Adamın kalbini taştan altına çevirecek hazırlıkları bugün başladı.

Gerçeği Kitap:

Artık üç yıldır hazırlanıyorsunuz. Kalkın, çarmıhınızı alın ve beni takip edin

14 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, adamın kalbini taştan altına çevirecek Büyük Merhamet Müdahalemin hazırlıkları bugün başladı . Görebilen gözler ve herkese eşit kurtuluş şansı vereceğime dair vaadim karşısında uyanık olanlar için havadaki ayetler şahit olacaktır. 

İmanı zayıflayanlar Kutsal Ruh’un ateşiyle yenilenecekler. Kutsal Ruh, Işığa, Merhametimin Işınlarına tanık olduklarında o kadar güçlü olacak ki, birçok kişi onun gücüyle yere düşecek.

Benden nefret edenler ve günahları onlar için hiçbir şey ifade etmeyenler, ruhen daha da ölecekler ve korku içinde Benden uzaklaşacaklar. Bazıları Benim Müdahalemden sağ çıkamayacak çünkü bu onları dayanamayacakları kadar şok edecek.

Bu zamanda tüm seçilmiş ruhları, İtiraf aramalarını ve başkalarının günahları için dua etmelerini öğreterek hazırlıyorum. Benim Zamanım yakında. Benim müdahalem hızlı ve güçlü olacak ve o günden itibaren dünya ikiye bölünecek. O gün dünya tersine dönecek ve her yerde görülen belalara ancak Benim lehimde kalanlar katlanacaktır.

Artık üç yıldır hazırlanıyorsunuz. Kalkın, çarmıhınızı alın ve beni takip edin. Güçlü ol. Sana cesaret vereceğim, çünkü Merhametimi reddeden ruhların karanlığı Dünya’ya düşüp yayılacağı için buna ihtiyacın olacak. Yalnızca Kutsal Ruh ile kutsanmış olanlar, Krallığıma girmek isteyen herkese yol gösterecek ve böylece Sonsuz Yaşama doğru yol alabilecek olan ışığı sağlayacaklardır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/14/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/14/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121423.cfm