Biz çok yakındık ve Annem, Kutsal Ruh’un Gücü tarafından kendisine verilen özel Lütuflarla ödüllendirildi.

Gerçeği Kitap:

Çocukluğum boyunca kim olduğumu biliyordum

12 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Doğum Günüm yaklaşırken, dünyanın her yerindeki tüm Hıristiyanların Doğumumun nedeni üzerinde düşünmesini arzu ediyorum.

Doğumum Babamın Büyük Merhameti ve Çocuklarına olan olağanüstü Sevgisi nedeniyle planlandı. En büyük fedakarlığı, Kendisinden doğan biricik Oğlunu, O’nu O’nun Koşullarına göre tanımak istemeyen günahkarlarla dolu nankör bir dünyaya göndermekti. Peygamberler aracılığıyla yapılan her Müdahale, onların katılaşmış kalplerini O’nun Yüceliğini aramaya döndürmek için yapıldı. Fakat onlar O’na karşı geldiler ve kendilerini ruhlarının gıdasıyla besleyen peygamberleri öldürdüler.

Masum bir çocuğu, biricik Oğlunu dünyaya göndererek, Kendisini, Efendilerine hizmet etmesi gerekenlerin önüne, insan etinden oluşan alçakgönüllü bir hizmetkar olarak yerleştirdi. Bu nedenle Efendi, Alçakgönüllülüğün en büyük biçimi olan Hizmetkar oldu. Ancak O, çocuklarını o kadar çok seviyordu ki, onları Şeytan’ın aldatmacasından ve ayartmasından geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdı.

Çocukluğum boyunca kim olduğumu ve benden ne beklendiğini biliyordum. Kim olduğumun ve benden ne beklendiğinin bilgisinden de çok korktum ve bunaldım. İnsan olduğum için korkudan acı çektim. Kolayca incindim. Benimle temasa geçen herkesi sevdim ve hepsine güvendim çünkü onları sevdim. Beni öldüreceklerini bilmiyordum çünkü Krallığımın geldiğini sanıyordum. Benimle inandığınız gibi iletişim kurmayan Babam tarafından Benden saklanan bazı şeyler vardı. Bunun yerine, herkese kurtuluşu getirmek için Bana verilen görevde, Babam tarafından istendiğinde aşılanmış bilgiyi aldım.

Her türlü İlahi Müdahale, Babamın Kanunlarını bildiklerini sanan ama onları kendi arzularına ve egolarına uyacak şekilde çarpıtanların ruhlarını kazanmak için yapıldı.

Her aile gibi ben de uzun yıllar sevgili annem ve babam St. Joseph’in yanında yaşadım. Onları çok seviyordum ve mutluydum. Biz çok yakındık ve Annem, Kutsal Ruh’un Gücü tarafından kendisine verilen özel Lütuflarla ödüllendirildi. Bu, Görevimin neleri gerektirdiğini tam olarak bildiği anlamına geliyordu. Karşılaşacağım zorlukları biliyordu. Reddedilme. Alay. Ama öldürüleceğimi de bilmiyordu.

Misyonumdaki ilk iki yılın ardından, günde yirmi saat Gerçeği vaaz etmek için harcadıktan sonra, muhalefetin arttığını fark ettim. Sözümü duyanların hepsi, onlara ne anlatmaya çalıştığımı tam olarak anlamasalar bile, bu uyarıya karşı tetikteydiler. Onlara söylediklerimin Hakikat olduğunu kabul eden birçok kişi, karşılaştıkları alay nedeniyle Beni takip etmekte zorlandı. Her iki durumda da düşmanlarım Beni görmezden gelemezdi. Pek çok tartışmanın, pek çok tartışmanın ve pek çok sürtüşmenin konusu oldum.

Ahlakım, Akıl Sağlığım ve Niyetlerim de dahil olmak üzere Benim hakkımda korkunç yalanlar yaydılar – ama yine de yaptıklarımı, söylediklerimi ve Babamın Krallığı hakkında onlara söylediklerimi görmezden gelemediler.

Beni seven ama Beni takip etme cesaretinden yoksun olanlar tarafından ihanete uğradım.

Babamın Lütfuyla, nihai farkındalığım benim için netleşinceye kadar tüm bu Acılara katlandım. O zaman Beni kabul etmeyeceklerini biliyordum. Sonlara doğru gerçeği biliyordum ama vazgeçemeyeceğimi de biliyordum. Ve böylece, en büyük Alçakgönüllülük eylemiyle Tanrı, Tek Oğlu aracılığıyla bir Kurban oldu ve böylece insanın Kendisine korkunç bir acı, kırbaç ve şiddetli bir ölüm yaşatmasına izin verdi. Benim bu görünüşte korkakça davranışım, Şeytan’ın gözünden görüldüğü gibi, benim aslında İnsanoğlu olduğuma şüphe duyduğu anlamına geliyordu. Ve böylece aldatılmıştı. Bu nedenle Şeytan, bu Büyük Alçakgönüllülük Eylemine karşı koyamadı çünkü ayartacak kimse kalmamıştı. İnsanlık sevgisiyle dolu, istekli ve sessiz bir kurban olarak ölümüme gittiğimde, o, Şeytan bu eylemle rekabet edemezdi çünkü onda herhangi bir alçakgönüllülük yoktur. Böylece ruhları kurtarmak ve dünyaya Ebedi Yaşam mirasını bırakmak için isteyerek ve yakıcı bir arzuyla gittim. Ancak Krallığım çoğunlukla Şeytan’ın egemenliği altında kaldı. Ancak ruhlar Gerçeği biliyordu.

Şimdi insanlığın Gerçeği anlamasını sağlamak için Krallığımı geri almaya geldim. Bunu yaparak Şeytan’ın gazabına uğradım. Gerçeği saklamaya yönelik planları ayrıntılı ve karmaşıktır. Uğruna geldiğim ruhları Beni inkar etme yönündeki son girişiminde kurnazca Kiliseme sızdı. Görkemli Krallığın doğal hakkı olan ruhlara söz verdim. Bu sefer kazanamayacak. Ama birçok ruh aldatılacak ve bu nedenle sevgili Babamın insanlığa verdiği En Büyük Hediyeden mahrum kalacak.

Sonsuza kadar mükemmel bir beden ve ruhla Allah’ın yüceliğinde bir hayat yaşamak sizindir. Hepiniz. Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne karşı kör olmanıza izin vererek bunu israf etmeyin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/12/all-during-my-childhood-i-knew-who-i-was/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/12/all-during-my-childhood-i-knew-who-i-was/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121223.cfm