Onun ağzından küfürler, sapkınlıklar, yalanlar ve Sözüme saygısızlık dökülecek.

Gerçeği Kitap:

O, yani Deccal birçok dil konuşacak ama dudaklarından tek bir Latince kelime çıkmayacak

9 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Zamanım yaklaştı. Büyük Gün yaklaştıkça dünyada daha çok alamet görülecektir.

Dünyaya ‘barış adamı’ olarak tanıtacakları adam, akla gelebilecek her şekilde Beni taklit etmeye hazırlanıyor. O, Kutsal Yazıların içini dışını bilir ve kendi soyundan dolayı, Sözleri arkadan öne doğru söyler, böylece anlamları ters yüz olur.

Onun ağzından küfürler, sapkınlıklar, yalanlar ve Sözüme saygısızlık dökülecek. Kutsal olan her şey hakkındaki bilgisiyle herkesi etkileyecek. İnsanlar oturup onu fark edene kadar, dünyanın her dünyevi aşamasından tutkuyla ilan edeceği Öğretilerimden alıntılar okuyacak.

Birçokları şöyle diyecek: “Böylesine bilgece konuşan bu adam kim? Yüreğinde sevgiyle kitlelere seslenen kimdir dünyaya? O, Rab Tanrı İsa Mesih mi?” Ona birçok mucizenin ne zaman atfedileceğini soracaklar. Ve o, Tanrı’nın kutsal hizmetkarları gibi giyinecek olan diğer düşmanlarımla birlikte sunakların üzerinde yürüdüğünde, dünyadaki her iki kesim tarafından da, yani gerçek inananlar ve kafirler tarafından tamamen kabul edilecektir.

O, Deccal, Gerçeği çarpıtacak ve kendisinin Ben olduğu ve size kurtuluşu getirmeye geldiği yalanını ilan edecektir. Onun bedenen geldiği yalanı ilan edilecek. O asla, çarmıhtaki ölümüyle insan bedeniyle gelen İsa Mesih’ten söz etmeyecektir, çünkü bu imkansızdır. Hayır, gerçeği tersten ilan edecek. Nihayet bu zamanda bedenen geldiğini söyleyecektir. Birçoğu onun Mesih olduğuna inanacak. O, yani Deccal birçok dil konuşacak ama ağzından tek bir Latince kelime çıkmayacak.

Canavar putlaştırılacak, ben dünyanın Gerçek Kurtarıcısı unutulacak ve Sözüm çiğnenecek. Canavarın kendisini onurlandırmak için kurulan tapınakta gururla oturduğu sırada söyleyeceği yalanlara asla inanmamalısınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/09/he-the-antichrist-will-speak-many-languages-but-not-one-word-of-latin-will-come-from-his-lips/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/09/he-the-antichrist-will-speak-many-languages-but-not-one-word-of-latin-will-come-from-his-lips/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120923.cfm