Acı, zulüm, acı, alay ve alay her zaman Tanrı’nın seçilmiş ruhlarının kaderi olacaktır.

Gerçeği Kitap:

Acı, zulüm, acı, alay ve alay her zaman Tanrı’nın seçilmiş ruhlarının kaderi olacaktır.

29 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ben İsa Mesih’in dünyada acı çekmesine neden izin verdiğimi sorguladığınızda, o zaman Tanrı’nın İradesini anlamalısınız. Dünyada birçok insan acı çekiyor ve bunu her zaman yaptı. Acı çekmenin nedeni, günahın insanlar arasında ayrılık yaratmasıdır. Günah insanı Tanrı’dan ayırır ve bu nedenle insan insana karşı günah işleyecektir. Acı çekmesine izin veriyorum çünkü bu, bu tür ruhların katlandığı arınma yoluyla ruhları Bana yakınlaştırır.

Acı çekmekten zevk almıyorum. Bunun yerine, acıya ve ıstıraba katlanmak zorunda olan her bir ruhta Ben Varım . Bazı ruhların diğerlerinden daha fazla acı çekmesi Tanrı’nın İradesidir, çünkü Merhametimi daha az hak eden diğer ruhlar bu tür kurbanlar aracılığıyla kurtarılabilir.

Tutkum sırasında isteyerek acı çektim ama Acım ve Alçakgönüllülüğüm Şeytan’ın gücünün çoğunu yendi. Şeytan asla alçakgönüllü olamaz çünkü bu imkansızdır. Ve böylece ruhlar, acı çekmenin getirdiği tevazu sayesinde başkaları üzerindeki gücünü azaltabilirler. Acı, zulüm, acı, alay ve alay her zaman Tanrı’nın seçilmiş ruhlarının kaderi olacaktır. Böyle ruhlar Bana en yakın olanlardır ve ben onların bu fedakarlığını, Merhametime en çok ihtiyaç duyan diğer ruhları kurtuluş sığınağına çekmek için kullanacağım.

Bu ders Beni seven hepiniz için çok zor ve adaletsiz görünebilir. Ama bilin ki, acılar sizi Bana daha da yaklaştıracak ve bu size Benimle birlikte Cennette Sonsuz Yaşam sağlayacaktır. Dünyadaki acılar için asla Tanrı’yı ​​suçlamayın, çünkü bu ilk olarak insan ırkının çöküşünden, Tanrı’nın çocuklarının gurur günahına yenik düşmesinden kaynaklanmıştır. 

Gurur tüm günahların köküdür ve dünyadaki acıların çoğunun nedenidir . Gurur her türlü günaha yol açar ve bu da dünyada bölünmeye ve adaletin yok olmasına neden olur. Emin olun ki çok yakında dünya Tanrı’nın İradesinin gerçek anlamını nihayet anlayacaktır. O zamana kadar, insanın iradesi Babamın Kutsal İradesine saygıyla boyun eğecek. İnsanın kendini gururdan kurtarıp Yüceler Yücesi Rab Tanrı’nın önünde alçaldığı o gün gelene kadar, acıların sonu gelemez.

seni seviyorum çocuk

Dünya nihayet Gerçeği ve Benim tarafımdan tekrar gelmek üzere verilen Vaadi kabul ettiğinde, gözlerinizdeki tüm gözyaşlarını sileceğim. Yaşayanları ve ölüleri görkemle dirilteceğim ve ikisi Bende bir olduğunda, onlar Yeni Cennet ve Yeni Dünya’da büyük bir ihtişamla hüküm sürecekler. Acıya katlandığınızda huzur içinde olun çünkü yakında sona erecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/29/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/29/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112823.cfm