Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın düşmanları, Çardakların kutsallığını bozana kadar korkunç saygısızlıklar yapacaklardır.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın düşmanları, Çardakların kutsallığını bozana kadar korkunç saygısızlıklar yapacaklardır.

25 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Oğlumun Kilisesi ele geçirildiğinde ortaya çıkacak olaylar dizisi, O’nun Çarmıha Gerilmesi sırasında yaşananlarla tamamen aynı olacak. 

Tanrı’nın düşmanları O’nun Bedenini ele geçirip ona saygısızlık ederken, gürültü sağır edici olacak. Sevinecekler ve sahtekarlar için büyük alkışlar arasında büyük bildiriler bağıracaklar, her yerde sesleri duyulacak, çünkü bu, Oğlumun Kilisesinin birçok inatçı düşmanını ve eski düşmanlarını kazanacak bir fırsat olacak.

Oğlumun Kutsal Sözünün anlamına ilişkin her yeni beyan türü onun ağzından dökülecektir. Mantıklı görünmesi için kurnazca kamufle edilen her yalan, Tanrı’nın çocuklarını bu yenilenmiş kiliseye ikna etmek için kullanılacak. Her günah haklı çıktı, böylece daha fazla yabancı Tanrı’nın tapınaklarına kabul edilecek, ta ki sonunda duvarlarında tam bir kafa karışıklığı görülene kadar. Onlar Oğlumun Kilisesini tuğla tuğla yerle bir ederken, Oğlumdan geriye kalanlar oradan kaçmak zorunda kalacak.

Oğlumun Kilisesine sadık kalanların her argümanı, her jesti ve her savunması reddedilecek. Bu sessiz bir Çarmıha Gerilme olacak, tıpkı Oğlumun sadece bir inlemeyle acı çektiğinde katlandığı gibi. Hakikati duyurmaya devam edecek olanların sesleri medyada yer almayacak.

Dikkat yok. Seslerini duyurmayı başarsalar bile bunu yaptıkları için şeytanlaştırılacaklar.

Oğlumu seven ve bu işaretlerin önceden bildirildiğini anlayan herkesi Oğluma hizmet etmeye devam etmeleri konusunda teşvik ediyorum. Birçok rahip inançları için savaşmak ve Oğluma sadık kalmak yerine çekip gidecek. Diğerleri boyun eğmeyecek ve Oğlumun Gerçek Varlığını arayan herkese Yaşam Besini sağlayacaklar.

Tanrı’nın düşmanları, Çardak’ın kutsallığını bozana kadar korkunç saygısızlıklar yapacaklardır. Bunu başardıklarında deccal’in oturacağı tahtı hazırlayacaklar.

Dua edin, dua edin, dua edin ki, aranızdan Gerçeği bilenler, Oğlum İsa Mesih’in Kilisesi’nin önünüzde ortaya çıkmasıyla şimdiye kadarki en büyük sapkınlık yüzünden büyük acı çekecek olanlara teselli sunabilsin.

Oğlumu içtenlikle sevenlerin bile başına gelecek olan kötü hile yüzünden üzüntüm büyük ve Kalbim ağır. Onların acıları en büyüğü olacak.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/25/mother-of-salvation-the-enemies-of-god-will-commit-terrible-sacrileges-until-they-have-desecrated-the-tabernacles-2/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/25/mother-of-salvation-the-enemies-of-god-will-commit-terrible-sacrileges-until-they-have-desecrated-the-tabernacles-2/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112523.cfm