Birçoğunuz Cehenneme inanmıyorsunuz.

Cehennemde 23 Dakika (Orijinal) – Bill Wiese, “Cehenneme Giden Adam” Yazarı “Cehennemde 23 Dakika”

23 Minutes in Hell (Original) – Bill Wiese, “The Man Who Went To Hell” Author “23 Minutes In Hell”

https://www.youtube.com/watch?v=AYxKRoONrfY

—————-

Gerçeği Kitap:

Milyarlarca insan Allah’ın Katında sonsuz ihtişamlı bir yaşamın tadını çıkaracak

24 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlığa Allah’tan ayrılık nedeniyle çektikleri acıyı hafifletmeye geldiğimde, hepsi bu Büyük Merhamete şükretmeliler. Bu sayede milyarlarca insan Allah’ın Katında sonsuz ihtişamlı bir hayat yaşayacaktır.

Bu büyük Merhamet Yasası ile, Uyarı’dan hemen sonra gelecek olan İkinci Gelişimin Tanrı’nın Çocukları için Planını tamamlayacağı görkemli Vaadi ile ilgili harika bir haber getiriyorum. Bütün ruhlara Merhametimin Armağanı verilecek, ama herkes onu kabul etmeyecek. Bunu kabul etmeyenlere nasıl bir hayat istediklerine karar vermeleri için sadece kısa bir süre verilecek.

Bedenen ve ruhen tam ve mükemmel bir hayat yaşayacakları Yeni Cennetim’de ya da Tanrı’sız bir hayat seçebilirler. Benim sunduğumun ne olduğunu anlayanlar böyle bir Hediyeyi asla reddetmemelidir. Ancak Beni reddedenler, bunun bir önemi olmadığı inancıyla karanlıkta debelenmekle yetineceklerdir. Bilmedikleri şey ise sonunda Benden ayrıldıklarında korkunç bir acı hissedecekleridir. Kendilerini hiçbir şey göremeyecekleri kapkaranlık bir uçurumun içinde bulacaklar. Hiçbir şeyleri olmayacak. Hissedecekleri tek şey, kendilerini bir kılıç gibi parçalayacak ve sonsuza kadar katlanmak zorunda kalacakları şiddetli bir ateş olacak.

Tanrı’dan ayrılık, Lucifer’in Adem ve Havva’yı gurur günahıyla baştan çıkarmasıyla meydana geldi. Gurur günahı, insanı Şeytan’a bağlayan tüm günahların temel nedenidir. Tahtımı geri almaya geldiğimde bu ayrılık artık olmayacak. Benim için olanlar, benimle birlikte olanlar ve bende olanlar birleşecekler. Ama nihayet geldiğim ve dünyayı yargılayacağım gün, Benden ayrılanlar ve Beni reddetmeye devam edenler, Benim artık mevcut olamayacağım son sonu yaşayacaklar. Onlara rahatlık sunamayacağım bir yer. Onları geri çekmek için. Daha sonra canavar ve onun tüm cinleriyle birlikte Cehennem ateşinde sonsuz acı ve ıstırap yaşayacaklar.

Sizi korkutmak, şok etmek veya acı çekmenize neden olmak istemiyorum, ancak sonuçlarını anlamanız için size Gerçeği söylemeliyim. Birçoğunuz Cehenneme inanmıyorsunuz. Buna inanmıyorsun çünkü çok uzun zamandır yanıltılmış durumdasın. Cennet, Cehennem ve Araf vardır. Son günde, yalnızca iki varlık var olacak: Cennet ve Dünyanın bir olduğu Yeni Cennet ve Cehennem olan uçurum.

Gerçeği kabul etmek zordur ama Gerçeği bilmeden kaderinizi seçemezsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/24/billions-of-people-will-enjoy-a-life-of-eternal-glory-in-the-presence-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/24/billions-of-people-will-enjoy-a-life-of-eternal-glory-in-the-presence-of-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112423.cfm