Beni terk etmemelisin, çünkü bunu yaptığında Işığım sönecek ve sonra karanlığa gömüleceksin.

Gerçeği Kitap:

O gün yaşayanları toplayacağım.

19 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, birçok Hıristiyan yaşamında, zaman zaman bakılması gereken ama her zaman gözden uzak tutulması gereken utanç verici bir akrabaya dönüştüm. Hıristiyan olarak doğmuş ve Benden uzaklaşmış olanların çoğu şimdi Beni bu şekilde görüyor. Benim pek bir önemim yok ama yine de başları belaya girdiğinde, istemeden de olsa Bana seslenecekler çünkü bu onların ikinci doğasında var.

Neden, ah neden Beni kabul edemiyorlar? İnsanı Benden ayıran nedir? Neden kutsal kullarım onları bana getirmediler? Çektiğim acı bugün de aynı, Tutkum sırasında olduğu gibi ve şimdi Bana sadık kalanlar kısa süre sonra Beni terk edecekler. Bunu yapacaklar çünkü Benim tam olarak Kimim ve Anlaşmamın gerçekte ne anlama geldiğine dair anlayışlarını yeniden değerlendirmeye başlayacaklar – hepsi de gelecek sapkınlıklar yüzünden.

Kiliselerimde Bana gösterilen tüm saygı, yakında Benim yönüme doğru yapılan bir baş sallamayla sınırlı kalacak. Artık Çardaklarımın önünde diz çökmeyecekler. Benim önümde eğilmeyecekler veya diz çökmeyecekler ve Çarmıhtaki Corpus’umun önünde dua etmeyecekler, çünkü onlardan saygı duymaları istenecek olan Benim İmajım olmayacak. Kırbaçlanacağım ve gülünç duruma düşürüleceğim. Sözlerim en tuhaf sözlere dönüşecek ve Çarmıhtaki Ölümümün Gerçeği ortaya atılacak.

Varlığım şu anda hala Dünya’da. Beni terk etmemelisin, çünkü bunu yaptığında Işığım sönecek ve sonra karanlığa gömüleceksin. Sadece Bana sadık kalanlar Alevimi koruyabilirler ve Kilisemin Dünyadaki Işığı sadece hafif bir parıltıya düştüğünde, o zaman Cennetten son çağrı duyulacaktır. O gün Dirileri toplayacağım. Geri kalanı ise biat ettikleri Allah düşmanlarına bırakılacaktır. Bundan sonra hiçbir sevinç yaşamayacaklar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/19/on-that-day-i-will-gather-the-living/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/19/on-that-day-i-will-gather-the-living/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111923.cfm