0612_meaculpa_gyonas_1

herkes Benim huzuruma gelebilmek için kendini hazırlamalı, çünkü ben gece bir hırsız gibi geleceğim. Bu nedenle, her birinizin şimdi Bana itirafta bulunması önemlidir.

Gerçeği Kitap:

Ben yalnızca Merhamet Tanrısı olarak geliyorum. Sizi korkutmaya gelmiyorum çünkü her birinizi gerçekten seviyorum

18 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, herkes Benim huzuruma gelebilmek için kendini hazırlamalı, çünkü ben gece bir hırsız gibi geleceğim ve çoğu kişi ne olduğunu bilmeyecek. Bu nedenle, her birinizin şimdi Bana itirafta bulunması önemlidir.

En Kutsal Sözümün Gerçeği, çarpıtılmış versiyonların yerini sizi aldatmaya cüret eden düşmanlarımla değiştirdikçe telaffuz edilecek. Şimdi kendi ruhlarınıza ve içinde bulundukları duruma odaklanmanın zamanıdır.

Bana inanmayan adama söylüyorum. Önünüze geldiğimde Kim olduğumu öğrenince rahatlayacak mısın? Benimle gelecek misin? Bana itiraf edip seni Merhametime almamı istediğinde, seni alacağım ve gözyaşlarını sileceğim ve muhteşem bir hayat yaşayacaksın.

Bana iman eden adam, utanmadan karşımda durabilecek misin? Sana öğrettiklerim hakkında yaptığın her şeyi bilerek, temiz bir ruhla huzuruma gelecek misin? Önemi yok. Bana, “İsa beni affet, seni takip etmek istiyorum ” dediğinde kurtulacaksın.

Bana inanan ama kendisinin örnek olduğuna ve itirafa ihtiyacı olmadığına inanan adama, sen de huzuruma gelmeye uygun musun? Sana ruhunun durumunu gösterdiğimde, benimle tartışıp, olmadığın halde huzuruma çıkmaya uygun olduğunu mu söyleyeceksin? Eğer Merhamet Hediyemi kabul edemez ve hatanı kabul edemezsen, o zaman Benden ayrı kalacaksın ve sana bir erteleme şansı daha vereceğim.

Tüm insanlığa öncelikle ruhunuzu hazırlamanızı rica ediyorum. Uyarı sırasında Benim Varlığımda tam olarak durmaya hazır olmadan önce ruhunuzun her parçasını düzeltmelisiniz. Bunu yapmazsanız, İkinci Geliş Günüm doğmadan önce, acı dolu bir arınmaya katlanmak zorunda kalacaksınız ve Araf’ınız Dünya’da katlanacak. Bu Haçlı Seferi Duasını her birinizin ruhu ve sevdiklerinizin ruhu için okumanızı rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (127) Benim ve sevdiklerimin ruhunu kurtarmak için:

Ey İsa, beni hazırla ki huzuruna utanmadan çıkabileyim. Tüm yanlış davranışlarımızı itiraf etmeye hazırlanmak için bana ve sevdiklerime (burada isimlerini verin….) yardım edin. Eksiklerimizi kabul etmek. Bütün günahların bağışlanmasını istemek. Haksızlık ettiğimiz kişilere sevgimizi göstermek. Kurtuluş için Merhamet dilemek. Senin huzurunda kendimizi alçakgönüllü kılmak ki, Büyük Aydınlanma Gününde benim ve (bunları burada isimlendirin…..) vicdanım açık olsun ve ruhumu İlahi Merhametinizle doldurasınız. Amin.

Şimdi sana öğrettiğim her şeyi kendine hatırlatmanın zamanı geldi. Şimdi On Emir’i incelemenin ve yaşamlarınızı gerçekten buna göre yaşayıp yaşamadığınızı kendinize sormanın zamanıdır.

Kendinize karşı dürüst olun, çünkü eğer değilseniz, her iki durumda da, yaşamınız boyunca Bana nasıl acı çektiğiniz size gösterilecektir. Ama izin verin sizi rahatlatayım.

Ben yalnızca Merhamet Tanrısı olarak geliyorum. Sizi korkutmaya gelmiyorum, çünkü ne yapmış olursanız olun, her birinizi gerçekten seviyorum ama Sabrım sınırlıdır. Yalnızca Tanrı’ya karşı işledikleri günahların acı niteliğini kabul edenler İlahi Merhametimin kapsamına girebilirler. Beni reddedenlerin günahlarını kurtarmak için çok az zamanları olacak, çünkü koyunları keçilerden ayıracağım. Bir taraf Benimle gelecek. Diğer taraf bırakılacak ve ardından Yeni Başlangıç ​​her canlıya duyurulacak. Yalnızca Beni sevenlere Sonsuz Yaşam verilecektir.

Şimdi Çağrıma kulak verin, çünkü bunu, mümkün olduğunca çoğunuzun Uyarı Gününden önce iyi bir şekilde hazırlanmasını sağlamak için yapıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/18/i-come-only-as-a-god-of-mercy-i-do-not-come-to-frighten-you-for-i-truly-love-each-of-you/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/18/i-come-only-as-a-god-of-mercy-i-do-not-come-to-frighten-you-for-i-truly-love-each-of-you/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111823.cfm