Dünyayı yenilemeye, insanı sefaletinden, üzüntüsünden ve günahından kurtarmaya geliyorum

Gerçeği Kitap:

Dünyayı yenilemeye, insanı sefaletinden, üzüntüsünden ve günahından kurtarmaya geliyorum

17 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünyanın Beni, sevgili Kurtarıcılarını, İnsanoğlunu tüm Görkemimle görmesini istiyorum, böylece İlahi Merhametime çekilsinler.

Herkesin, özellikle de Allah’a inanmayanların Beni görüp, önce Bana koşmalarını istiyorum. Onlar Benim ilk endişemdir ve onlara bunu söylüyorum.

Sen beni tanımıyorsun. Beni görmüyorsun. Bana inanmak istemiyorsun ama ben seni seviyorum. Krallığımın bir parçası olmanızı istiyorum, böylece Yeni Cennetimin, Yeni Dünyamın, Yeni Başlangıcımın tüm Hediyelerini üzerinize yağdırabilirim. Sizin, ailenizin, akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın Benimle ve tüm insanlıkla bir olmanızı istiyorum. Dünyanın Benim Işınlarımla aydınlanacağı ve on beş dakika hareketsiz kalacağı büyük olaya kadar beklemeniz gerekiyor. 

Bunu gördüğünüzde ve şahit olduğunuzda korkmamalısınız. O halde, Sevgimin İlahi olduğunu ve o günden itibaren dünyanın tanınmayacak kadar değişeceğini bilin.

Benden kaçmaya çalışmayın, çünkü ben müjdeyle geliyorum. Ben Dünyayı yenilemeye, insanı sefaletinden, üzüntüsünden ve günahından kurtarmaya geliyorum. Herkese Varlığımın kanıtını sunarak dünyadaki tüm kötülükleri yok etmeye geliyorum. Bu size verildiğinde, sizi söz verdiğim Ebedi Hayata hazırlamama izin vermelisiniz. Sonsuz Yaşam, bedenen ve ruhen Benimle sonsuza kadar yaşayacağın bir yaşamdır. Şeytanın varlığından dolayı katlanmak zorunda kaldığınız acıyı ortadan kaldıracağım ve sizi ebediyen sürgüne göndereceğim.

Beni reddetme çünkü seni kaybetmek istemiyorum. Ben Senin Kurtuluşunum. Ben Gerçeğim. Ben sizin sevgili İsa Mesih’im ve sonunda yakında kendimi dünyaya, özellikle de bana inanmayanlara tanıtacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/17/i-am-coming-to-renew-the-earth-to-free-man-from-his-misery-sorrow-and-sin/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/17/i-am-coming-to-renew-the-earth-to-free-man-from-his-misery-sorrow-and-sin/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111723.cfm