Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Sözünü söylediğini iddia eden bir misyon sahte olduğunda, ona karşı hiçbir nefret gösterilmeyecektir.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Sözünü söylediğini iddia eden bir misyon sahte olduğunda, ona karşı hiçbir nefret gösterilmeyecektir.

8 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Tanrı’nın aziz evlatları olarak, anlaşmazlıkların birbirinize karşı nefrete dönüşmesine asla izin vermemelisiniz. Kötü olan, kötü istilasını özellikle Tanrı’nın seçilmiş vizyonerlerine ve peygamberlerine karşı yayarak aranızda korkunç acılar yaratıyor.

Tanrı, ruhları kurtarmak için Yeryüzünde Kendisi tarafından onaylanan bir Görevde mevcut olduğunda, Şeytan ona her zaman saldıracaktır. Allah’ın gerçek peygamberlerini onlara gösterilen zulüm ve nefretten tanıyacaksınız. Onları, misyonlarının alenen reddedilmesinden ve başkalarının onlara karşı yaptığı kötü eylemlerden tanıyacaksınız.

Tanrı’nın Sözünü bildirdiğini iddia eden bir misyon sahte olduğunda, ona karşı hiçbir nefret gösterilmeyecektir çünkü Şeytan, aldattığı kişilere asla açıkça saldırmayacaktır. Oğlum Kendisini tanıttığında, insanın günahı onu Tanrı’dan ayırdığı için O her zaman ihlal edilecektir. Oğlum Dünya’da yürüdüğünde gittiği her yerde O’na çığlık attılar. O’na lanet okudular, O’na ve O’nu takip edenlerin hepsine taş attılar. Ve O’nun sahtekar olduğunu ilan ederken, O’nunla rekabet etmeye çalışan birçok sahte peygambere yaltaklandılar. Aynı şey, Kendisinde ve O’nunla birlikte kalan herkesi bir araya toplamak için son yolculuğunu yaparken de geçerli olacaktır.

O, Öğretilerine göre yaşayan, sadık ve alçakgönüllü hizmetkarlar olarak kalan herkesi birleştirecektir. Daha sonra, Kalan Kilisesinin yardımıyla, tüm düşmanlarının ve Kendisini kabul etmeyi reddedenlerin ruhları da dahil olmak üzere, mümkün olduğu kadar çok ruhu kurtarmak için acı sona kadar savaşacaktır.

Eğer Oğlumu seviyorsanız, birbirinizden nefret ederek O’na asla zarar vermemelisiniz. Oğlum size, kalbinizde nefret varken O’nunla birlik içinde kalamayacağınızı söyledi.

Dua edin, dua edin, dua edin ki, kendinizi Hıristiyan olarak ilan eden hepiniz, Oğlumun gösterdiği örneği takip edeceksiniz.

Sevgili Annen

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/08/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/08/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110823.cfm