Kutsal Ruh bir ruhu içine aldığında, o yükselecek, hemen Babamın İradesine doğru çekilecek ve tam bir teslimiyetle karşılık verecektir.

Gerçeği Kitap:

Kutsal Ruh bir ruhu içine aldığında, o yükselecek, hemen Babamın İradesine doğru çekilecek ve tam bir teslimiyetle karşılık verecektir.

30 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruhum bir kişinin üzerine indiğinde birçok şey olur. Birincisi şaşkınlık ve inanmama duygusudur. İkincisi, kişiyi tamamen Tanrı’nın Kutsal İradesine bağımlı kılacak kadar güçlü bir şeyin altında ezilme duygusudur. Kişinin kendi üstün insan zekasına olan inancı sona erecek, çünkü zekanın artık oynayacak anlamlı bir rolü yok. Bunun yerine ruh, kendi zayıf insani yorumunun ötesinde bir bilgi, bir içgörü ve bir anlayışla aşılanacak.

Kutsal Ruh bir ruhu içine aldığında, o yükselecek, hemen Babamın İradesine doğru çekilecek ve tam bir teslimiyetle karşılık verecektir. Başlangıçtaki korku yatıştıktan sonra derin bir huzur hissedilecek ve kişinin Tanrı Sözü’nü ilan ederken görülme korkusu da ortadan kalkacaktır. İnsanların görüşlerinin ne için olduğunu umursamayacaklar, ağızlarından Hakikati dökecekler. Ruhun kişiliği, ister dışa dönük, çekingen veya utangaç olsun, arka planda kalacak ve Tanrı’nın Sözünü duyurma şekline göre ikinci planda kalacaktır.

Kutsal Ruh Armağanını alan tüm ruhlar – istisnasız – kendi özgür iradelerini Babamın İradesine teslim edeceklerdir. Gerçekten Kutsal Ruh Armağanı ile kutsanan ruhların rolü, Tanrı Sözünü yaymak olacaktır ve bunun için acı çekeceklerdir. Ancak Tanrı’nın Sevgisinin Kılıfı, Gerçeği ilan etmek için korkusuzca ve cesaretle ilerleyen ruhları kapsar. Paganizmin bu zamanlarında ve Kilisemin Gerçek İnançtan uzaklaşacağı bu dönemde Öğretilerimin Hakikatini ilan edenlere, Sesimin duyulmasını sağlamak için ekstra güç verilecek.

Bu güç, sevgili Babam olan Tanrı’dan gelecektir. Tarafından olacak

Şeytan’ın ordusunun çoğunun din değiştireceği, geri kalanının ise yok edileceği Tanrı’nın Gücünün Gücü.

Kutsal Ruh, yanan alevlerin kılıçları gibi, dinleyen ve Gerçeği kabul eden herkesin yüreklerini kesecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/30/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/30/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/103023.cfm