Sevgili Anne, beni Oğluna ada ki, O beni Kıymetli Kanıyla kaplasın.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlumun Kilisesi deccal’in merkezi olacak

29 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Tatlı çocuğum, tüm gökler, kendilerini büyük bir savaşın ortasında bulacak olan kutsal rahiplerin yardımına koşmak için Oğlumla birlik içinde birleşiyor. Bu değerli ruhların birçoğu, Kilise’nin içinden çıkacak sapkınlıklara tanık olmak zorunda kalacakları zaman, korkunç acı ve ıstıraplara katlanmak zorunda kalacaklar. Kafaları karışacak, korkacak ve birçoğu gidecek hiçbir yeri olmadığını hissedecek.

İşte o zaman bana dönmeli, benden kendilerini Oğluma adamamı istemeliler ki O, Kıymetli Kanının her damlasını üzerlerine dökebilsin. Bu Hediyeyle kaplandıklarında ne yapacaklarını bilecekler. Kötü olanın planladığı bu kötü sapkınlığa karşı yüzyıllar boyunca çocuklarımı uyardığımı biliyor olmalılar. 

Oğlumun Kilisesi deccal’in merkezi olacak ve şimdi Gerçek ortaya çıktığına göre, birçok kişi korkacak ve Oğlumun Kırbaçlanmasının acısını çekecek. Oğlumun Kilisesi zulüm görecek, yok edilecek, kutsallığı bozulacak; ta ki sonunda deccal’in oturacağı tahtı orada barındırana kadar. İşte o, yani Deccal, kendisinin Mesih olduğunu ve dünyanın onun aracılığıyla kurtulacağını buradan ilan edecek.

Yalanı kabul ederek Gerçeği inkar edersiniz. Gerçeği görmezden gelerek şeytanın ördüğü uydurma bir aldatma ağına inanırsınız ve bu sizi tuzağa düşürür. Bir kez tuzağa düşürüldüğünüzde, her ulustan, Deccal’e büyük saygı gösteren kalabalıkları takip etme isteğine kapılacaksınız.

Lütfen çocuklar, Oğlumun Dünyadaki Kilisesini kaplayacak olan sapkınlığa karşı savaşmak için bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (125) Tanrı’nın En Kutsal Sözünü savunmak için

Ey Kurtuluşun Annesi, Tanrı’nın mütevazı bir hizmetkarı olan bana, eziyet zamanlarında O’nun En Kutsal Sözünü savunmam için yardım et. Sevgili Anne, beni Oğluna ada ki, O beni Kıymetli Kanıyla kaplasın. Oğlunuz İsa Mesih’in Şefaati aracılığıyla bana, O’nun dünyadaki En Kutsal Kilisesini yok edecek olan Sıkıntı zamanlarında Mesih’in Öğretilerine sadık kalmam için lütuf, güç ve irade verin. Amin.

Oğlumun yanına gidin, Mesih’in sevgili hizmetkarları. Sen O’na aitsin. Zulüm sırasında size yardım edecek. İhtiyaç anında seni asla yalnız bırakmaz.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/29/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/29/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102923.cfm