Cehennemi saçmalık ilan etmek için her türlü çabayı gösterir

Papa Dünyaya: Cehennem Var mı

https://www-npr-org.translate.goog/sections/thetwo-way/2018/03/30/598293419/pope-to-world-hell-does-exist?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

Pope To World: Hell Does Exist

https://www.npr.org/sections/thetwo-way/2018/03/30/598293419/pope-to-world-hell-does-exist

—————-

Gerçeği Kitap:

Kilisem Hakikat üzerine inşa edildi ve onun dudaklarından Hakikat’ten başka hiçbir şey dökülmemeli

27 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kilisem gururlu ve laik bir dünya tarafından açıkça alkışlandığında, iki ayrı varlığın tek vücut olarak birleşmeye yakın olduğunu bilin. Kilisem seküler dünyayı kucakladığında, onun tarafından politik olarak motive edildiğinde ve politika ve iş dünyasında tanınmayı istediğinde, şunu bilin ki, böyle bir eylemi asla tasvip etmeyeceğim.

Kilisem Benim Sözüm üzerine inşa edildi. Benim Kilisem Hakikat üzerine inşa edildi ve onun dudaklarından Hakikat dışında hiçbir şey dökülmemeli. Kilisem Benim Otoritem ile günaha karşı konuştuğunda, her zaman eleştiriye maruz kalacaktır, çünkü insan her zaman günahı savunacaktır. Günah, hayatını kendisi ve diğerleri için daha kabul edilebilir hale getirir ve Cehennemi saçmalık ilan etmek için her türlü çabayı gösterir.Kilisem yalnızca bu dünyadan, onun acılarından, sorunlarından, insanın acılarından bahsettiğinde ve Tanrı Sözü’nü vaaz etmediğinde, kendisini Benden ayırır. Yalnızca Kilise içinde onlara öğrettiklerime sadık kalanlar, gerçekten Benim Kiliseme ait olduklarını söyleyebilirler. Benim Kilisem yalnızca Gerçeği konuşanlardan oluşur.

Kilisemdekiler Beni, yani İsa Mesih’i reddettiklerinde, o zaman kötülüğün ruhu onun etki alanına girmiştir. Kilisemden sıkıştırılıyorum. Artık bir zamanlar olduğu gibi saygı görmüyorum. Artık Gerçeği ilan etmek için Kendi Sözlerim kullanılmıyor. Benden gelmeyen ve asla Benden gelmeyecek olan söz, eylem ve eylemlere göz yumacak şekilde saptırılıyorlar. Sözüm asla değiştirilemez ve Sözümü alıp onu kirleten herkes sonsuz cezaya maruz kalacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/27/my-church-was-built-upon-the-truth-and-nothing-but-the-truth-should-spill-from-her-lips/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/27/my-church-was-built-upon-the-truth-and-nothing-but-the-truth-should-spill-from-her-lips/

 

 

 

Sonsuza kadar senin olabilecek hayatlarını yok ederken öylece durup izlemeyeceğim

26 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlar Tanrı’nın çocuklarından hangisine Merhametimi getirmek istediğimi anlamaya çalıştıklarında cevap hepsidir. Ayrım yapmıyorum çünkü her biri Babam tarafından yaratılan, doğan her ruhu seviyorum. İnsanlığı kurtarmaya yönelik bu son Görevimden hiçbir ruh dışlanamaz. Herkese kurtuluş getirmeye geldim.

İyi bir ebeveyne, bir çocuğunu diğerine feda edip etmeyeceğini sorun, size şunu söyleyecektir: “Ne kadar kötü davranırlarsa davransınlar ya da beni incitirlerse incitsinler, onları asla reddedemem çünkü onlar benim bedenimin bir parçası.” Aynı şey Allah düşmanları için de geçerlidir. O’nu gücendiriyorlar ve O’na büyük üzüntü veriyorlar ama O onları hâlâ seviyor, çünkü insanlığın günahı yüzünden açlıktan ölmelerine rağmen O’ndan geldiler.

Beni en çok incitenleri nasıl affedebiliyorum diye sorabilirsiniz. Kim başkalarını kırbaçlıyor ve onlara acı ve acı çektiriyor? Çünkü onları seviyorum. Günahkarı her zaman seveceğim. Onların günahları Beni tiksindiriyor ama ben her zaman onları kucaklamayı bekleyeceğim.

Bu Misyon bağışlamayla ilgilidir. Her şey ruhlarınızı kurtarmakla ilgili. 

Sözlerim bazen sert olsa da, bunlar sana veriliyor çünkü seni seviyorum ve seni kaybetme düşüncesine dayanamıyorum. Hayatın hırsları yüzünden Bana ihanet edenler, Bana gelip yardımımı istemekten asla korkmamalıdırlar. Seni özledim. Üzgünüm ama her müdahaleyi, yeni başlangıca kadar her zaman sizin olarak kalacak olan Babamın özgür irade Anlaşmasını ihlal etmeden kullanacağım. Benden seni affetmemi istediğinde yapacağın hiçbir şey seni Benden ayıramayacak.

Dünyayı rahmetime gark edeceğim ve düşmanlarımın sizi hataya sürüklemek için yaptıkları her kötü davranışa, müdahale edeceğime söz veriyorum. Seni yutmak isteyen kurtların eline atmayacağım. Sonsuza kadar sizin olabilecek hayatlarınızı yok ederken öylece durup izlemeyeceğim. Nihai kararını vermek zorunda kalacağın zamana kadar seni tutacağım. Ruhunu bu kadar kolay bırakmayacağım. Seni kurtarmak için acımasız bir ölümle öldüm. Bu kez sizi geri kazanacak çok güçlü bir İlahi Müdahaleye tanık olacaksınız. Sen Benimsin. Ben seninim. Canavar ruhları kolayca kazanamayacak çünkü Ben Tanrıyım, müthiş bir güç. Ben Her Şeye Gücü Yetenim. Şeytanın hiçbir şeyi yoktur ama onun kurnazlığı aranızdaki zayıfları kendine çeker.Beni seven hepinizi, zayıfların İlahi Müdahalemi kalplerinde sevgiyle kabul etmeleri için dua etmeye çağırıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/26/i-will-not-stand-by-and-watch-while-you-destroy-your-lives-which-can-be-yours-for-eternity/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/26/i-will-not-stand-by-and-watch-while-you-destroy-your-lives-which-can-be-yours-for-eternity/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102723.cfm