Kutsal Ayinlerin yok edilmesine ve saygısızlığa uğramasına ilk tanık olanlar Katolik Kilisesindekiler olacak.

7th Anniversary of Natan’s VISION of WW3, GOG & Mashiach 🇮🇱🇮🇱 ISRAEL’s Attack on SUKKOT 2023

https://www.youtube.com/watch?v=4SOHyombBoU

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Planlar, Gerçek olan her şeyin yok edileceği kutsal olmayan üçlü tarafından hazırlanmıştır.

15 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, arzum, her Hıristiyan mezhebindeki tüm rahiplerimin En Kutsal Ayinleri korumaya başlamasıdır. Kutsal Ayinlerin yok edilmesine ve saygısızlığa uğramasına ilk tanık olanlar Katolik Kilisesindekiler olacak. Bana, İsa Mesih’e sadık olanlar, Kilisemin içine düşeceği bu korkunç çöle özenle hazırlanacaklar.

Şimdi hazırlanmalısınız, çünkü Tanrı’nın tüm çocukları, sizin bağlılığınız sayesinde Kutsal Ayinleri kendi kutsal hallerinde alabileceklerdir.

Bunu diğer tüm Hıristiyan kiliselerine söylüyorum. İkinci Gelişimin Büyük ve Görkemli Gününde tekrar geleceğime dair Sözümü kendinize hatırlatın. Şunu da bilin ki, buna giden yıllarda Beni takip edenlerin hepsi korkunç sınavlarla karşılaşacak. Tüm mezhepleriniz içinde yeni iktidar pozisyonlarına ulaşacak olanlar, sahte peygamber tarafından yönetilecek ve herkes onun sözlerini ağzına alacak ve onun eylemlerini kopyalayacak. 

Vaftizci Yahya’nın antitezi olan ve hepinize hükmedecek olan Deccal’in öncüsü olacağı için sahte peygamberin yanında yer alanların vay haline.

Benim tarafımdan korunacaksınız, çünkü yakında size rehberlik edecek tek şey ben olacağım. Size modern Hıristiyan teolojisinin yeni biçimi olarak sunulacak olan sapkınlıklar tarafından yönlendirileceğiniz zaman, size Gerçeği söyleyeceğime yalnızca bana güvenilebilir. Şeytan ne kadar kurnazdır, çünkü o asla şok etmeyecektir – bunun yerine, kendisine hizmet edenler aracılığıyla sizi En Kutsal Sözümün yeni, çarpık, baştan sona yorumuna doğru çekecektir.

Planlar, Kutsal Üçleme tarafından, Gerçek olan her şeyin sürgün edileceği şekilde hazırlanmıştır. İnsanın açgözlülüğü ve günahı göz ardı etme arzusu olduğunda laik dünyaya hitap eden her şey, tüm Hıristiyan Kiliseleri aracılığıyla inananlara sunulacaktır. Bu gün taşa yazılmıştır ve Tanrı’nın, biricik Oğlu olan Beni, Tanrı’nın Sözüne sadık kalan herkesi bir araya toplamaya göndermeden önce, izin verdiği son hakaret olacaktır. Yalanlar size sunulduğunda, iyi bir şey gibi görünecekler. Tevazu nişanı tüm kiliselerinizde ortak olacak ve aralarında sizi aldatanlar tarafından da benimsenecektir.

Benimle ilişkilendirilen her özellik – Yoksullara olan Sevgim; Zayıflara ve alçakgönüllülere olan sevgim; Açgözlülüğü, açgözlülüğü ve şehveti onaylamamam, sizi bu yeni doktrini – dünyayı Deccal’in yönetimine hazırlamak için bu yeni tek dünya dinini – kabul etmeye zorlamak için kullanılan argümanların bir parçası olarak kullanılacak. 

Sevgi dolu bir Tanrı olarak, bu uyarılar sizi kurtarmak için size veriliyor. Şimdi Bana kulak ver. Tek istediğim tek bir şey. Kutsal Sözüme sadık kalın. Kutsal Sözüm size Kutsal Kitap’ta verildi. Asla değişemez. Ama Allah’ın düşmanları onun manasını çarpıtacaklar. Böyle bir durumda size Tanrı’nın bu tür değişiklikleri onaylayacağını söyleyenleri reddedin. Hiçbir şey Gerçeklerden bu kadar uzak olamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/15/the-plans-have-been-drawn-up-by-the-unholy-trinity-where-all-that-is-true-will-be-banished/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/15/the-plans-have-been-drawn-up-by-the-unholy-trinity-where-all-that-is-true-will-be-banished/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101523.cfm