Beni tanımıyorsun çünkü beni tanımıyorsun

Famina’nin Görünüsleri:

https://www-marypages-com.translate.goog/fatima-(portugal).html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

—————-

Gerçeği Kitap:

Beni tanımıyorsun çünkü beni tanımıyorsun

13 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, aranız terk edilmiş hissettiğinde ve Benim dünyaya olan Sevgimden emin olmadığınızda, size yardım etmem için Bana seslenmekten asla vazgeçmemelisiniz. Kutsal İncil aracılığıyla dünyaya verilen Kutsal Sözüm’e bağlı kaldığınızda zaman zaman umutsuzluk, korku ve yalnızlık duygusu hissedeceksiniz. Şimdi bile, Kutsal İncilim size hâlâ sunulmaktayken, kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz, çünkü çok az insan Kutsal Sözüm aracılığıyla onlara öğrettiklerimi uygulamaya koyuyor.

Komşunu sevdiğini söyleyip sonra ona iftira atarsan yine Bana ait olursun. On Emir’e inandığınızı ama onları yaşam tarzınıza uyacak şekilde uyarladığınızı söylüyorsanız, o zaman Hakikat konusunda körsünüz demektir. Benim aracılığımla sana verilen Kutsal Ayinleri kabul eder ama onları çiğnersen, Bana hakaret etmiş olursun. Kutsal Sözümü başkalarına vaaz ettiğinizde ve sonra Tanrı’nın Gözünde onlardan daha değerli olduğunuzu söyleyerek kendinizi başkalarının önüne koyduğunuzda, Beni gücendirmiş olursunuz.

Tanrı Sözü’nün modern dünyada artık bir önemi olmadığını ve onun laik bir dünyaya hitap edecek şekilde uyarlanması gerektiğini ilan ettiğinizde, o zaman Tanrı’nın Yüzüne tükürürsünüz. Benimle ilgili bilginizin, şimdi bu Mesajlar aracılığıyla size verdiğim Kutsal Sözümden üstün olduğuna ve bunların içinde hata olduğuna inandığınızda, Hakikat konusunda cahilsiniz demektir. Beni tanımıyorsun çünkü beni tanımıyorsun.

Yani, Kutsal Sözümü anlamanızdan memnun olan ve bu Görevde Beni reddedenleriniz bile, Beni terk ettiniz. Özellikle siz Benim Yardımımı çağırmalısınız çünkü Ben olmadan bir hiçsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/13/you-do-not-know-me-because-you-do-not-recognise-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/13/you-do-not-know-me-because-you-do-not-recognise-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101323.cfm