Gökler ve Yer bir olduğunda Araf diye bir şey olmayacak

Gerçeği Kitap:

Gökler ve Yer bir olduğunda Araf diye bir şey olmayacak

12 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tahtım yenilenen Dünya’ya yerleştirilecek ve yakında herkes Babamın İradesi uyarınca barış ve uyum içinde yaşayacak.

Dünya başlangıçtaki haline dönecek ve hiçbir uyumsuzluk hissedilmeyecektir. Melekler ve azizlerle bir araya gelmek üzere seçilen Tanrı’nın tüm çocukları mükemmel bir varoluş yaşayacaklar. Ama şunu bil. Hangi yolu seçeceklerine karar vermeleri için kendilerine her türlü şans verilmişken, Yeni Cennetin gerçekliğini kabul etmeyenlere ikinci bir şans verilmeyecektir.

Gökler ve Yer bir olduğunda Araf diye bir şey olmayacak. Merhametim kendilerine özgürce verildiğinde kabul etmeyi reddeden ruhların gideceği tek yol Cehenneme giden yol olacaktır. Birçoğu neredeyse tamamen entelektüel akıl yürütmeye dayandıkları için o kadar inatçı olacaklar ki, farkında olmadan sonsuzluğu Cehennem ateşinde geçirmeyi seçecekler.

Allah’a inanmayan, gerçeği kabul etmeyen şeytanın varlığına da inanmaz. Aldatıcı, onları işkence odalarına çekmek için akıllarını yalanlarla bulandıracaktır. Oraya vardığında, insana olan nefreti nedeniyle onlara sonsuza kadar hiç durmadan acı çektirecektir. O zaman bu ruhlara yardım edemem. Kibirlilerin, cahillerin ve katı kalplilerin ruhları için nasıl da acı bir üzüntüyle ağlıyorum. O kadar gururla dolmuşlar ki Beni asla göremeyecekler çünkü göremiyorlar. Eğer kibir günahına düşmüş bir kişinin Beni görmesi veya Benim Gerçek Sözümle dolması mümkün değildir. Öte yandan, Beni tanıyan ama Beni kendi koşullarınıza göre kabul edenler, siz de Benden uzaklaşıyorsunuz.

Neden Beni tanıdığını söylüyorsun ve sonra Beni takip etmen konusunda söylediklerimi çarpıtıyorsun? Kendinize nasıl Hıristiyan diyebilirsiniz ve kendi yaşam tarzınıza uyacak şekilde çarpıttığınız sahte teolojiyi ve yalanları kabul etmeye nasıl hazır olabilirsiniz? Beni takip etmezsen ve Öğretilerimin tüm Gerçeği’ni kabul etmezsen sen kimsin? Sen bir hainsin. Bana ihanet ediyorsun. Bana bir kez ihanet ettiğinde, bunu tekrar tekrar yapmaya ayartılacaksın, ta ki sonunda Benim gözümde artık bir Hıristiyan olmayacaksın.

Sözüme inanan herkesi çağırmalıyım ve size şunu sormalıyım: Ben ne zaman günaha göz yumdum? Günahı affederim ama asla tasvip etmem. Eğer günaha göz yumduğuma inanıyorsanız, o zaman günahı haklı çıkarmış olursunuz. Yollarınızın hatası nedeniyle acı çekeceksiniz ve Bana ihanet edenlerden, Benimle alay edenlerden, Bana gülenlerden ve Beni çarmıha gerenlerden daha iyi değilsiniz.

Unutma, sana Gerçeği öğrettim. İnsanlığı kurtarmak için yaptığım Antlaşmanın son aşamasında, dünyaya getirmeye geldiğim kurtuluşu kabul etmenize yalnızca Gerçek’ten başka hiçbir şey getiremez.

Benim Hakikat olduğumu asla unutma. Benden yalnızca Gerçek gelir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/12/once-the-heavens-and-earth-become-one-there-will-be-no-purgatory/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/12/once-the-heavens-and-earth-become-one-there-will-be-no-purgatory/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101223.cfm