0508_mennyei-hadsereg_

Ordum kuruldu.

Gerçeği Kitap:

Dünyayı kurtarmaya yönelik planlarım meyvelerini veriyor. Artık her şey yerli yerinde

15 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünyayı kurtarmaya yönelik tüm Planlarım meyvelerini veriyor. Her şey yerli yerinde. Ordum kuruldu. Artık her yerde büyüyecekler ve genişleyecekler, özlediğim birçok ruhu da yanlarında getirecekler.

Bu Orduya Benim tarafımdan büyük Lütuflar verilmiştir ve Kutsal Ruh’un Gücüyle Hıristiyanlığın Alevini yanacak ve Kıyamet Gününe kadar Hakikat Meşalesini taşıyacaklardır.

Tanrı’nın Işığını en karanlık köşeye getirecekler ve dinden dönme Dünyadaki Kilisemi yutarken, milyonlarca kişinin gözlerini Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne açacaklar. Bana bağlılıklarını taahhüt etmelerine yardımcı olmak için onlara bu Haçlı Seferi Duasını veriyorum.

Haçlı Seferi Duası (121) İsa Mesih’in Ordusuna Bağlılık

Kutsal Kalbinizin yanında duruyoruz, sevgili İsa.

Tanrı’nın Gerçek Sözünü yetkiyle konuşuyoruz.

Gerçeği yaymak için Dünyanın dört bir yanına yürüyeceğiz.

Bize bizzat öğrettiğin dışında, senin adınla anılan hiçbir yeni sahte doktrini asla kabul etmeyeceğiz.

İnancımızda sadık, sadık ve sarsılmaz kalıyoruz.

Sana ihanet edenlere, sana dönmeleri ümidiyle sevgi ve şefkatle davranacağız.

Senin Adınla bize zulmedenlere karşı kararlı ama sabırlı olacağız.

Yeni Cennetinize kadar zaferle yürüyeceğiz.

Acı ve ıstıraplarımızla, Sevginize aç kalan tüm kayıp ruhları Size getireceğimize söz veriyoruz. Lütfen dünyadaki tüm günahkarlar için dualarımızı kabul edin ki, Yeni Barış Çağında Size sevgiyle birleşmiş tek bir aile olabilelim. Amin.

Gidin, Kalan Ordum, Dünyadaki bu son Kutsal Görevde başarılı olmanız için size tüm yardımın ve Lütufların verileceğini bilerek, böylece Tanrı’nın tüm çocuklarını Dünya üzerinden toplayıp Yeni Yerime getirebilirim. Cennet.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/15/my-plans-to-redeem-the-world-are-being-brought-to-fruition-all-is-in-place-now/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/15/my-plans-to-redeem-the-world-are-being-brought-to-fruition-all-is-in-place-now/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091523.cfm