Kurtuluşun Annesi: Bu Madalyalar, Oğlum İsa Mesih’in Merhametine açık olan tüm ruhları dönüştürecek.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Bu Madalyalar, Oğlum İsa Mesih’in Merhametine açık olan tüm ruhları dönüştürecek.

14 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Ah çocuğum, Oğlumu sevdiğim gibi, O’nun güzel Yüzüne baktığım andan itibaren, Tanrı’nın tüm çocuklarını da kendi çocuklarım gibi seviyorum.

Ben Tanrı’nın Annesiyim ama aynı zamanda Tanrı’nın tüm çocuklarının da Annesiyim, çünkü onlara nihai kurtuluş anlarında yardım edeceğime söz verdim. Oğlum, Cennetteki taç giyme törenimde beni taçlandırdığında, bana on iki kabilenin – Yeni Kudüs’teki on iki ulusun – Annesi olma yetkisini verdi.

O gün doğmadan önce Kurtuluşun Annesi olarak ben her yerde ruhları arayacağım ve onları Oğluma çekeceğim. Bu zorlu görevde O’na yardım ediyorum ve tıpkı Kalbimin O’nunkiyle iç içe olduğu gibi, aynı zamanda Oğlumu gerçekten sevenlerin kalpleriyle de iç içedir.

Anneniz olarak Tanrı’nın tüm çocuklarını seviyorum. Her annenin yavrusuna duyduğu sevginin aynısını ben de hepinize hissediyorum . Tanrı’nın çocuklarını sanki hepsi küçük çocuklarmış gibi görüyorum. Onların acısını hissediyorum. Oğlum, kendilerine duyduğu Sevgiyi reddeden günahkarlara baktığında ben de acı çekiyorum. O, onlar için nasıl da acı çekiyor ve ben şimdi, günahın yayılması nedeniyle insanın sefaletinin arttığını izlerken ne kadar çok gözyaşı döküyorum. Yine de dünyada hala hayatta olan çok fazla sevgi var. Bu sevgi saf olduğunda karanlığa dayanacak ve bir fener gibi ruhları kendine çekecektir. Tanrı, insanlığı aydınlatmak için bu şekilde çalışacaktır. Geri kalanların ruhlarını Kendisine getirmek için Kendisini sevenlerin sevgisini kullanacaktır.

Benim görevim mümkün olduğu kadar çok günahkarın ruhlarını kurtarma şansını sunmaktır. Bunu, her yerdeki günahkarların inancını ateşlemek için, ortaya çıktığımda tanık olunan hayaletler aracılığıyla yapıyorum. Şimdi bunu Kurtuluş Madalyasını vererek yapıyorum.

Çocuğum, söylediğim gibi, bu Madalyanın sizin aracılığınızla ve benim size verdiğim talimatlara dayanarak dünyaya sunulması gerekiyor. Bu talimatlar yalnızca tarafınıza bildirilmektedir.

Bu Madalyalar, Oğlum İsa Mesih’in Merhametine açık olan tüm ruhları dönüştürecek. Bu daha sonra milyonların kurtuluşuyla sonuçlanacaktır.

Çocuklar, kalplerinizi bana, Annenize açtığınız ve sevgili Oğlum, insanlığın Kurtarıcısı İsa Mesih’e itaat ettiğiniz için teşekkür ederim.

Annen

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/14/mother-of-salvation-these-medals-will-convert-all-souls-who-are-open-to-the-mercy-of-my-son-jesus-christ/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/14/mother-of-salvation-these-medals-will-convert-all-souls-who-are-open-to-the-mercy-of-my-son-jesus-christ/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091423.cfm