0410_kod_

Karanlık doktrini – Kilisemin belinden çıkacak büyük sapkınlık – büyük, kalın bir sis gibi inecek

Gerçeği Kitap:

Karanlık doktrini – Kilisemin belinden çıkacak büyük sapkınlık – büyük, kalın bir sis gibi inecek

14 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben aranızdaki Sesim, Dinden dönmeyi yayan ve Dünyanın dört bir yanında hüküm süren liderler arasında Kendimi duyurmaya çalışan.

Karanlık doktrini – Kilisemin belinden çıkacak olan büyük dinden dönme – çok yakında tüm şüphelenmeyen Hıristiyanların üzerine büyük, kalın bir sis gibi inecek. Gerçeği bastırma planı başladı ve yakında Kutsal Doktrinimin çarpık versiyonları çoğunuz için netleşecek. Ama onlar Gerçeği yalanlarla değiştirirken, Kutsal Ruh düşmanlarıma karşı yükselecek.Tüm zamanların en büyük sapkınlığının liderlerinin dünyaya getireceği tüm karışıklığın ortasında Işığım hala görünür olacak. Dünya bana, yani İsa Mesih’e sevgisi olmayan bir kafir haline gelinceye kadar dinlenmeyecekler.

Laik dünya, herkesin kendi tutku ve arzularının peşinden gitmeye teşvik edildiği, adil dünya olarak kabul edilecektir. Kutsal Ruh’un Varlığını azaltmak için her türlü girişimde bulunulacaktır. Çarmıhta Çektiğim Acıyı ve kurtuluşu kazanma ihtiyacının önemini inkar edecekler, ancak bu kurtuluş kendini Bana bağışlayan ve Benim Merhametimi dileyen herkese verilse bile . Tanrı’nın çocuklarını Benim ve Öğretilerim hakkındaki yalanlarla zorla beslemekle kalmayacaklar, aynı zamanda bu yalanları sorgulayanlara da zulmedecekler.

Kilisemin liderine içeriden meydan okuyanlara acımasızca davranılacak ve zerre kadar merhamet gösterilmeyecek. Benim Kilisemi temsil ettiklerini söyleyenlerin sahte öğretilerini kabul edenler ve bunların Benden gelemeyeceğini yüreğinde bilenler, o zaman size yardım edeceğim. Sana rehberlik ederken seni rahatlatacağım. Asla Gerçeği inkar etmemeli veya düşmanlarımla iyi ilişkiler içinde kalabilmeleri durumunda Benim adıma yalan söylemeleri anlamına gelen güç tutkularına boyun eğmemelisiniz. İmanınız gerçekten sınanacak.

Şimdi size Hakikati getirmeye geldim, çünkü Hakikatten mahrum kalacaksınız. Bu gerçekleştiğinde, o olmadan hayatta kalamayacak olan diğer ruhlara Gerçeği açıklamanıza izin verilmeyecektir.

Kendi nefisleriniz için ve düşmanlarım tarafından büyük sapkınlığa sürüklenecek olanlar için merhamet için dua edin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/14/the-doctrine-of-darkness-the-great-apostasy-which-will-spring-from-the-loins-in-my-church-will-descend-like-a-great-thick-mist/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/14/the-doctrine-of-darkness-the-great-apostasy-which-will-spring-from-the-loins-in-my-church-will-descend-like-a-great-thick-mist/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091323.cfm