Kurtuluşun Annesi: Yeni ve acı bir dünya savaşı ilan edilecek

BRICS gerçekten Filistin’in ihtiyaç duyduğu yaşam çizgisi mi?

BRICS, İsrail ile Filistin arasında doğrudan görüşmeler yapılması için bastırıyor. Ancak üyeleri İsrail’i yabancılaştırmak istemiyor.

https://www.aljazeera.com/opinions/2023/8/28/palestines-betting-on-brics-but-is-brics-betting-on-palestine

 

https://www.aljazeera.com/

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yeni ve acı bir dünya savaşı ilan edilecek

6 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, Oğlum İsa Mesih’in talimatıyla, şu anda Orta Doğu’da ortaya çıkacak savaşların, yeni ve acı bir dünya savaşının ilan edileceği gibi büyük savaşın habercisi olacağını açıklamalıyım.

Bu, acı çeken zavallı Oğlumun Kutsal Kalbini nasıl da kırıyor. Sıradan insanlar tarafından ülkelerini yönetmekle görevlendirilen liderlerin yüreklerine sinen nefret yayılacak.

Kendi milletlerine ihanet edecekler.
Milyonlarca kişi ölecek ve birçok ülke olaya karışacak. Bilmelisiniz ki, öldürülecek ve herhangi bir suçtan masum olanların ruhları Oğlum tarafından kurtarılacaktır.

Bu savaşların hızı artacak ve dünyanın dört bir yanı savaşa karıştığında Büyük Savaş ilan edilecek. Ne yazık ki nükleer silahlar kullanılacak ve pek çok kişi zarar görecek. Korkunç bir savaş olacak ama uzun sürmeyecek.

Üçüncü Dünya Savaşı nedeniyle ortaya çıkacak acıyı hafifletmek için tüm masum ruhlar için dua edin, dua edin, dua edin ve günde üç kez En Kutsal Tespihimi okumaya devam edin .

Çağrıma cevap verdiğin için teşekkür ederim çocuğum.

Şu anda Cennette büyük bir üzüntü olduğunu bilin ve size bu zor haberi ağır bir kalple getiriyorum.

Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/06/mother-of-salvation-a-new-bitter-world-war-will-be-declared/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/06/mother-of-salvation-the-only-way-to-eternal-life-is-through-my-son-jesus-christ/

 

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Sonsuz Yaşamın tek yolu Oğlum İsa Mesih’ten geçer

6 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, hiçbiriniz Oğlumun insanlığı kurtarmak için öldüğünü asla unutmamalısınız. Bütün ruhları canavarın esaretinden kurtardı. O, hepinize Kurtuluş Armağanını verdi ve Sonsuz Yaşamı alabilmeniz için Oğluma gelmeli ve O’ndan bu Büyük Hediyeyi istemelisiniz.

Sonsuz Yaşamın tek yolu Oğlum İsa Mesih’ten geçer. O çok merhametli olduğu için herkese kendi özgür iradesiyle Kendisine gelme şansı verir. O, dünyaya Gerçeği verdi ve Çarmıhtaki Ölümü Hediyesi aracılığıyla herkesin sonsuz barış içinde ve Kendi Cennetinde yaşamasının yolunu açtı.

Birçoğu Oğlumu kabul etmiyor ve Tanrı’ya inanmıyor. Eğer Tanrı’ya inanmıyorsanız ya da Kurtuluş Armağanını kabul etmiyorsanız, o zaman kendinizi Tanrı’dan ayırırsınız. Tüm günahkarların ve Tanrı’nın Varlığını kabul etmeyi reddedenlerin ruhları da dahil olmak üzere ruhları kurtarmaya yönelik bu Nihai Görev nedeniyle, Oğlum Büyük bir Mucize gerçekleştirecek.

Uyarı sırasında herkes bir ruha sahip olduğunun kanıtını görecek ve pek çok kişi din değiştirecektir. Din değiştirmeyen ve ateist olarak kalanlara Kurtuluş Armağanı verilemez çünkü onlar O’nun Merhamet Elini reddedeceklerdir. Bu ruhlar O’nu en meydan okuyan şekilde reddedecekler ve sizin dualarınızdan başka hiçbir şey onları kurtaramaz.

Kendilerini Yeni Cennet’e getirmek için yapılan her girişimi, her müdahaleyi ve her Merhameti reddedenler atılacak. Çünkü Oğlumun Krallığı onlarınki olmayacak, çünkü insanlığa özgür irade Armağanını miras bırakan Babam, Kendi İradesini hiçbir zaman çocuklarından hiçbirine empoze etmeyecektir.

Dua edin, dua edin, dua edin ki ateistler, Oğlumun her birine uzatacağı Merhamet Elini kabul etsinler. Bu zavallı küçük ruhları kurtarmak için Haçlı Seferi Dualarını okumayı unutmayın. 

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/06/mother-of-salvation-the-only-way-to-eternal-life-is-through-my-son-jesus-christ/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/06/mother-of-salvation-the-only-way-to-eternal-life-is-through-my-son-jesus-christ/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090623.cfm