Pek çok kişi, yanlış bir şekilde, yeni ayin ve yeni ayinlerin -her ne kadar büyük ölçüde değişmiş olsa da- hiçbir zarar vermeyeceğini varsayacaktır.

Gerçeği Kitap:

Kutsal Sözüm başka bir şeye dönüşecek şekilde değiştirilemez veya uyarlanamaz

7 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ben bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya ulaşmak için her türlü çabayı göstermeye devam ederken, Benim birçok dindar takipçim hala Elimi kabul etmiyor. Benim bu değerli ruhlarım savunmasızdır çünkü birçokları inançlarının, yakında gerçekleşecek olan ve Beni, İnsanoğlu İsa Mesih’i onurlandırmada başarısız olacak yeni ayini onaylamak için nasıl kullanılacağını göremeyecekler.

Pek çok kişi, yanlış bir şekilde, yeni ayin ve yeni ayinlerin -her ne kadar büyük ölçüde değişmiş olsa da- hiçbir zarar vermeyeceğini varsayacaktır. Pek çok kişi sessizce bazı içerikleri ve formatı sorgulayacak ve bunları tuhaf bulacaktır. Ancak çok az kişi bunların Kilise tarafından kutsandığına inanacağından ve dolayısıyla yanılıyor olamayacaklarından onlara meydan okuyacaktır.Anlamadıkları şey, Kutsal Sözümün başka bir şeye dönüşecek şekilde değiştirilemeyeceği veya uyarlanamayacağıdır. Benim Kilisem yanılmazdır, ancak Kilisemdeki herhangi bir sözde hizmetkar veya lider Tanrı’nın Sözünü çarpıtırsa veya Kutsal Efkaristiya’nın anlamını yeniden yazarsa, o zaman Tanrı’ya küfretmiş olur. 

İnsanlık tarafından reddedildim ve Tanrı’nın Tapınaklarındaki liderler de dahil olmak üzere onlar Gerçeği reddettiklerinde çarmıha gerildim. Aranızda ne kadar yüksekte olursa olsun biri Hakikati inkar ederse, o kişi sapkınlık suçu işlemiş olur ve Benden gelmez. Ama yine de sizi Gerçeğin yalan olduğuna inandırırlar. Tam Hıristiyan yaşamları yaşamanız için tarafımdan size öğretilen her şeyi inkar edecekler. Bana tükürecekler, ama seni bir yola yönlendirecekler, bu yolun seni Bana götürdüğünü söyleyecekler, ama bu olmayacak.

Önceden bildirilen bu şeyler yakında gerçekleşecek. Hazır ol. İşaretleri gördüğünüzde, bu kehanetlerin yalnızca Tanrı’dan gelebileceğini bilin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/07/my-holy-word-may-not-be-changed-or-adapted-so-that-it-becomes-something-else/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/07/my-holy-word-may-not-be-changed-or-adapted-so-that-it-becomes-something-else/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090723.cfm