0222_vatican_israel_1

Tanrı Sözü’nün iki tanığı – gerçek Hıristiyan Kilisesi ve İsrail Evi, zamanın sınavından geçecek.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Her yerde çocuklarım – bu kederli zamanda beni dinlemelisiniz, sevgili Anneniz

19 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuklarım her yerde – bu kederli zamanda beni, sevgili Annenizi dinlemelisiniz. Bu büyük irtidat zamanında sizi teselli ederken, özellikle bana, Tanrı’nın Annesine büyük bir bağlılığı olanlara sesleniyorum. Cennetten gelen bu Müdahaleyi iyi bir lütufla kabul etmeli ve sevgili Babamın büyük Sevgisi nedeniyle size bu büyük Armağan verildiği için minnettar olmalısınız.

Yakında tüm dünyadaki Oğlumun Kilisesini yutacak olan vahim putperestlik dalgasının dayanamayacağınıza inandığınızda, benden şefaat istemelisiniz. Ne olursa olsun, Oğluma sadık kaldığınızda, dikkatinizi dağıtmak için her türlü girişimde bulunulacak olsa da, her şey iyi olacak.

Bunun umutsuz olduğunu asla düşünmeyin, çünkü Oğlumun büyük Görkemi ve Tanrı’nın İradesi yakında açığa çıkacak.

Kilisede kaç kişi ciddi bir hataya sürüklenirse sürüklensin, Tanrı’nın Sözü orman yangını gibi yayılacak. Tanrı Sözü’nün iki tanığı – gerçek Hıristiyan Kilisesi ve İsrail Evi, zamanın sınavından geçecek. Ağızlarından Kutsal Ruh şeklinde ateş dökülecek.

Zamanla, ıssızlığın iğrençliği ortaya çıktıktan sonra, Gerçeğe sadık olanlar yükselecek ve onlarınki Mesih’in Krallığı olacak. Yalanlar her zaman ortaya çıkacaktır, ancak başlangıçta, Kutsal Ruh’un Armağanı ile dolu olanlarınız, Oğlumun Kiliselerindeki korkunç saygısızlığa tanık olduğunuzda çok acı çekeceksiniz. Gerçek görülecek ve başlangıçta aldananların hepsi, sonunda önünüze serilmiş olan kötülüğü anlayacaklardır.

Tanrı Sözü’ne sadık kalmakta ısrar ettiğiniz için bir suçlu gibi muamele göreceğiniz bu zorlu yolculukta yalnızca Oğluma güvenmelisiniz. Lütfen Oğlumun Calvary’ye yaptığı Kendi yolculuğunu hatırlayın.

Bu çarmıhı sevgi ve haysiyetle kabul edin, çünkü O’nun yükünü taşıdığınız zaman Oğlumu çok memnun ediyorsunuz. Fedakarlığınız ve ıstırabınız aracılığıyla, ruhların en değersizlerini kurtaracak ve sonra Tanrı’nın tüm çocuklarını birleştirebilecektir.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/19/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/19/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081923.cfm