Müritlerim Işığımın Alevini yaşatacakken sırtlarında ağır bir çarmıh taşıyacaklar.

Gerçeği Kitap:

Bilin ki, reddedilme acısı aynen benim ve havarilerimin Dünyadaki Zamanım boyunca çekmek zorunda kaldıkları gibi olacaktır.

10 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, aranızda hiçbir erkek benim adıma başkalarını yargılayacak kadar temiz ruhlu değil. Ama şunu bilin ki, Bana sadık olanlar ve Öğretilerimi takip edenler, dünyanın karşı karşıya olduğu en büyük iğrenç iğrençliğe tanık olmak zorunda olduğunuzda çok üzülmek zorunda kalacaksınız.

Sahte peygamber, sosyal adalet ve sosyal merhamet adına, dünyanın inanacağı şeyi müjdelemek ve modern bir kilise yaratmak için yola çıkacak. Bu kilisenin tüm günahkarlara ulaştığı ve günahları Benim tarafımdan kabul edilemez olan günahkarları kucakladığı görülecektir.

Siz sevgili takipçilerim, Hakikati tebliğ etmeye devam edeceğiniz için sapkın bir tarikat olarak görüleceksiniz. Bana sadık kalmaya yönelik tüm girişimler şiddetle saldırıya uğrayacak. Dışlanacak ve sağcı muhalifler olarak ilan edileceksiniz. Kutsal Törenlerin geleneklerini korumaya yönelik her türlü girişim görmezden gelinecektir.

Milyonlarca kutsal hizmetkar yeni sahte doktrini benimseyeceğinden, dünyadaki kiliselerimi yanıltacak olanların gücü hafife alınmamalıdır. Yanlışlıkla, bu yeni doktrinin bir müjdecilik biçimi olduğuna inanacaklar. İğrençliğin istekli hizmetkarları olarak onların desteği, Gerçeği bilen Hıristiyanların işini çok zorlaştıracaktır. Benim Adım’da yaratılan yalanlara köle olacakların çığlıkları arasında sesleri fısıltı gibi olacak.

Bilin ki, reddedilme acısı aynen benim ve havarilerimin Dünyadaki Zamanım boyunca çekmek zorunda kaldıkları gibi olacaktır. Tanrı’yı ​​sevdiklerini iddia eden dönemin rahipleri, onlara Kim olduğum haberini getiren öğrencilerimin sesini susturmakta hiç tereddüt etmediler. Bu kez, İkinci Gelişimi müjdelerken, peygamberlerim ve öğrencilerim, seslerinin kesildiğini ve küfürle suçlandıklarını üzücü bulacaklar.

Müritlerim genişleyip büyürken, yoksullar gibi olacaklar ve Golgota Tepesi’ne çıplak olarak, inançlarından başka hiçbir şeyleri olmadan tırmanacaklar. Onlar, Benim Kilisemde – Benim Gerçek Kilisemde – Işığımın Alevini yaşatacakken, Hakikatten asla sapmayacaklar ve sırtlarında ağır bir çarmıh taşıyacaklar.

Bu kurtuluş çarmıhıdır, çünkü beni terk edenlerin günahlarını zavallı, yorgun sırtlarında taşıyacaklar. Onların kaderi zor olacak. Bana olan sevgileri yüzünden, zavallı ruhlarını kurtarmak için başkaları yüzünden acı çekecekler.

Bu canlar kurtarılmayı hak etmiyor. Sadece ben onları kurtarmayı seçtiğim için kurtulacaklar. Bana hakaret etmiş olacaklar, sadık takipçilerime korkunç acılar çektirecekler ve Kalan Orduma eziyet edecekler.

Yine de, Kalan Ordumdakilerin imanı sayesinde onları kurtaracağım.

Ruhlarını canavara satan diğer insanlar bunu biliyor. Cehenneme inanmayabilirsin ama cehennemin sana ne gibi azaplar getireceğini sana açıklayacağım. Cehennemdeki azabın derecelerini size göstereceğim gün, sizi korkutacak ve bir çoğunuz Rahmetim diye feryat edecek. Benden seni affetmemi istersen, seni kurtarırım. Bunu Büyük Uyarı Günü sırasında yapacağım. Cehennemin yanan ateşlerine tanık olup da Bana dönmeyenleriniz – Uyarıdan sağ çıkamayacaksınız ve Beni reddettiğiniz o an sizin son anınız olacak.

Bana sadık kalan ve Sözüme sadık kalan herkes – her ne kadar acı çekecek olsanız da – önünüzdeki gelecek büyük bir ihtişamdır.

Uyarılarıma kulak asmayanlar, Hakikatleri dinlemeyenler büyük bir tehlike içinde olacaklardır.

Canavarı putlaştıranlarınız ve yeni dünya dininde sahte peygamberin izinden gidenleriniz, bu ikisiyle canlı olarak cehennemin yanan ateşlerine atılacaksınız.

Gerçeğin tadı acıdır, ama onu kabul ettiğinizde, size sevdiklerinizle sonsuza kadar Krallığımın tadını çıkaracağınız Sonsuz Yaşamı getirecektir. Ebedi Hayat’ın göbek bağını kesmeyin, çünkü böyle büyük bir azap çekeceksiniz ve size asla mühlet verilmeyecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/10/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/10/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081123.cfm