Vaftiz Kutsal Eşyasını değiştirdiklerinde, Şeytan’dan vazgeçmeye yönelik tüm vaatleri kaldıracaklar.

https://vkpatriarhat.org/en/?p=23204

Gerçeği Kitap:

Vaftiz Kutsal Eşyasını değiştirdiklerinde, bu referansların modası geçmiş olduğunu ilan edecekleri için Şeytan’dan vazgeçmeye yönelik tüm vaatleri kaldıracaklar.

5 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Bana sadık kalan sevgili kutsal hizmetkarlarımın katlanmak zorunda kalacakları zulüm sırasında, Kilisemin bir gün ölebileceğine kimse inanmasın. Çünkü bu imkansız. Kilisem – Mistik Bedenim – Ebedi Hayata sahiptir.

Düşmanlarım Ayinleri değiştirdiğinde ve yeni emanetler, yeni haçlar ve yeni uygulamalar getirdiğinde – ve sonra Kilisemin her zaman olduğu gibi kaldığını söylediğinde – yalan söylüyorlar. Kilisem asla değişemez.

Evlilik Kutsal Eşyasını kirletmek için her ulusta pek çok tartışma yapılacak. Onlar, Tanrı’nın düşmanları, Hıristiyanların aynı cinsten çiftler arasındaki evliliği kabul etmelerini istiyorlar, ancak Babamı gücendirdiği için bunu asla kabul etmemeliler. O’nun gözünde kabul edilemez. Vaftiz Kutsal Eşyasını değiştirdiklerinde, bu referansların modası geçmiş ve çok korkutucu olduğunu ilan edecekleri için, Şeytan’dan vazgeçmeye yönelik tüm vaatleri kaldıracaklar. Bunun önemsiz olduğunu söyleyecekler.

Sonra yavaş yavaş My Teachings’in yeni versiyonlarını tanıtacaklar. Siz, Kiliseme inanan hepiniz, Bana asla ihanet etmemelisiniz. Size verdiğim şekliyle Kutsal Ayinlerin yerini alacak herhangi bir şeyi asla kabul etmemelisiniz. Ben Gerçeğim. Kilisem Gerçeği temsil ediyor. Ancak tüm Öğretilerime, Kutsal Eşyalarıma sahip çıkarsanız ve Benim Çarmıhtaki ölümümün kurtuluşunuzu güvence altına almak için en büyük Kurban olduğunu kabul ederseniz, Kilisemin bir parçası olduğunuzu iddia edebilirsiniz.

Müşrikleri aşağılama korkusuyla Hak’tan sapan her şey çok tehlikelidir. Tanrı’nın Öğretilerini inkar ettiğinizde ve yeni, alternatif bir Kilise’yi takip ettiğinizde, artık Dünyadaki Kilisemin bir parçası olmayacaksınız .

Sahte peygamberin getireceği yeni putperest uygulamalara karşı çıkarsanız, sapkın sayılacaksınız. O zaman benim adıma seni aforoz etmeye çalışacaklar. Bana sadık kalırsanız ve bu kötü aldatmacaya katılmayı reddederseniz, Kilisemin bir parçası olarak kalacaksınız.

Bütün bunlar olurken seçim sancılı olabilir ama çok basit. Ya Benim tarafımdasın ya da Bana karşısın.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/05/when-they-change-the-sacrament-of-baptism-they-will-remove-all-promises-to-renounce-satan-for-they-will-declare-these-references-to-be-old-fashioned/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/05/when-they-change-the-sacrament-of-baptism-they-will-remove-all-promises-to-renounce-satan-for-they-will-declare-these-references-to-be-old-fashioned/

 

 

 

Sözümü savunduğunuzda, zalim, kaba ve Tanrı’ya inanmayanlara karşı acıma duygusundan yoksun biri olarak anılacaksınız.

5 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Dünyadaki Kilisemde beliren korkunç bölünmeyi gördüğümde üzüntüden nasıl ağlıyorum. Istırabımın acısı, Beni gerçekten sevenler ve Bedenime nasıl davranıldığı konusunda zaten endişe duyanlar tarafından hafifliyor.

Bana karşı olan hiçbir fiili, hareketi, sözü asla kabul etme ihtiyacı duymamalısın.  Kilisemde, Benimle birlik içinde olduklarına yemin edenlerin, Bedenime saygısızlık ettiklerinde tanık olduklarından rahatsız oluyorsan, kalbinin sesini dinlemelisin.  Bu büyük irtidadın her saniyesinde sizinleyim ve Bana seslenmeye devam edenler için, Bana sadık kalmanız için gözlerinizi Gerçeğe açacağım.

Şimdi neredeyse zamanı geldi.

Kilisemin kapıları, Hıristiyanlığın geleneksel uygulamalarına sadık kalmakta ısrar edenlere yakında kapanacak. Bana şahitlik ettiğinizde bu kapılar yüzlerinize çarpılacaktır. İnancınız en kurnazca alay konusu olacak, öyle ki, Sözümü savunduğunuzda, zalim, kaba ve Tanrı’ya inanmayanlara karşı merhametsiz biri olarak anılacaksınız.

Benim mukaddes kulum isen azarlanacaksın ve Bana biatinin hesabını vereceksin. Şimdi toplanın, hepiniz. Beni inkar etmemeni talep ediyorum. Bana hizmet edebilmen için seni koruyacağım. Yükünüzü kaldırarak size yardımcı olacağım. Cennetin tüm Lütufları üzerinize dökülecek.

Rahiplere Uyarı:

Size sunulduğunda, sahte kiliseye – canavarın kilisesine – uyanların hepsini yok edeceğim. Bu yeni kiliseyi takip edin ve ruhlarınızı canavara satacaksınız.  Ruhları kurtarmak yerine, Benim Adıma, onları sonsuz Cehenneme teslim etmekten sorumlu olacaksınız.

Size şimdi Gerçeği söylüyorum ki, çok uzak olmayan bu güne hazırlanmanız için size bol zaman verilsin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/05/when-you-defend-my-word-you-will-be-deemed-to-be-cruel-unkind-and-lacking-in-sympathy-to-those-who-do-not-believe-in-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/05/when-you-defend-my-word-you-will-be-deemed-to-be-cruel-unkind-and-lacking-in-sympathy-to-those-who-do-not-believe-in-god/

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Tanrı Sözü’nü korumak için verilen bu savaş, O’na sadık kalan rahiplerin sığınmak zorunda kalacakları anlamına gelecek.

5 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuklarım, bu, inancınızda büyük sınavların olacağı bir zaman olacak. Katolik Kilisesi, büyük bölünmenin başlayacağı Kilise olacaktır. Bu Kilise’de, Oğlumun rahipleri, çok yakında içeriden katlanmak zorunda kalacakları büyük irtidat sırasında en çok acı çekecekler.

Kararsızlık yüzünden ikiye bölünecek olan Oğlumun sadık rahiplerine, Merhametli Mesih ile birlik içinde kalma ihtiyacının farkında olmalısınız. Aranızda ciddi bir yanılgıya düşmüş olanların yalanlarını kabul ederek O’nun Kilisesini terk etme dürtüsüne asla kapılmayın. Ne pahasına olursa olsun Oğluma saygı göstermeli ve O’nun halkına kutsallık yolunda önderlik etmelisin, bu senin için ne kadar zor olursa olsun.

Geleneksel Ayini yapmaya devam edecek olanlarınız, siz onu tamamen terk etmeyi kabul edene kadar eziyet çekeceksiniz. Tarikatlarınızdan birçoğu, sizi arkanızdan düşmana ihanet edecek. Ayinin en Kutsal Kurbanına saygı göstermeye devam etmekte ısrar ettiğiniz için, tıpkı sizden önceki Oğlum gibi, akranlarınız olduğunu iddia edenlerin huzuruna çıkarılacak ve sapkınlıkla suçlanacaksınız.

Oğlumun Vücuduna en aşağılık saygısızlık anlamına gelecek olan yeni sözler, itiraz etmeye cüret eden kutsal hizmetkarlara zorla uygulanacak.

Katolik Kilisesi içinde erkek kardeşin kardeşe, kız kardeşin kız kardeşe, babanın oğula, çocukların anne babaya karşı savaşacağı, ta ki iki taraf kalana kadar.

Tanrı Sözü’nü korumak için verilen bu savaş, O’na sadık kalan rahiplerin sığınmak zorunda kalacakları anlamına gelecektir. Bunu yapmak için hazırlanmaya başlamalı ve Tanrı’nın çocuklarına Kutsal Ayini sunabileceğiniz ve Ayinleri sağlayabileceğiniz yerler bulmalısınız.

Ben, Kurtuluşun Annesi, bu tür sığınakları koruyacağım ve Babam tarafından dünyaya verilen Yaşayan Tanrı’nın Mührünü iç duvarlara yerleştirerek, Tanrı’nın düşmanlarına görünmez kalacaklar.

Bu şeylerden korkmayın, çünkü iyi hazırlanırsanız, Tanrı’nın çocuklarını kurtuluşa götürürsünüz. Bu uyarıyı dikkate almazsanız, Oğlumun düşmanları tarafından zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz esir alınacak ve kurtuluşunuz olmayacak.

Sahte peygamberin emrini yerine getirenlerin duaya çok ihtiyacı olacak, çünkü bazıları Gerçeğe karşı kör. Gerçeği bilecek, ancak Oğlumun Çarmıhta ölümünü inkar edecek olanlardan yana olan diğerlerinden korkulmalıdır. Mesih’in masum takipçilerine korkunç zararlar verecekler.

Gerçeğe sadık kalarak, Oğlumun Kalan Ordusuna liderlik edeceksiniz, böylece kötü olana ve Oğlumun Dünya’daki gerçek hizmetkarlarına karşı mücadelesinde yönettiği kişilere karşı korkunç bir güç haline geleceksiniz.

Zamanı geldiğinde, Tanrı Sözü’ne saygısızlık edecek ve yalanları ve yeni müstehcen doktrinleriyle birçok kişiyi yanıltacak olanlardan gelen talimatları kabul etmeyi reddetmelisiniz . Ayin veya Kutsal Ayinlerin herhangi bir şekilde çarpıtılmasını kabul edenler, Oğluma karşı sorumlu olacaklardır. Çünkü farkında olmadan kötü olanın hizmetkarları olacaksınız ve birçok, birçok ruh kaybolacak, çünkü onlar Şeytan’a saygı gösterecek ayinlere çekilecek. Bu ritüeller, Allah’ın düşmanı olan sahte peygamberi ve Deccal’i onurlandıracaktır.

Dua et, dua et, Gerçeğin görülmesi ve yalanların ne oldukları ortaya çıkması için dua et – Oğlumun acı veren Çarmıha Gerilmesine bir hakaret.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/05/mother-of-salvation-this-war-to-uphold-the-word-of-god-will-mean-that-those-priests-who-do-remain-true-to-him-will-have-to-seek-refuge/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/05/mother-of-salvation-this-war-to-uphold-the-word-of-god-will-mean-that-those-priests-who-do-remain-true-to-him-will-have-to-seek-refuge/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080523.cfm