Hümanizm maskesinin arkasına bakın, Tanrı’nın işaretlerini bulamayacaksınız.

HUMANOID robotok – Elon Musk szerint aggódni kell a mesterséges intelligencia miatt. A robotok kora.

https://www.youtube.com/watch?v=A63h7bhN87k

—————-

Gerçeği Kitap:

Hümanizm maskesinin arkasına bakın, Tanrı’nın işaretlerini bulamayacaksınız.

27 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, tüm sevgili takipçilerimin, ateizmin büyümesi nedeniyle ruhlara verilen zararı saptırmak için çok dua etmeleri Dileğimdir. Ateizm her zaman kendini ilan etmez. Çoğu zaman, herhangi bir nedenle artık Tanrı’ya inanmamaya karar veren insanlar, bir ikame yaratırlar.

İnsan yaratılışından dolayı varlığını haklı çıkarmak için bir sebep aramalıdır. Hümanizmin laneti, insanı insanın gözünde yüceltmesidir. Hümaniste göre yapılması gereken tek şey, insanın ihtiyaçlarının her şeyden önce gelmesini sağlamaktır. Birçok insan hümanizmi Hristiyanlıkla karıştırır.

Acı çekmekten veya yoksulluktan kaçınmak için ne pahasına olursa olsun insan yaşamında dünyevi malların önemi ilan edildiğinde, bunun komşu sevgisinin bir biçimi olduğunu varsaymak kolaydır.

Yoksulluğa, işsizliğe ve diğer sefaletlere bir son vermek istediğinizi söylerseniz, birçok kişi Tanrı’nın Adına konuştuğunuzu düşünecektir. Hümanizm maskesinin arkasına bak, Allah’ın işaretlerini bulamazsın, O’nun adının anıldığını duymazsın. Hümanist olarak yaşayanlar Allah’ı sevmezler. Sadece kendilerini severler. Ayrıca, önemli olan tek şeyin – genellikle dünyevi şeyler biçiminde – bir amaca ulaşmak için insanlığın refahı olduğuna inanırlar.

İnsanın ihtiyaçlarını önemsiyormuş gibi görünmek hayırsever gibi görünse de, insanın ihtiyaçlarını ilk sıraya koyarak asla Tanrı’nın yerini alamazsınız. Bunu yaptığın zaman Allah’a hakaret etmiş oluyorsun. Hümanizm, Tanrı sevgisinin tüm dış belirtilerine sahipken, göründüğü gibi değildir . Aşk maskesinin ardında benlik aşkı gizlidir. İnsan ölecek, bedeni toza dönüşecek, ruhu yaşayacak ama hümanizm sizi insanın ölümsüz olduğuna inandırır.

Hümanizmi kucakladığınızda dikkatli olun, çünkü bunu yaptığınızda kendinizi Benden ayırmış olursunuz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/27/look-behind-the-mask-of-humanism-and-you-will-not-find-signs-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/27/look-behind-the-mask-of-humanism-and-you-will-not-find-signs-of-god/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072723.cfm