0721_troian-horse_

Düşman şimdi Kilisemde mevzi aldı. Bunu bir Truva atının içine gizlenmiş düşman olarak yapıyor.

Trilak – Lazurán, az időtálló favédelem

https://www.youtube.com/watch?v=z3n4hGsDiPg

—————-

Gerçeği Kitap:

Deccal’i şimdi büyük girişi için hazırlıyorlar.

21 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Bana inananlar, inanmayanlar, Babama inanmayanlar ve her şeyin Benden geldiğini kabul etmeyenler dahil tüm dünya için önemli bir Mesajım var . .

Canavar Bana komplo kurduğunda, dünyayı en büyük yalanla kandırmak için tasarlanmış, onları cehennem ateşlerine götürebilmek için ahir zaman için şeytani bir plan yaptı .

Bilin ki, bu planı zaten dünyaya açıkladım, ancak Gerçeği anlamanız için açıklanması gereken bir sır var. Herhangi bir savaşta olduğu gibi, düşman pozisyon alır ve bu genellikle çok dikkatli bir şekilde planlanır, böylece hedef düşmanlarının nerede durduğunu bilmesin diye gizlice yapılır.

Ruhlar için verilen bu son savaşta Şeytan ve yandaşları, Tanrı’nın iki şahidine karşı pozisyon aldılar . Bunu düzenlemek uzun yıllar aldı, ancak Tanrı’nın çocukları planın nasıl tasarlandığını anlamadan önce iki tanığın kim olduğunu bilmelidir.

Düşman şimdi Kilisemde mevzi aldı. Bunu bir Truva atının içine gizlenmiş düşman olarak yapıyor. Düşman – ve birçoğunun olduğunu ve hepsinin canavara saygı gösterdiğini unutmayın – Orta Doğu’da da kök saldı.

Gerçek hedef, ikinci tanığın evi olan İsrail.

İki tanık, Hıristiyanlar ve İsrail Evi’dir. Hıristiyanlık ilk hedeftir, çünkü Benden gelmiştir. İsrail ikinci hedef, çünkü ben bir Yahudi olarak doğdum ve orası Tanrı’nın seçilmiş halkının ülkesi, yani Kudüs’ün evi.

Şeytan’ın bu ikisini yok etmek istemesi tesadüf değildir, çünkü onlardan nefret eder ve onların tüm izlerini silerek, en büyük açıklamayı yapar – Tanrı’nın üzerindedir. Bu iki şahit Allah adına nasıl azap çekecek. Ölmeyecekler ama tüm yaşamdan mahrum kalacaklar.

Önce Ayinler, ardından Ayin, ardından İncil ve Tanrı’nın Sözlerinin tüm izleri yok edilecek. Bu zamanlarda birçok kişi Tanrı Sözü’nü ilan etmek için savaşacak. Bu zamanlarda Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla Lütuflarım her yere dökülecek, böylece Tanrı asla unutulmayacak.

Deccal

Deccal çok yakında kendisini Ortadoğu’daki en iddialı barış planını yaratacak olan barış adamı olarak tanıtacak.

Deccal’i şimdi büyük girişi için hazırlıyorlar. Bu sırada masumları Benim Adım yalanlarını öğreterek aldatmaya yönelik şeytani plan devam etmektedir. Aranızda Gerçeği kabul etmeyenler, bilin ki bu zamanlar üzerinizde. Gerçeği şimdi kabul edemezsen, Beni gerçekten seviyorsan, o zaman sana ayırt etmen için Lütuflar vereceğim.

Pek çok kişi, özenle gizlenen , ancak önceden bildirildiği gibi gözlerinizin önünde ortaya çıkan bu kötü planı göremiyor. Kutsal Kitap asla yalan söylemez. Benim Sözüm Gerçektir. Gerçek, kurtuluşa giden yaşam çizginizdir. Benim Adımla gelmeyenler tarafından Kilisemde size verilen yalanları kabul ederseniz, o zaman büyük bir karanlığa düşersiniz ve öyle bir kötülük tarafından yutulursunuz ki, bu tür okült uygulamalara katılırsanız – size sunulur. Benim Adımdasın – Benim için kaybolacaksın.

Çok yakında, sahte barış yaratıldığında, Yahudileri yok etme planları başlayacak. Canavar İsrail’i vahşileştirirken, sahte peygamber Benim Varlığımı bir kenara atacak ve canavarı Tek Dünya Dini kisvesi altında putlaştırmak için sadece Katolikleri değil, tüm Hıristiyanları, tüm dinleri aldatacaktır.

Eğer bu mesaj ruhlarınıza korku salıyorsa, bilin ki niyetim sizi mahvedebilecek hiçbir şeyi sizden gizlemek değildir. Önemli olan tek şey, Öğretilerime sadık kalmanız ve Korumam için dua etmenizdir. Bana, İsa’nıza teslim olduğunuzda ve Benden size rehberlik etmemi istediğinizde, her şey iyi olacak.

Sizi – Hak’tan sapmayan herkesi – korumam altında tutacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/21/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/21/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072123.cfm