1205_lasalette_4_

La Salette ve Fatima’da size verilen kehanetler büyük önem taşıyor.

https://www.marypages.com/la-salette-(france)-en.html?lang=en

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Roma’daki serpinti birçok kişinin yoldan çıkmasına neden olacak

20 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, Hıristiyan inancındaki kargaşa arttıkça, Oğluma sadık olanlar, inanç güçleriyle Tanrı’nın Kutsal Sözünü koruyacak ve koruyacaklar olacaktır.

Roma’daki serpinti birçok kişinin yoldan çıkmasına ve farkında olmadan Oğlum İsa Mesih’ten yüz çevirmesine neden olacak. Tanrı’dan gelmeyen yeni doktrinleri kabul edecekleri için hataya düşecekler. Oğlum tarafından O’nun Sözünü ilan etmek için seçildiğini iddia edenler kisvesi altında kendilerine verilen yalanları kabul etme tuzağına düşecek olan Hıristiyan kiliseleri için dua edin, dua edin, dua edin.

Bütün bunlar yüzyıllardır vizyonerlere önceden bildirildi ve yine de çoğunuz bu kehanetleri kabul etmeyi reddediyorsunuz. İnsanlığı önümüzdeki bu karanlık günler konusunda uyardım çünkü Oğlum, Dünya üzerindeki Kilisesini istila edecek düşmüş meleklere karşı tetikte olmanızı istiyor. Gözyaşlarım sel gibi akıyor, çünkü Kilise içindeki pek çok kutsal hizmetkâr, görünüşümü inkar ediyor. Bu hayaletler, onlara önceden Hakikat verilmemesi için, insanlığı ruhların karşı karşıya olduğu tehlikelerden haberdar etmek için Tanrı tarafından onaylandı.

La Salette ve Fatima’da size verilen kehanetler büyük önem taşıyor. Beni, Annelerini sevdiğini iddia eden birçok kişi neden dünyaya söylediklerimi görmezden geliyor? Dinlemediniz ve kandırılmanıza izin verdiniz .

Dünyadaki Oğlumun Kilisesini saran karanlığın, birçok kişiyi yanıltmış olan şeytandan kaynaklandığını hatırlamanın zamanı geldi. Bu karanlık Oğlumdan gelemez ve bu nedenle O’nun Mistik Bedeni – Kilisesi – bozulmadan kalır. O’nun Mistik Bedenine sadık kalanlar, Hakikatten sapmazlar . Oğlumun Kilisesine ihanet edenler ve İsa Mesih’i aşağılayan yeni uygulamalar benimseyerek O’nun Öğretilerini reddedenler, O’nun Merhametinden kendinizi uzaklaştırın.

Bilmelisiniz ki, Oğlumun Haçı farklı görünecek şekilde değiştirildiğinde ve Ayin Kurbanı modernite adına uyarlandığında, o zaman Oğluma olan saygısızlığı göreceksiniz. sunuldu.

Oğluma asla ihanet etmemelisin. O çok acı çekti ve hala, Kendi Kilisesindekilerden bazıları hataya düşecek ve O’nu yeniden çarmıha gerecekler. Bu olaylara tanık olduğunuzda, zamanın değiştiğini ve Tanrı ile canavar arasındaki son savaşın başladığını bileceksiniz.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/20/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/20/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072023.cfm