Kilise içeriden Tanrı’nın düşmanları tarafından istila edilmiştir.

Kanıt Papa, St. Gallen ‘mafyasına’ liderlik eden muhalif kardinalin Kilise’yi değiştirme planını izliyor

https://www-lifesitenews-com.translate.goog/blogs/evidence-pope-follows-blueprint-to-change-church-by-dissident-cardinal-who-led-st.-gallen-mafia/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.lifesitenews.com/blogs/evidence-pope-follows-blueprint-to-change-church-by-dissident-cardinal-who-led-st.-gallen-mafia/

 

—————-

 

Gerçeği Kitap:

Bana güvenin, ben de gözlerinizi şanlı geleceğinizin Gerçeğine açacağım.

22 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, her inançtan, her inançtan dünyadaki tüm gençlere sesleniyorum.

Ben dünyanın Kurtarıcısı İsa Mesih’im ve yakında Kendimi size tanıtacağım. Bu bir kez olduğunda, tüm dünyada aynı anda yaşanacak doğaüstü bir olay sırasında, Hakikati bileceksiniz.

Şimdi size Çağrımı kabul etmeyebilirsiniz. Beni günlük yaşamınızda hoş karşılamayabilirsiniz, ancak Sevgimi hissettiğinizde, artık başka hiçbir şeyin sizin için önemi olmayacak.

İkinci Geliş zamanı yakındır. Yeni Cennette müjdelediğim gibi, Barışı getirmek için geldiğim bu olay, sizi daha önce hiç yaşamadığınız bir neşe ile boğacak. Sana hayallerinin ötesinde bir hayat getireceğim – bir an için baktığında tüm arzu ettiğin şey olacak bir hayat. 

İkinci Geliş korkulacak bir şey değildir, çünkü o en güçlü, en neşeli olay olacaktır. Bu Benim Sözüm. Asla endişelenmemeli veya hayatın sona erdiğini hissetmemelisiniz – dünyada doğal kabul ettiğiniz zamandan mahrum kalacaksınız – çünkü hayat daha yeni başlıyor olacak. Bu kez eziyet, incinme, öfke, nefret, bölünme olmayacak. Sadece aşk yeşerecek ve onunla birlikte sevdiklerinizle büyük bir birlik, sevgi ve barış içinde yaşayacağınız ihtişamlı bir yaşam olacaktır.

Kehanet edilen bu Büyük Olay için dünyayı hazırlıyorum. Hazırlanmak için – böylece göz açıp kapayıncaya kadar dünya sonsuza dek değişecek – Bana gelmelisiniz. Kusursuz bir beden ve ruha sahip olacağınız Yeni Cennet’te bu hayata verilebilmesi için Benden ruhunuzu temizlememi istemelisiniz. Bunu yapabilmem için, Benden günahlarını bağışlamamı istemelisin. Bu kadar basit. Senin bir günahkar olduğunu biliyorum. Bir günahkar olduğunu biliyorsun, ama bu seni asla Benden ayırmamalı.

Endişeliyseniz veya korkuyorsanız, Bana endişelerinizi söyleyin, ben de acınızı dindireyim. Bana güvenin, ben de gözlerinizi şanlı geleceğinizin Gerçeğine açayım. Dünya yenilendiğinde ve İkinci Geliş ilan edildiğinde, sizi selamlamak için bekliyor olacağım. Seni her zaman seveceğim, çünkü onların Beni çarmıha germelerine izin verdiğimde senin için Bedenimden vazgeçtim. Eğer seni bu kadar çok seviyorsam, o zaman hiçbir şey bugün Beni çağırmana engel olmamalı.

aramanı bekliyorum

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/22/trust-me-and-i-will-open-your-eyes-to-the-truth-of-your-glorious-future/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/22/trust-me-and-i-will-open-your-eyes-to-the-truth-of-your-glorious-future/

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Fatıma’nın son sırrı açığa çıkmadı, çok ürkütücüydü

22 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, dünyanın karşı karşıya kalacağı aldatmacayı anlamak o kadar zor olacak ki, yalnızca Tanrı’ya teslim olanlar ve tüm güvenlerini Oğluma verenler, önlerinde bekleyen denemelere dayanabilecekler.

1917’de dünyaya kehanetleri verdim ama Fatima’nın son sırrı açığa çıkmadı, Katolik Kilisesi’ndekiler için o kadar korkunçtu ki.

Fatima’nın son sırrı, bir kısmı size 26 Ocak 2012’de ifşa edilmiş olsa da, Tanrı’nın çocukları tarafından hâlâ bilinmiyor .  Kilise içinde çok az kişi bunu biliyor. Şimdi, Fatima’nın son sırrının bir sonraki kısmı açıklanmalı, böylece ruhları kurtarmaya yardım etmek için müdahalemi görmezden gelmenin sonuçları konusunda insanlığı uyarabilirim.

Kilise içeriden Tanrı’nın düşmanları tarafından istila edilmiştir. Onlar – ve içeriden kontrol eden yirmi kişi var – en büyük aldatmacayı yarattılar. Tanrı’dan olmayan bir adam seçtiler, Petrus’un tacını verdiği Kutsal Baba ise dikkatle kaldırıldı.

Papa Benedict xi

Açıkladığım ayrıntılar, ahir zamanda Peter Tacını takan iki adam olacağı. Kişi kendisini itibarsızlaştırmak için uydurulmuş ve adeta bir tutsak durumuna düşürecek yalanlar yüzünden acı çekecektir.

Seçilen diğer kişi, yalnızca Katolik Kilisesi’nin değil, Babamı onurlandıran ve dünyanın Kurtarıcısı Oğlum İsa Mesih’in Öğretilerini kabul eden tüm kiliselerin yıkımına neden olacaktır.

Yeryüzünde, Oğlum tarafından yetkilendirilen ve ölümüne kadar papa olarak kalması gereken tek bir Kilise başkanı olabilir. Peter’ın Makamında oturduğunu iddia eden herkes bir sahtekardır. Bu aldatmacanın tek bir amacı var, ruhları Lucifer’e teslim etmek ve daha akıllı olmayacak bu tür ruhların kurtarılması için çok az zaman var.

Çocuklar, şimdi sadece bir uyarıyı dikkate almalısınız.

Oğlumun Öğretilerinden sapma. Size sunulabilecek ve Oğlumun Yeryüzündeki Kilisesinden geldiğini iddia eden her yeni doktrini sorgulayın. Gerçek basittir. Asla değişmez. Oğlumun Mirası çok açık. Kimsenin kararınızı gölgelemesine izin vermeyin.

Yakında Fatima’nın kehanetleri anlam kazanacak. Her şey şimdi inanmayan bir dünyanın önünde yaşanıyor, ama ne yazık ki çok azı çok geç olana kadar anlayacak.

Etrafınızı saran kötülüğün etkisini hafifletmek için her gün mümkün olduğunca sık dua edin, dua edin, En Kutsal Tespih Dua edin .

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/22/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/22/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072223.cfm