0430_kereszt_2

Kiliseleriniz, canavarın başının içlerine gömüleceği yeni haçların ortaya çıktığını görecek

Gerçeği Kitap:

Rahiplere: Sizden Benim Kutsallığımı inkar etmenizin isteneceği gün çok uzak değil

15 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu zamanda bu Mesajlar aracılığıyla dünyayla konuştuğumu anlamaya başlayan rahiplerime ulaşmalıyım.

Dikkatli olmalısın. Dünyadaki Kilisemin kurallarına bağlı kalmalısınız, bunlar bir kez oldukları gibi kaldıklarında ve değiştirilmediklerinde. Cesaretiniz kırılmasın, çünkü Kutsal Ruh’un Armağanı ile zenginleştirildiniz. Sizden Beni inkar etmeniz istendiğinde, bu ince ama ölümcül bir şekilde yapılacaktır. Sizden Hristiyanlık dışındaki tüm dinlerin doktrinini benimsemeniz istenecektir. Size bunun herkesin iyiliği için olduğu ve bu yeni, her şeyi kapsayan yaklaşımın, insanlığın barışçıl yollarla nihayet birleşebileceği bir amaca ulaşmak için bir araç olduğu söylenecek.

Babamı onurlandıran ama Beni, İsa Mesih’i tanımayan diğer tüm dinler, inançlar, inançlar ve doktrinler, antipapanın kanatları altına alınacak. Siz, canavarın gücü aracılığıyla – onun yönteminde olduğu gibi – kardeşlerinizi kucaklamaya ikna edileceksiniz. Tanrı’yı ​​onurlandıran tüm inançlar, size söylenecek, Tanrı’nın Gözünde birleşmiştir. İtiraz ettiğinizde azarlanacaksınız. Sevgili Babam Tanrı’ya giden tek yolun İsa Mesih’ten geçtiğini açıkladığınızda, size şu söylenecek:

“Tanrı’nın tüm çocuklarını sevdiğini anlamıyorsunuz, bu nedenle, O’nun Kilisesi’ne – inançları dahil – kucaklayarak sevgi ve şefkat göstermemekle ikiyüzlüsünüz.”

Şimdi, şunu bil. Tüm dinlerin bir bütün olarak kucaklanması gerektiğini, yani İnsanoğlu’nu kabul etmeyen inançlara saygı göstermek için bir kenara çekilmeniz gerektiğini kabul ettiğinizde, o zaman korkunç bir günah işlemiş olursunuz. O zaman Beni inkar etmiş olacaksın.

Bu aldatmacaya sürüklenebilecek olanlar bilin ki başka işaretler ortaya çıkacak, bu da bir şeye işaret ediyor – Benim Kutsallığım artık ilan edilmeyecek.

Kiliseleriniz, canavarın başının içlerine gömüleceği yeni haçların ortaya çıktığını görecek; sunaklarınız değiştirilecek ve Benimle alay edecek. My Church’te her yeni ve sıra dışı sembol gördüğünüzde, dikkatli bakın çünkü canavar kibirlidir ve kendisini onurlandıran işaretler sergileyerek kötülüğünü sergiler.

Aranızda bu aldatmacaya karşı uyanık olmayanlar, Beni onurlandırmayan uygulamalara kapılmış bulacaklardır. Şeytan’a ve onun kötü ruhlarına saygı göstermek olan gerçek niyeti gizleyecekler.

İşaretler başladı. Bahsettiğim eylemler daha gelecek, ama sizden Benim Kutsallığımı inkar etmenizin isteneceği gün çok uzak değil. Benim Adımla geldiklerini söyleyen ama bunun yerine canavarı onurlandıranlara karşı gözlerinizi dört açmalısınız, çünkü onlar çoktan kanatlarını açmışlardır. Aranızda hüküm sürüyorlar ama çoğunuz iğrençliği henüz göremiyorsunuz. Ama eğer beni seversen, sana Gerçeği görmen için Lütuflar vereceğim, çünkü seni asla terk etmeyeceğim. Zaman yaklaştı ve kendinizi hazırlamanız gerekiyor, çünkü karanlık yakında çökecek. Tanrı’nın Işığı ile kutsanmış olanlarınız, düşmanlarımın elinde acı çekecek.

Bu Sözleri hatırla, onları oku ve ben de Kutsal Ruh Armağanı aracılığıyla sana Gerçeği açıklayayım.

Haçlı Seferi Duası (114) Rahiplerin Hakikat Hediyesini alması için

Tanrım, gözlerimi aç. 

Düşmanı görmeme ve  aldatmaya kalbimi kapatmama izin ver.

Her şeyi Sana teslim ediyorum, sevgili İsa.

Rahmetine güveniyorum. Amin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/15/to-priests-the-day-you-will-be-asked-to-deny-my-divinity-is-not-far-away/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/15/to-priests-the-day-you-will-be-asked-to-deny-my-divinity-is-not-far-away/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071623.cfm