Haç’ın acısına katlanmadan Beni gerçekten izleyemezsiniz.

Gerçeği Kitap:

Haç’ın acısına katlanmadan Beni gerçekten izleyemezsiniz.

17 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu zamanda tüm sevgili takipçilerimin duaları Beni nasıl da yükseltiyor. Ben onların kalplerinde ve ruhlarındayım ve ruhları kutsanmış durumda. Benim Yolumu izledikleri ve taşıdıkları Haçım için alay konusu olacakları acıyı çekmelerini istemeliyim, çünkü zamanla bunun neden böyle olması gerektiğini anlayacaklar.

Haç’ın acısına katlanmadan Beni gerçekten izleyemezsiniz. Beni sevdiğiniz zaman, ruhunuzda bir Işık vardır. Bu saf Işık, diğer insanlardaki en kötüyü çektiği için bir mıknatıs gibidir. İyi niyetli ruhlar, Öğretilerimin Gerçeğini izleyen herkesi incitmek için genellikle kötü ruhlar tarafından saldırıya uğrarlar.

Tanrı’nın Gerçeği’ni ilan ettiğinizde, Tanrı’yı ​​sevmeyenler sizden nefret edecek. Beni takip ettiğinizde, sessizce de olsa, aynı acıya katlanırsınız. Bu acıya, Beni sevdiğiniz ve Öğretilerime sadık olduğunuz için – genellikle sevdiğiniz ve saygı duyduğunuz – size saldıran kişiler neden olur.

Dışarı çıkıp Mesajlarım hakkında konuşmanızın zamanı geldi. Ancak rahipler, üstlerine itaatkar kalmaları gerektiğinden bunu zor bulacaktır.

Kilisemdeki birçok kişi Mesajlarıma tanıklık etmekten korkacak, ancak bu onların Kutsal Sözümün Gerçeğini savunamayacakları anlamına gelmez. Havarilerime verilen Söz, birçoğu onu öldürmeye çalışsa da yaşıyor.

Halk arasında bana ne kadar az saygı gösterildiğini fark edeceksiniz – neredeyse hiç.

Öğretilerim artık toplumunuzda önemli bir rol oynamıyor. Hangi Hristiyan kilisesine mensup olursanız olun, hizmetkarlarımın iyiden bahsederken Adımı anmayı unutmamaları konusunda ısrar etmelisiniz, çünkü iyilik bir taştan gelemez. İyilik ancak Allah’tan gelebilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/17/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/17/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071723.cfm