Haçlı Seferi Dualarım’ı okumanız sayesinde onları kurtarabilirim.

Gerçeği Kitap:

Haçlı Seferi Dualarım’ı okumanız sayesinde onları kurtarabilirim.

11 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, izin ver seni Kutsal Kalbime yaklaştırayım, çünkü bunu yapmama izin verdiğinde, senin ruhuna özel Lütuflar aşılayacağım. O zaman, Çalışmam daha fazla meyve verecek ve bu meyve olgunlaşacak ve Dünya’da bolca fışkıracak.

Benden gelen meyve, onu tattıklarında en katılaşmış kalpleri yumuşatır ve din değiştirir. Onu yedikleri zaman, onlara büyük bir huzur verecek şekilde onları Benimle birleştirecek. Şimdi sizinle konuşurken beni dinleyen herkese söz verdiğim barış, nefrete karşı zırhınız olacak.

Bu Mesajları hiç duymamış ve Beni gerçekten seven ruhlar da dahil olmak üzere aranızda bu huzurla dolacaksınız ve sonuç olarak, Benden olduğunuz için size bağıranların seslerine karşı bağışıklık kazanacaksınız. .

Benimle bir olduğunuzda, söz veriyorum, Kutsal Sözümü ilan ettiğiniz için katlanmak zorunda olduğunuz her hakaret ve incinme için, sizi kaldıracağım, koruyacağım ve koruyacağım. Herkesin Tanrı’nın sevgisi ve görkemi için hep birlikte şarkı söyleyeceği Benim Yeni Cennetimde muhteşem bir hayatın tadını çıkaracaksınız.

Benden korkacak hiçbir şeyiniz yok, ancak kafası karışmış ve bazı durumlarda kaybolmuş olanların ruhları için dua ederek vakit geçirmenizi rica ediyorum. Benden ayrılanlar Bana geri gelmeli ve Haçlı Seferi Dualarımı okuyarak onları kurtarabilirim.

Gidin sevgili takipçilerim ve bilin ki siz Benim Kalbimdesiniz, ben de sizin kalbinizdeyim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/11/it-will-be-through-your-recital-of-my-crusade-prayers-that-i-can-save-them/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/11/it-will-be-through-your-recital-of-my-crusade-prayers-that-i-can-save-them/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071123.cfm