Zeytin Bahçesinde çektiğim ızdırabı yeniden yaşarken acımı, kederimi sana samimiyetle anlatıyorum.

Dünya sevinecek, çünkü Roma’daki Kilisem ile birlikte Yahudi ulusları da yok edilecek.

17 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, Zeytin Bahçesinde çektiğim ızdırabı yeniden yaşarken acımı, kederimi sana samimiyetle anlatıyorum.

O zaman, Bana gelecekle ilgili vizyonlar gösteren şeytan tarafından yaratılan Acıma, sizin zamanınızda Dünya’yı kasıp kavuran putperestlik neden oldu. O zamanlar, tıpkı şimdi görülebileceği gibi, dünyada Bana, İsa Mesih’e karşı var olan nefreti biliyordum.

Acım, insanlığın ruhları için Benim tarafımdan yapılan Kurban’ı hala tam olarak anlamadığı gerçeğiyle daha da artıyor. Çarmıha Gerilmem, bugün dünyadakiler de dahil olmak üzere her nesli kurtarmaktı. Bu zamanda acım çok büyük ve ıstırabım sizde, kızım ve diğer kurban ruhlarda tezahür ediyor, böylece aranızda en perişan olanları kurtarabilirim.

Acı gözyaşları döküyorum ve günah, masum ruhları ayartmaya zorlayacak olan ülkenizdeki yasalar aracılığıyla yayılırken Kalbim inip kalkıyor. Ülkelerindeki yasalar onları göz yumduğu için günahın artık haklı çıkarılabileceğini hissetmekle kalmayacaklar, aynı zamanda Kutsal Sözümü yerine getirirlerse ülkelerinin yasalarını çiğnemekle suçlanacaklar.

Ah ne kadar aldanmışsın. Benden ne kadar uzaklaştın. Beni ne kadar gücendiriyorsun. Sözümü duyurma sorumluluğu olanlar, beni şimdi duyun. Senin görevin, her zaman Kutsal Sözümü korumaktır. Yemininiz, Dünya üzerindeki Kilisemin yaratılışında içerdikleri şekliyle Sözüme ve Öğretilerime itaat etmektir. Hakikatten asla sapma. Ruhlarınızı hazırlayın, çünkü yakında, kendi iradeniz dışında, Kutsal Ayinler aracılığıyla Beni inkar etmeye zorlanacaksınız. Önünüzde uzanan büyük değişimler için her zaman tetikte olmalısınız.

Tüm insanlığa, Benim Sesime, Gerçeğin Sesine, Sevginin Sesine, Efendinizin Sesine kulak vermenizi rica ediyorum. Yakında beni göreceksin. O zaman gözünüzden perdeler kalkacak ve Hak o zaman ortaya çıkacaktır. Merhamet Günüm ağardığında, bilmelisiniz ki, İkinci Gelişim bundan çok kısa bir süre sonra gerçekleşecektir. Ve hepinizin Bana dönmesini özlerken, Benim için kaybolan ruhlar için kederle ağlıyorum.

Ruhların kurtuluşu adına Beni durdurmaya çalışanları, Tanrı Sözü’ne karşı gelmeye devam ederseniz sizi cezalandıracağım konusunda uyarmalıyım. Beni dinlememenize üzülmeme rağmen, bu Mesajlara değil, uluslarınızda Kutsal Sözümün kaldırılmasına atıfta bulunuyorum.

Işık karanlıkla savaşacak. Tanrı’nın Işığı sizi hayatta tutar. Karanlık seni yok eder. Işığım, Kutsal Eucharist’im sürgün edilene kadar daha parlak ve daha parlak olacak. Sonra kaybolacak. O zaman My Church parçalanacak ve ölmüş gibi görünecek. Dünya sevinecek, çünkü Roma’daki Kilisem ile birlikte Yahudi ulusları da yok edilecek . Bu insanlığın başına gelecek en büyük aldatmaca olacak ve putperestliğin bu kötü biçimini kabul edenler selde sürüklenip gidecekler. Ve sonra, Dünyayı kasıp kavuran yangınlardan sonra, My Church yeniden yükselecek, tam ihtişamlı şekline kavuşacak. Bu, Elimi reddeden günahkarlar için son, Beni sevenler için Sonsuz Yaşamın başlangıcı olacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/17/the-world-will-rejoice-for-along-with-my-church-in-rome-the-jewish-nations-will-be-cut-down/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/17/the-world-will-rejoice-for-along-with-my-church-in-rome-the-jewish-nations-will-be-cut-down/

 

 

 

 

 

Cesaretlerini toplarlarsa ve sefaletlerinden kurtulmaları için Benden yardım isterlerse hemen affedilecekler.

17 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bilmelisin ki tüm günahkarlar, özellikle korkunç şeyler yapmış olanlar, Bana gelmelidir. Dikkatlerini çekiyorum ve onları Kalbime getirmek istiyorum, çünkü onları seviyorum.

Cesaretlerini toplarlarsa ve sefaletlerinden kurtulmaları için Benden yardım isterlerse hemen affedilecekler . Benden asla korkmasınlar, çünkü Ben Rahim’im. Onlar bana, beni yeryüzünde temsil ettiklerini iddia eden ama aynı Ferisiler gibi ikiyüzlü olanlardan daha yakınlar.

Bana elini ver . Ne iş yapmış olursan ol, senin üzerine konacağım. Şimdi sana verilen Duam seni Kalbime getirecek ve ben sende ikamet edeceğim ve sen kurtulacaksın.

Haçlı Seferi Duası (107) Beni cehennem ateşlerinden koru

Ben korkunç bir günahkarım İsa.

Eylemlerimle, başkalarının çaresizce acı çekmesine neden oldum.

Sonuç olarak kenara atıldım.

Artık dünyanın hiçbir yerinde bana müsamaha gösterilmiyor.

Beni bu çölden kurtar ve beni kötülüğün pençesinden koru.

Tövbe etmeme izin ver.

Pişmanlığımı kabul et.

Beni Gücünle doldur ve umutsuzluğun derinliklerinden çıkmama yardım et.

Cehennem ateşlerinden kurtulabilmem için bana dilediğini yapmak üzere özgür irademi Sana teslim ediyorum sevgili İsa. Amin.

Git çocuğum, esenlikle git, çünkü benden merhamet dileyenleri asla yüzüstü bırakmayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/17/they-will-be-forgiven-immediately-if-they-would-pluck-up-the-courage-and-call-upon-me-to-help-them-out-of-their-misery/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/17/they-will-be-forgiven-immediately-if-they-would-pluck-up-the-courage-and-call-upon-me-to-help-them-out-of-their-misery/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051723.cfm