Sevgi sadece Benden gelir. Nefret değil

Sevgi sadece Benden gelir. Nefret değil

16 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, insanlık Sevginin Gücü sayesinde kurtarılabilir ve kurtarılacaktır. Bahsettiğim Aşk, insanların kalplerinde akan Allah Aşkıdır. Tanrı’nın Sevgisi, O’nu inkar edenler de dahil olmak üzere tüm çocuklarının kalbinde mevcuttur. Önünüzdeki sınavlarda sizi ayakta tutacak olan birbirinize olan sevginiz olacaktır. Komşuna sevgi ve merhamet göster ve fakirlere, zayıflara ve çaresizlere karşı nazik ol, ben de seni sonsuza dek Benim yapacağım.

Sizden başkalarına sert davrananlara, hükmettiklerine acı verenlere ve başkalarına kötülük fısıldayanlara, Bana sunacak hiçbir şeyi olmayan boş kaplar gibi olacaksınız.

Her zaman Öğretilerimi takip etmelisiniz. Sevgi sadece Benden gelir. Nefret etmez. Sözümü tuttuklarını ve Adımı koruduklarını iddia etmelerine rağmen, Beni onurlandırdıklarını ve başkaları hakkında kötü konuşanlar, Beni onurlandırmazlar.

Bana sövüyorlar ve utançları büyük günde ortaya çıkacak. Asla, bir an bile, başkaları için kalbinizde sevgi olmadan yaşayabileceğinizi düşünmeyin, çünkü başkaları için sevginiz yoksa, o zaman Tanrı’nın tüm çocuklarına karşılıksız olarak verilen Armağanı inkar etmiş olursunuz. Beni gerçekten sevdiğinizde, başkalarına sevgi ve saygıyla davranacaksınız.

Başkalarına karşı acımasız olduğunuzda, onlar hakkında kötü konuştuğunuzda veya onları haksız yere eleştirdiğinizde, size bahşettiğim Sevgiyi reddedersiniz. Onun yerini nefret alıyor. Başka bir insana duyulan nefret Şeytan’dan gelir.

Nefretin ruhunu katılaştırmasına izin verdiğinde, Benden uzaklaşırsın ve ruhunda derinden çalkalanırsın.

Bir başkasını Benim Adımla sevdiğinizde, bunu sözlerinizle, amellerinizle ve hayır işlerinizle yapacaksınız. Tanrı sevgisi, O’nun isteklerine göre yaşayan çocukları aracılığıyla insanlığı kurtarabilir. Aşk kötülüğü yener. Size kötü davrananlara sevgi gösterdiğiniz anda şeytanın gücü bir anda yok olur. Bu büyük lütfu başkalarına yayabilmeniz için sevginin sizi sarmalamasına izin vermek için çok çalışmalısınız.

Sevgi, başkalarında sevgiyi besler. Aşk hayat getirir. Aşk bağışlamayı getirir. Aşk kötülüğü yok eder. Sevgi olmadan kötülük gelişir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/16/love-only-comes-from-me-hatred-does-not/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/16/love-only-comes-from-me-hatred-does-not/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051623.cfm