Kürtajın günahı ölümlüdür ve sorumluları cehennem ateşinde ebedî olarak yanacaktır.

Kürtajın günahı ölümlüdür ve sorumluları cehennem ateşinde ebedî olarak yanacaktır.

1 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Tanrı Kuzusu Benim bu Mesajları dünyaya ifşa ederek müdahalem önceden bildirilmiştir.

Tanrı Sözü’nü takip edenleriniz huzur içinde olmalıdır, çünkü ben sizi sevdiğim için kendinizi uzaklaştırmanızı istemiyorum. Günah seni Benden ayırsa bile Aşkımdan asla korkmamalısın. Görmek isteyen herkesin gözlerini açıyorum ve Kutsal Sözüm, Elimi kabul etmeyi reddedenlerin gözlerini kapatacak.

Sevgili çocuklarım, sizi ruhlarınızı yutmak isteyen akbabalardan güvenli bir yere çekmek için Elimi size uzatıyorum.

Bugünden itibaren her gün, bağırarak dinlemenizi talep eden birçok ses duyacaksınız. Size balın tatlılığıyla gizlenmiş şeytani yalanlar ve tartışmalar sunacaklar. İnsani nedenler adına -günaha göz yuman- akıl yürütmelerini duymanız için bitmeyen bir tartışma yağmuruyla sizi ikna ederek, sizi yutmaya zorlamak istediklerini kabul edene kadar durmayacaklar.

Tanrı’nın Gözünde bir cinayet olan kürtaj, Yüce Baba olan Yüce Tanrı’ya başkaldırmanın bir işareti olarak tüm uluslara dayatılacaktır. Bu iğrenç iğrençliğe göz yumduğunuzda, korkunç bir günah işlemiş olursunuz. Kürtajın günahı ölümcüldür ve sorumluları cehennem ateşinde ebedî olarak yanacaktır.

Bu büyük hatayı kabul etmeyi reddedenlere, kurtuluşu sağlamak için çok az zamanınız kaldı. Çünkü büyük gün geldiğinde, bu kötü davranışa arkanızı dönmedikçe, Tanrı’nın Yüzünü asla göremeyeceksiniz.

sevgili çocuğum

Cinayet, Tanrı’ya karşı en ciddi başkaldırı eylemlerinden biridir ve hadım etme ile cezalandırılacaktır. İnsan ırkı arasındaki büyük bölünme başladı. Canavarın tarafını tutanlar ve Tanrı Sözü’ne meydan okuyan her şeye göz yumanlar, kardeşlerinden ayrılacaklar. Uyarımı hafife almayın. Kürtajı kabul ederseniz, Tanrı’nın bir çocuğunun kasten öldürülmesini de kabul etmiş olursunuz . Ruhunda pişmanlık bulamazsan, beni asla göremezsin. Seni çöle atacağım.

Sevgim ve Merhametim büyük olabilir. En kararmış ruhları bile affederim ama vicdan azabı çekmeden Adaletim kesindir. Cezam sonsuz. Beni sev, ben de sana değer vereceğim.

Babamın Sevgisinin yarattığı başka bir insanın hayatını mahvedersen, sen de hayatını kaybedersin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/01/the-sin-of-abortion-is-a-mortal-one-and-those-responsible-will-burn-in-the-fires-of-hell-for-eternity/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/01/the-sin-of-abortion-is-a-mortal-one-and-those-responsible-will-burn-in-the-fires-of-hell-for-eternity/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050123.cfm