Ben Mesih değilim, ama O’nun öncüsü olarak gönderildim

Tanrı’nın Annesi: O’nun Krallığına layık hale getirilmeleri için dünyevi etkilerden arındırılmaları gerekir.

22 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, Tanrı’nın çocuklarının kurtulması için Oğlumun yolunu izlemeleri gerekir. O’nun Krallığına layık kılınmak için, kendilerini Tanrı’dan ayıran dünyevi etkilerden arındırılmaları gerektiğini kabul etmelidirler.

Gerçeğe uzanırken Oğluma dönenler, yaşamlarında bir takım değişikliklerin gerçekleştiğini görecekler. O’nu tanımayan ve O’na ilk kez kalbini açanlar için gözyaşı dökecekler.

Bu gözyaşları, O’nun onların kalplerine yerleştireceği sevginin bir sonucu olacak ve onları bunaltacaktır. Bunlar din değiştirmenin gözyaşlarıdır.

Kalpleri ve ruhları daha önce hiç tatmadıkları bir aşkla dolacak. Bu Tanrı’nın Sevgisidir ve Cennetten bir Armağandır.

Kısa süre sonra, Tanrı’nın Işığıyla dolu olarak, bu Işıkla dolu ruhları arayan kötü olanın karanlığını çekecekler. Bu, kötü olan tarafından inançlarına ve Tanrı’ya bağlılıklarına saldırmak için kullanılan başkalarının eliyle acı çekecekleri zamandır.

Oğluma karşı basit bir sevgi besleyenler, tüm insani kibir ve gururdan arınmış olanlar – Oğlumu suçlayanların baskılarına boyun eğmeyenler – tıpkı O’nun çektiği gibi acı çekecekler. Oğlumla aynı acıyı hissettikleri için günaha tanık olduklarında acı çekecekler. Tıpkı Oğlumun Calvary Yolunda yaptığı gibi düşüp tökezleyecekler. Yaşadıkları sürece Oğlumun çektiği acıların acısını hissedecekler. Bu, dünyanın nihai arınması tamamlanana kadar onlarla kalacak.

Oğluma olan bu bağlılığın sonsuza kadar sadece acıyla dolu olduğunu asla düşünmeyin, çünkü bu aynı zamanda sonsuz yaşamı getiren bir neşe, bir huzur ve bir umut da getirir.   Oğluma olan sevginizin sizi Tanrı’nın tüm çocuklarından ayırmasına asla izin vermemelisiniz. Bunun yerine herkese, özellikle de Oğluma kalplerini hiç açmamış olanlara ulaşmalısınız. Yardımına ihtiyaçları var.

Dönüşüm Armağanı aracılığıyla, bu ruhları Oğluma getirmeniz için gereken Lütuflar size verildi. Bunu, Mesih’in bir askeri olarak katlanmak zorunda olduğunuz acıyı kabul ederek ve başkaları için dualarınız ve fedakarlıklarınızla yapmalısınız.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/22/mother-of-god-to-be-made-worthy-of-his-kingdom-they-must-be-stripped-bare-of-worldly-influences/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/22/mother-of-god-to-be-made-worthy-of-his-kingdom-they-must-be-stripped-bare-of-worldly-influences/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042223.cfm