Babil Kulesi bir kez daha dikilecek ve Tanrı’nın bir tapınağı olarak sunulacak.

Babil Kulesi bir kez daha dikilecek ve Tanrı’nın bir tapınağı olarak sunulacak.

21 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, çarmıhtaki ölümümü kim inkar edebilir? Gerçeğin her yerde günahkarları kurtarması için Hayatımdan vazgeçtiğimi kim inkar edebilir? O halde, zamanı geldiğinde, taş taş parçalanıp yeryüzündeki Kilisemin Gerçeğini hanginiz inkar edecek?

Size Hak verildi. Öğretilerimi biliyorsun. O zaman Kilisemi Öğretilerimden tanıyacaksınız. Dünyadaki Kilisem Gerçektir. Dünyadaki Kilisem Bedenimdir. Öyleyse, aranızdan biri Bedenimi kırbaçlar, sonra Öğretilerimi yeniden icat eder ve sonra size yalanlar söylerse, o zaman Beni inkar mı edeceksiniz?

Ben, İsa Mesih, bunu size bölmek için söylemiyorum.

Öğretilerimi onurlandırmanız, Kutsal Ayinleri korumanız ve Gerçeğe bağlı kalmanız için bunları size söylüyorum.

Dünyadaki hiç kimse Kilisemin Öğretilerini değiştiremez . Adam yok. Aranızdan hiç kimseye yeni doktrinleri beyan etme ve onları Benimki olarak sunma yetkisi verilmedi.

Ancak aranızdan birçoğunuz 2000 yıl önce size verilen Hakikati inkar ederek Beni inkar edeceksiniz. Kutsal şeylerin bilgisinden o kadar yoksunsunuz ki, Dünya üzerindeki Kiliseme getirildiklerinde Bana karşı küfür sayılacak olan yeni kanunlardan habersiz kalacaksınız.

Babil Kulesi daha önce olduğu gibi yeniden dikilecek ve Tanrı’nın bir tapınağı olarak sunulacaktır. Roma’da bulunacak ve yeni bir dünya dininin yeni sembolünü içerecek. Bu sembol çatıda, girişte görünecek ve içerideki yüksek mihrapta öncelikli olacaktır.

Tüm görkemiyle kirletilmiş olan altından değerli Çadırım, herkesin görmesi için sunağın ortasında duracak. Bu hakaret, canavara Çadırımı işgal etmesi için açık kapı verileceği anlamına gelecek. Benim Varlığım, şu anda kaybolacak.

Birçoğu bu iğrenç şeyin önemini bilmeyecek olan milyonlarca insan kendilerinden istenen her şeyi yapacak ve canavarın önünde dua edecekler. Bu sözde tapınakta görev yapanlar, mütevazı bir cüppe görünümünde olacak, altın amblemlerle üretilmiş yeni giysiler giyecekler.

Yüzsüz bir şekilde sergilenecek olan altın amblem, yeni dünya dininin simgesi olacaktır.

Haçlar kaybolacak. Haçım hiçbir yerde görünmeyecek. Daha sonra, bazı halka açık yerlerde görüldükleri yerlerde, insanlar yasa gereği onları indirmeye zorlanacak.

Şeytan’ı onurlandıracak olan yeni kule birçok ülkede kopyalanacak ve ardından aldatmacanın ikinci kısmı ortaya çıkacak. Cehennemin varlığının saçmalık olduğu kilise tarafından alenen ilan edilecektir. Bu apaçık yalan tüm kiliseler tarafından kabul edildiğinde insanlar sahte bir güven duygusuna kapılacaklar. Tanrı’nın böyle bir yerin var olmasına asla izin vermeyeceği tartışılacaktır. Her şeyi sevdiğini ve Cehennemin varlığının din bağnazları tarafından yüzyıllar boyunca yayıldığını.

Ve böylece insanlar ölümcül günahın varlığına bile göz yumacaklar . Günah o kadar geniş çapta kabul görecek ki insanlar artık dua etmeyecek veya Merhamet dilemeyecek, çünkü kabul edecekleri Tanrı olmayacak. Ruhlarını canavara teslim edecekler ve yolculuklarının her adımı Tanrı’nın düşmanları tarafından dikkatle yönetilecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/21/the-tower-of-babel-will-once-again-be-erected-and-presented-as-a-temple-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/21/the-tower-of-babel-will-once-again-be-erected-and-presented-as-a-temple-of-god/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042123.cfm