Benim önümde durmalısın, Bana olan ölümsüz sevgini ilan etmelisin

İnsan Allah’a inanmadığında doğru ile yanlış arasındaki farkı kabul etmez.

20 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Sevgili takipçilerimin Dünya’da katlanmak zorunda kaldıkları acılar yüzünden Gökler kederle dolu. Tüm melekler ve azizler, Şeytan ve onun tüm kötü ruhlarının böylesine kötü bir saldırısına katlanan insanlık için dua etmek üzere bir araya gelirler.

Duaları Benim tarafımdan kabul edilip yerine getirildiği için, kendilerini Hristiyan olarak ilan eden herkesten daha önce hiç olmadığı kadar dua etmelerini istiyorum.

Dünyaya sızan şeytani güçlere karşı korunmak için her gün sunulan dualar, onu kötü ruhlardan arındırmaya yardımcı olacaktır.

Umutlu kalmalısın ve Bana sadık kaldığın zaman daha da güçlü olacaksın.

Tanrı’nın Gerçeğinde birleşen Hıristiyanların gücü, Tanrı’nın çocuklarına zarar verme planları bu zamanda ortaya çıkan canavara karşı güçlü bir savunma duvarı oluşturacak. Benim önümde durmalısın, Bana olan ölümsüz sevgini ilan etmelisin ve ben de sana asla yenilmeyecek olan ordumda önderlik edeceğim. Ordumun boyutu arttıkça ve milyarlarca kişi daha din değiştirip Beni kabul ettikçe, canavarı öldürmeye yardımcı olacak.

Sevgili takipçilerim, sizin göreviniz, Benim Rahmet Elimi reddedecek olanlara odaklanmaktır. Benim Adımla alay edilseniz de, yapmanız gereken tek şey ruhların kurtuluşu için yalvarmak. Tanrı’nın yeryüzündeki ordusuna, Kutsal Sözümden şüphe duyanların ruhlarını beraberinde getirmesini sağlamak için özel lütuflar verileceğini bilin.

Kuşkular, büyümesine izin verildiğinde, insanı Tanrı’dan ayırır. Şeytan, Allah’ın çocuklarını Allah’ın olmadığına inandırmak için insanın kalbine şüpheler yerleştirir.

İnsan Allah’a inanmadığında doğru ile yanlış arasındaki farkı kabul etmez. Tanrı’nın rehberliği olmadan, Şeytan tarafından önüne konan her tuzağa düşecektir. O zaman insanın kalbinde çok fazla nefret tezahür eder, çünkü kendilerini kötü olana açık bıraktıklarında kalpleri öfkeyle dolar. En büyük öfke Hıristiyanlara yöneltilecek ve yine de bu insanlar neden böyle hissettiklerini bilmeyecekler. Bu nedenle, Allah’a inanmadığını iddia edenler, inananları kınamak için daha fazla zaman harcarlar.

Dua edin, dua edin, ruhları için dua edin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/20/when-man-does-not-believe-in-god-he-does-not-accept-the-difference-between-right-and-wrong/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/20/when-man-does-not-believe-in-god-he-does-not-accept-the-difference-between-right-and-wrong/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042023.cfm