Atanan Vekilimin üzerine Dikenli Taç inmiş olmasına, acımasızca devrildi

Gerçeği Kitap:
Tamamen masum olduğu bir suçtan dolayı suçlu olduğunu söyleyeceklerdir.

19 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, lütfen öğrencilerime Hükümdarlığımın yakın olduğunu bildir.

Endişelenmesinler, çünkü Ben, İsa Mesih tarafından Kutsal Katolik ve Apostolik Kilisemi yönetmek üzere atanan Vekilimin üzerine Dikenli Taç inmiş olmasına rağmen, acımasızca devrildi – şimdi nihayet size barış getirmeye geliyorum.

Önümüzdeki yıl siz sevgili öğrencilerim ve Benim son Gerçek Papam için çok acımasız ve çok üzücü olacak. Kötü niyetle ve kasıtlı olarak kendisine karşı komplo kurulan O, tıpkı benim, İsa Mesih’in dövüldüğü ve kırbaçlandığı gibi muamele gördü. Beni öldürdükleri gibi şimdi de onu öldürmeye çalışacaklar. Onun tamamen masum olduğu bir suçtan dolayı suçlu olduğunu söyleyecekler.

Ben, sevgili Kurtarıcınız, hepinizi bu kötülükten kurtaracağım, ki bu kötülük birçokları tarafından Benden gelmiş gibi algılanacaktır.

Kilisemi daha önce olduğu gibi, ama sadece Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla eğitiyorum. Roma’nın anahtarları sevgili Babamın emri altındadır. Ben, İsa Mesih, İkinci Gelişimde tekrar inmeye hazırım ve siz öğrencilerimin, tıpkı yeryüzünde bulunduğum süre boyunca kendi öğrencilerimin çektiği gibi acı çekeceğinizi bilmenizi isterim. Sizler, Sevgililerim, Benimle birliktesiniz, Benim Kutsal Kalbimin içinde kilitlisiniz, böylece Benimle kederde birleşebilirsiniz.

Son günlerde Kiliseme önderlik etmesi için tarafımdan seçilen masum, sevgili, yeryüzündeki son Papam Benedict XVI için gözyaşı döküyorum.

Korkunç şüphelerle dolu olacakları için, Kutsal Sözümü ilan etmeye devam edecek olan bu gönüllü kurbanlar için muazzam bir cesaret gerekecek. Onlar kalplerinin içinde, şu anda onlarla konuştuğumu biliyorlar ama yine de insanlığa Mesajlarımı kabul etmeyi reddeden ve yine de Bana adanmış olanların neden olacağı şüphelerle saldırıya uğrayacaklar.

Şimdi bu Özel kısa Haçlı Seferi Duasını miras bırakıyorum. Bu, onu okuyan herkesin ruhlarında Benim Varlığımı hissetmelerini sağlayacak bir Mucize Duadır.  Ayrıca, onlara söz verdiğim ve son zamanlarda onlara her zaman verilecek olan Gerçeği görmelerine de yardımcı olacaktır.

 

Dua Haçlı Seferi (101) İsa’nın Varlığını Hissetmek için Mucize Dua

“Ey sevgili Her Şeye Gücü Yeten Baba, Olan ve Olacak olan her şeyin Yaratıcısı, bugün sevgili Oğlunun Kilise’deki Varlığını fark edebilen hepimizin çok güçlü olmasına yardım et.

Oğlun, Kurtarıcım İsa Mesih’i izlerken korkumun, yalnızlığımın ve sevdiklerim tarafından reddedilmemin üstesinden gelmeme yardım et.

Lütfen sevdiklerimi, Şeytan tarafından Tanrı’nın tüm çocuklarını yok etmek, bölmek ve aralarında kargaşaya neden olmak için tasarlanmış olan yalanlara inanma tuzağına düşmekten koru.

Lütfen Kilisenizdeki iğrençliği takip eden herkesin cehennemin ebedi ateşinden kurtulmasına yardım edin. Amin.”

 

Sevgili takipçilerim, Beni artık tanıyorsunuz. Bir zamanlar yeryüzündeki Kilisem olan kabuğun içinde şimdi görecekleriniz midenizi bulandıracak. Hiçbir şey hissetmeyene kadar ağlayacak ve ağlayacaksınız. Ve sonra

Bana seslenip şöyle dediğinizde:

“İsa, beni Şeytan’ın yalanlarından kurtar ki, Senin kalan Kilisenin Gerçeğini ayırt edebileyim.” Seni bununla rahatlatacağım. Sizi Kutsal Ruh’la dolduracağım. Sizi keder gözyaşlarıyla dolduracağım ve sonra bu gözyaşlarını Gücümle değiştireceğim. O zaman umursamayacaksınız, çünkü Ben devralacağım ve yolun her adımında size rehberlik edeceğim.

Alay edildiğinizde ilham alacaksınız. Kutsal Öğretime inandığınız için size güldüklerinde, Benim Sevgi Ruhumla dolacaksınız.  O zaman tüm korkunuzu kaybedeceksiniz ve bunun yerini size olan Sevgimin o kadar güçlü bir hissi alacak ki, ancak o zaman tam bir rahatlama ve huzur hissedeceksiniz.

 

İsa’nız

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/19/they-will-say-that-he-was-guilty-of-a-crime-of-which-he-is-totally-innocent/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/19

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021923.cfm