A Töviskorona leereszkedett Helytartómra, de gonoszul elűzték

Igazság Könyve:

Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan

  1. február 19. kedd 14:30

 

Drága, szeretett leányom, kérlek, értesítsd Követőimet, hogy uralkodásom közel van.

Nekik nem szabad félniük, mert bár a Töviskorona leereszkedett Helytartómra, akit Én, Jézus Krisztus neveztem ki, hogy uralkodjék a Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyház fölött, de gonoszul elűzték; Én most eljövök végre, hogy békét hozzak nektek.

Szeretett Követőim, a következő év nagyon kegyetlen és lesújtó lesz számotokra, és az Én utolsó igaz Pápám számára. Vele, aki ellen rosszindulatúan és szándékosan összeesküdtek, éppúgy bántak, mint Velem, Jézus Krisztussal, megütötték és megostorozták. Ezek most megpróbálják megölni őt, ahogyan Engem is megöltek. Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan.

Szeretett Követőim, Én mindnyájatokat meg foglak menteni a gonoszságtól, melyet sokan úgy fognak felfogni, mintha az Tőlem, az én Parancsom Kezétől származnék.

Én úgy tanítom Egyházamat, mint korábban, de csak a Szentlélek ereje által. Róma Kulcsai Szeretett Atyám parancsnoksága alatt állnak. Én, Jézus Krisztus, készen állok, hogy Második Eljövetelemkor ismét leereszkedjek, és azt is a tudtotokra szeretném adni, Tanítványaim, hogy ti ugyanúgy fogtok szenvedni, mint Tanítványaim az Én időmben a Földön. Ti, szeretteim, Velem vagytok, és Szentséges Szívembe vagytok zárva, hogy a szomorúságban egyesülni tudjatok Velem. Könnyeket sírok az Én ártatlan, szeretett, utolsó Pápámért a Földön, XVI. Benedek Pápáért, akit Én választottam, hogy az utolsó napokban vezesse Egyházamat.

Azoknak a szolgálatkész „áldozatoknak”, akik továbbra is Szent Szavam mellet foglalnak állást, óriási bátorságra lesz szükségük, mivel tele lesznek szörnyű kételyekkel. Ők tudják a szívükben, hogy most Én beszélek hozzájuk, és mégis kétségek támadnak bennük, melyeket azok fognak okozni, akik nem hajlandók elfogadni az emberiség számára adott üzeneteimet, de akik mégis elkötelezettek Felém.

Most rátok hagyom ezt a különleges, rövid Keresztes Imahadjárat imát. Ez egy Csodatevő Ima, hogy lehetővé tegye Jelenlétem megérzését mindazok szívében, akik imádkozzák azt. Ez az ima segíteni fog nekik abban, hogy meglássák azt az Igazságot, amelyet Én ígértem nekik, és amely a végidők alatt mindig megadatik nekik.

 

A Keresztes Imahadjárat 101. imája: Csodatevő ima, hogy megérezzük Jézus Jelenlétét

Ó, Drága Mindenható Atyánk, Teremtője mindannak, ami van, és ami még lesz, segíts mindnyájunkat, akik képesek vagyunk ma felismerni Szeretett Fiad Jelenlétét az Egyházban, hogy nagyon erősekké váljunk. Segíts nekem legyőznöm félelmemet, magányosságomat és azt az elutasítást, amelyet szeretteimtől kell elszenvednem amiatt, hogy Fiadat, Jézus Krisztust, a Megváltómat követem. Kérlek, védd meg szeretteimet attól, hogy – beleesvén a csapdába – elhiggyék a hazugságokat, amelyeket a Sátán azért agyalt ki, hogy Isten minden gyermekét tönkretegye, megossza, és közöttük pusztítást hajtson végre. Kérlek, nyújts segítséget mindazoknak, akik Egyházadban a förtelmet követik, hogy megmeneküljenek a Pokol örök tűzétől. Ámen.

 

Szeretett Követőim, ti már ismertek Engem. Amit ti most látni fogtok abban a vázban, ami egykor Egyházam volt a Földön, émelyítő lesz számotokra. Sírni és sírni fogtok addig, amíg már semmit sem fogtok érezni. És amikor hívni fogtok Engem, és ezt mondjátok:

„Jézus ments meg Engem a Sátán hazugságaitól, hogy fel tudjam ismerni Maradék Egyházad Igazságát”, akkor meg foglak nyugtatni benneteket azzal, hogy eltöltelek a Szentlélekkel. A szomorúság könnyeivel foglak eltölteni benneteket, és aztán ezeket a könnyeket az Én Erőmmel fogom felcserélni. Aztán már nem kell többé aggódnotok, mert Én átveszem aggodalmaitokat, és vezetni foglak benneteket utatok minden lépésénél.

Ti ösztönözve lesztek, amikor kigúnyolnak benneteket. Amikor ők kinevetnek benneteket, tele lesztek Szentlelkem Szeretetével, mert hisztek az Én Szent Tanaimban.

Aztán megszűnnek majd félelmeitek, melyek az irántatok érzett szeretetem erőteljes érzésével lesznek felcserélve; és csak ekkor fogtok teljes megkönnyebbülést és békét érezni.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/azt-fogjak-mondani-hogy-o-vetkes-egy-buncselekmenyben-pedig-teljesen-artatlan

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

Jézus többeknek megjelenik

(A hét első napján, korán reggel, miután feltámadt, először a magdalai Máriának jelent meg, akiből hét ördögöt űzött ki.

10 Ő elment, és megvitte a hírt követőinek, akik gyászoltak és sírtak.

11 Amikor ezek meghallották, hogy ő él, és hogy Mária látta, nem hitték el.

12 Ezután más alakban jelent meg közülük kettőnek útközben, amikor vidékre mentek.

13 Ezek is elmentek, és megvitték a hírt a többieknek, de nekik sem hittek.

Az apostolok kiküldése

14 Végül pedig megjelent magának a tizenegynek is, amikor asztalnál ültek, és szemükre vetette hitetlenségüket, keményszívűségüket, hogy nem hittek azoknak, akik látták őt, miután feltámadt.

15 Ezután így szólt hozzájuk: “Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek.

16 Aki hisz, és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik.

17 Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak,

18 kígyókat vesznek kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak.”

Jézus mennybemenetele

19 Az Úr Jézus pedig miután ezeket mondta nekik, felemeltetett a mennybe, és az Isten jobbjára ült.

20 Azok pedig elmentek, hirdették az igét mindenütt, az Úr pedig együtt munkálkodott velük, megerősítette az igehirdetést a nyomában járó jelekkel.)

 

 

 

Az étel pedig nem változtat Istenhez való viszonyunkon; ha nem eszünk, nem lesz belőle hátrányunk, és ha eszünk, abból sem lesz előnyünk.

De vigyázzatok, nehogy ez a szabadságotok valamiképpen megütközést ne váltson ki az erőtlenek között.

10 Mert ha valaki meglát téged, akinek ismereted van, amint a bálványtemplomban asztalnál ülsz, vajon nem fog-e erőtlen lelkiismerete felbátorodni arra, hogy ő is megegye a bálványáldozati húst?

11 És így ismereteddel vesztét okozod erőtlen testvérednek, akiért Krisztus meghalt.

12 Így aztán amikor a testvérek ellen vétkeztek, és erőtlen lelkiismeretüket megsértitek, Krisztus ellen vétkeztek.

13 Ezért tehát, ha az étel megbotránkoztatja testvéremet, inkább nem eszem húst soha, hogy őt meg ne botránkoztassam.

Pál ingyenessé teszi az evangéliumot

9 Nem vagyok szabad? Nem vagyok apostol? Nem láttam Jézust, a mi Urunkat? Nem az én munkám eredménye vagytok-e ti az Úrban?

Ha másoknak nem volnék is apostola, nektek bizony az vagyok, mert apostolságom pecsétje ti vagytok az Úrban.

 

 

 

 

Az utolsó ítéletről

31 “Amikor pedig az Emberfia eljön az ő dicsőségében, és vele az angyalok mind, akkor odaül dicsősége trónjára.

32 Összegyűjtenek eléje minden népet, ő pedig elválasztja őket egymástól, ahogyan a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.

33 A juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja.”

34 “Akkor így szól a király a jobb keze felől állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, örököljétek a világ kezdete óta számotokra elkészített országot.

35 Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam, és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok,

36 mezítelen voltam, és felruháztatok, beteg voltam, és meglátogattatok, börtönben voltam, és eljöttetek hozzám.

37 Akkor így válaszolnak neki az igazak: Uram, mikor láttunk téged éhezni, hogy enned adtunk volna, vagy szomjazni, hogy innod adtunk volna?

38 Mikor láttunk jövevénynek, hogy befogadtunk volna, vagy mezítelennek, hogy felruháztunk volna?

39 Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy elmentünk volna hozzád?

40 A király így felel majd nekik: Bizony, mondom néktek, amikor megtettétek ezeket akárcsak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg.”

41 “Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak elkészített örök tűzre.

42 Mert éheztem, és nem adtatok ennem, szomjaztam, és nem adtatok innom,

43 jövevény voltam, és nem fogadtatok be, mezítelen voltam, és nem ruháztatok fel, beteg voltam, börtönben voltam, és nem látogattatok meg.

44 Akkor ezek is így válaszolnak neki: Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, jövevénynek vagy mezítelennek, betegen vagy börtönben, amikor nem szolgáltunk neked?

45 Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg.

46 És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Mark+16%3A9-20%3B+++++1+Corinthians+8%3A8-9%3A2%3B+++++Matthew+25%3A31-46&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/19

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-02-19

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat