Çünkü herkes ateşle tuzlanacaktır.

Çünkü herkes ateşle tuzlanacaktır.

Yakan ateş sönmez.’ 49 Çünkü herkes ateşle tuzlanacaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+9:49

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/16

—————-

Gerçeği Kitap:

Lütfen şimdi size sunduğum bu yeni Şifa Hediyesini alın

15 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu Misyon büyüyüp dünya çapında yayılmaya devam ettikçe, yeni mucizelerle gelecek, Sevgim ve Merhametim’de çok acı çekenlere verilecek. İlk geldiğimde, Yardımıma ihtiyacı olan ruhlara Rahmetim genişledi.

İnanç eksikliğinin içine sızacak ve korkunç fiziksel ıstırap çekecek kişiler olacaktır. Bana gelenlerin acılarını hafifleteceğim. Bunu onların ruhlarının imanını ateşlemek için yapacağım, ama bu onların yalnızca şifa bulabilecekleri Kutsal Ruh’un Gücü ile olacak.

Bana acılarını getir. Bana endişelerini getir. Bana acını getir. Dualarınızla Bana gelin, sizi dinleyeceğim. Hepinizi Kutsal Kollarıma alıp korumak istiyorum.

Lütfen şimdi size sunduğum bu yeni Şifa Hediyesini alın. Haçlı Seferi Duası şeklindedir ve zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirecektir.

Bu dua ile değerli Şifa Hediyesini miras bırakıyorum. Bunu okuyarak, bu yardım talebinin size ve bu duaya dahil ettiğiniz kişilere Cennetten büyük hediyeler getireceğini bileceksiniz.

Bu itibarla, kaybolanların, inançlarından emin olmayanların, bitkinlik hissedenlerin yenilenmesi için özel bir korumayı beraberinde getirir. Şüphelerden muzdarip olabilirler. Onlara barış, sevgi ve rahatlık getirmeme izin verme yeteneklerini yok eden fiziksel hastalıklardan acı çekiyor olabilirler.

Şifa için bu kutsamayı almak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (94) Zihni, bedeni ve ruhu iyileştirmek için

Ey sevgili İsa, yorgun, hasta, acı içinde ve Sesini duymanın özlemiyle Önüne uzanıyorum.

İlahi Varlığının bana dokunmasına izin ver ki, Senin İlahi Işığınla zihnim, bedenim ve ruhumla dolup taşayım.

Rahmetine güveniyorum.

Acımı ve ızdırabımı Senin huzurunda tamamen teslim ediyor ve Sana güvenmeyi lütfetmeni istiyorum ki, beni bu acı ve karanlıktan iyileştirebilesin, yeniden bir bütün olabileyim ve Allah’ın izinden gidebileyim. Gerçeğin Yolu ve beni Yeni Cennette yaşama yönlendirmene izin ver. Amin.

İlk önce sizi ilgilendirmesi gereken inancınızdır. O zaman, Merhametimin lütfuyla, Kutsal İrademe göre şifa talebinize cevap vereceğim.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/15/please-take-this-new-gift-of-healing-i-present-to-you-now/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/15/please-take-this-new-gift-of-healing-i-present-to-you-now/

 

 

 

Namaz Gruplarınızın aksamasına sebep olacak her şey yapılacaktır.

17 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruh’un Ateşi Dua Gruplarım arasında yoğunlaştı ve şimdi tüm dünyaya yayılacaklar ve bin kat çoğalacaklar. Bu Gruplara bahşedilen lütuf, onların tam da benim amaçladığım gibi hızlı bir şekilde kurulmalarını ve büyümelerini sağlayacaktır.

Hakikat Ateşi yeryüzünü sardığında, karanlık da büyük bir yoğun sis gibi çökecektir. Kötü olan ve onun cinleri, onları Benden uzaklaştırmak için ellerinden geldiği kadar çok kişiye eziyet edecekler. Bunu yapmasına izin veremem.

Şeytan tarafından kendilerine yedirilen yalanlara isteyerek teslim olan bu zavallı ruhlardan ayrı kalmanın acısına katlanmak benim için çok zor. Çoğunuza öyle görünmese de, hiçbir şey Tanrı Sözü’nü durduramaz.

Kudretimle, Dua çağrıma icabet eden ruhlara sevgi yayacağım. Özgür iradelerini Bana teslim ettiklerinde, onları Allah Sevgisine çekmek için ne gerekiyorsa yapabilirim.

Bu Aşk bir süredir hayatlarından eksikti. Ben onlara bu rahatlığı getirmeden önce içlerinde hissettikleri boşluğu fark edecekler. Onların özledikleri rahatlık, sadece Benden gelebilecek ruh dinginliğidir.

Bana gelin ve önemli olan her şeyi görmenize yardım edeyim. Şimdi, ben tüm ulusları toplarken ve ailemi bir araya getirirken Sesimi dinleyin, böylece sizi ölümün artık olmayacağı yeni yaşamınıza hazırlayabilirim. My New Paradise’ta ne bedenin ölümü ne de ruh var olabilir.

Ölüm bitecek. Yeni Cennetim hazır, ama bugün dünyada yaşayan her bir ruhla doldurulmalı. Bu benim büyük arzum.

Ey takipçilerim, benim çağrıma cevap verdiğiniz için karşı karşıya kalacağınız korkunç sınavlara şimdi hazırlanmalısınız. Dua Gruplarınızın aksamasına neden olmak için her şey yapılacaktır. Örneğin birçok rahip onları durdurmaya çalışacak.

Onlara katılmamanız söylenecek.

Size izin verilmediği söylenecektir. 

Dualarımın kötü ruhtan geldiği söylenecek.

Size her türlü mazeret verilecek – bunların hepsi sadece İşimin yapılmasını engelleme amaçlıydı.

Sizleri barış ve uyum içinde birlikte çalışmaya davet ediyorum. Fikir ayrılıklarının bu Çalışmayı durdurmasına izin vermeyin. Bu, Şeytan’ın hepinizin arasını açmaya çalışacağı bir zamandır, böylece Benim tarafımdan dikte edildiği gibi, Haçlı Seferi Dualarının dünyaya yayılmasın.

İsa İnsanlığa Dua Grupları her yerde kurulmalıdır. Onlar, Dünyadaki Kalan Ordumun oluşumu ve koordinasyonunun ayrılmaz bir parçası olacaklar. Yakın, sevgi ve uyum içinde çalışmalı ve kızım Maria ile iletişiminizi sürdürmelisiniz.

Ona, mümkün olduğunda size rehberlik etmesi için yardım etmesi talimatını verdim. Ona dünyanın farklı bölgelerindeki bu grupları koordine edecek bir grup insan gönderdim. Her biriniz kendi bölgenize odaklanmalı ve birbirinizle bağlantı kurmalısınız. Maria’ya, bunların nasıl yönetilmesine ihtiyacım olduğu ve arzu ettiğim format konusunda Benim tarafımdan talimat verilecek.

Talimatımı kabul ettiklerinde her Dua Grubunu kutsayacağım.

İlgili din adamlarının üyelerine ve kullanılacak Dua Kitaplarına ihtiyacım var. Maria yakında neyin beklendiğini size bildirecek.

Başka hiçbir şeye benzemeyen bu küresel Misyona hazırlanın. Ruhları kurtarmak Son Görevdir ve yolun her adımı Ben, İsa Mesih tarafından belirlenir. Bu yüzden, tüm güveninizi Bana vermenizi rica ediyorum. Sevinin, çünkü dünya tarihinin en önemli zamanında bu role sahip olduğunuz için kutsanmışsınız. Bunun için Benden pek çok Armağan alacaksınız, çünkü ruhları kurtarmak için yardımınıza ihtiyacım var.

Size İsa’nın İnsanlığa Haçlı Seferi Dua Grupları kurulurken her bir yerde Koruma Kutsamasını vermeme izin verin.

Aşkım, Nimetim, Sevgili öğrencilerim. Bu zamanda Bana huzur, sevgi ve rahatlık getiriyorsun.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/17/everything-will-be-done-to-cause-disruption-to-your-prayer-groups/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/17/everything-will-be-done-to-cause-disruption-to-your-prayer-groups/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/16

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011623.cfm