İnanç eksikliğinin içine sızacak kişiler olacaktır.

Gerçeği Kitap:

Lütfen şimdi size sunduğum bu yeni Şifa Hediyesini alın

15 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu Misyon büyüyüp dünya çapında yayılmaya devam ettikçe, yeni mucizelerle gelecek, Sevgim ve Merhametim’de çok acı çekenlere verilecek. İlk geldiğimde, Yardımıma ihtiyacı olan ruhlara Rahmetim genişledi.

İnanç eksikliğinin içine sızacak ve korkunç fiziksel ıstırap çekecek kişiler olacaktır. Bana gelenlerin acılarını hafifleteceğim. Bunu onların ruhlarının imanını ateşlemek için yapacağım, ama bu onların yalnızca şifa bulabilecekleri Kutsal Ruh’un Gücü ile olacak.

Bana acılarını getir. Bana endişelerini getir. Bana acını getir. Dualarınızla Bana gelin, sizi dinleyeceğim. Hepinizi Kutsal Kollarıma alıp korumak istiyorum.

Lütfen şimdi size sunduğum bu yeni Şifa Hediyesini alın. Haçlı Seferi Duası şeklindedir ve zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirecektir.

Bu dua ile değerli Şifa Hediyesini miras bırakıyorum. Bunu okuyarak, bu yardım talebinin size ve bu duaya dahil ettiğiniz kişilere Cennetten büyük hediyeler getireceğini bileceksiniz.

Bu itibarla, kaybolanların, inançlarından emin olmayanların, bitkinlik hissedenlerin yenilenmesi için özel bir korumayı beraberinde getirir. Şüphelerden muzdarip olabilirler. Onlara barış, sevgi ve rahatlık getirmeme izin verme yeteneklerini yok eden fiziksel hastalıklardan acı çekiyor olabilirler.

Şifa için bu kutsamayı almak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (94) Zihni, bedeni ve ruhu iyileştirmek için

Ey sevgili İsa, yorgun, hasta, acı içinde ve Sesini duymanın özlemiyle Önüne uzanıyorum.

İlahi Varlığının bana dokunmasına izin ver ki, Senin İlahi Işığınla zihnim, bedenim ve ruhumla dolup taşayım.

Rahmetine güveniyorum.

Acımı ve ızdırabımı Senin huzurunda tamamen teslim ediyor ve Sana güvenmeyi lütfetmeni istiyorum ki, beni bu acı ve karanlıktan iyileştirebilesin, yeniden bir bütün olabileyim ve Allah’ın izinden gidebileyim. Gerçeğin Yolu ve beni Yeni Cennette yaşama yönlendirmene izin ver. Amin.

İlk önce sizi ilgilendirmesi gereken inancınızdır. O zaman, Merhametimin lütfuyla, Kutsal İrademe göre şifa talebinize cevap vereceğim.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/15/please-take-this-new-gift-of-healing-i-present-to-you-now/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/15/please-take-this-new-gift-of-healing-i-present-to-you-now/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/15

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011523.cfm