Lütfen Sebat Lütfu için bu Haçlı Seferi Duasını (92) okuyun

Gerçeği Kitap:

Lütfen Sebat Lütfu için bu Haçlı Seferi Duasını (92) okuyun

6 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, şimdi Kutsal Ruh aracılığıyla dünyanın her yerinden yabancılar Cennetten gelen bu çağrıya yanıt veriyor.

Binlerce ruhun, Haçlı Seferi Dua Gruplarımı takip etmek için kalplerinde sevgi ile bir araya gelmesi ancak Kutsal Ruh’un Gücü sayesinde olabilir.

Tanrı’dan gelen bir Görevin ne zaman gerçek olduğunu, çağrılan ve Benim Kutsal Adımda birleşen sayılardan hemen anlayacaksınız. Soru sorulmadı. Aranan para yok. Argüman yok. Hepsi Bana duydukları sevgiden dolayı basitçe bir araya gelirler. Pek çok ulusta, Haçlı Seferi Dualarıma pek çok ruhun yanıt vermesi nedeniyle, şimdi onlara bu Nimeti veriyorum.

Sevgili öğrencilerim, Bana büyük neşe ve rahatlık getiriyorsunuz. Gösterdiğiniz sadakat ve azim için sizi Kutsal Ruh Armağanı ile kutsuyorum. 

Bugünden itibaren, ruhları kurtarmama yardım etmek için üstlendiğin her görev için, İkinci Gelişimden önce, sana hemen tanıyacağın özel bir lütuf vereceğim. Zorluklar karşısında Sebatın Lütfudur.

Lütfen Sebat Lütfu için bu Haçlı Seferi Duasını (92) okuyun

Ey sevgili İsa, senden Sebat Armağanı istiyorum.

En Kutsal Sözünü yerine getirmek için ihtiyacım olan lütufları bana vermen için Senden yalvarıyorum.

Senden beni her türlü şüpheden kurtarmanı istiyorum.

Senden ruhumu nezaket, sabır ve sebatla doldurmanı istiyorum.

Kutsal Adınla hakarete uğradığımda onurlu kalmama yardım et.

Beni güçlü kıl ve yorulduğumda, gücüm kalmadığında ve önümdeki tüm musibetlerle yüzleştiğimde bile, ben Senin insanlığı kurtarmana yardım etmek için yorulmadan çalışırken, devam etmem için beni lütuf ile donat. Amin .

Gidin değerli takipçilerim, bilin ki Çağrıma icabet ettiğinizde sevginize şahitlik ederken Kalbim sevgi ve sevinçle coşuyor.

Seni seviyorum. Seni Kıymetli Kanımla koruyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/06/please-recite-this-crusade-prayer-92-for-the-grace-of-perseverance/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/06/please-recite-this-crusade-prayer-92-for-the-grace-of-perseverance/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/06

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010623.cfm