Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 92. imáját az Állhatatosság Kegyelméért

Igazság Könyve:

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 92. imáját az Állhatatosság Kegyelméért

  1. január 6. vasárnap, 17:50

 

Drága, szeretett leányom, a Szentlélek által van az, hogy most az egész világon idegenek válaszolnak erre a Mennyei hívásra.

Ez csak a Szentlélek Erejének köszönhető, hiszen sok ezer lélek gyűlt össze szívük szeretetével, hogy kövessék Keresztes Imahadjáratom Csoportjait.

Ti azonnal tudni fogjátok, amikor egy Küldetés Istentől van és hiteles, az elhívatottak száma miatt, akik egyként egyesülnek Szent Nevemben. Nem tesznek fel kérdéseket. Nem keresnek anyagi hasznot. Nincsenek érveik. Mindannyian egyszerűen egyesülnek, Irántam való szeretetből. Mivel a Keresztes Imahadjáratom Imáira oly sokan válaszoltak – oly sok nemzetből –, most a következő Áldásban részesítem őket:

Szeretett Tanítványaim, ti nagy örömet és vigasztalást hoztok Nekem. A bebizonyított hűségetekért és állhatatosságotokért megáldalak benneteket a Szentlélek Ajándékával. Ettől a naptól kezdve, minden feladatért, melyet magatokra vállaltok, hogy segítsetek Nekem a lelkek megmentésében Második Eljövetelem előtt, egy különleges kegyelmet fogok adni nektek, melyet ti azonnal fel fogtok ismerni. Ez a csapással szembeni Állhatatosság Kegyelme.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 92. imáját az Állhatatosság kegyelméért.

Ó, drága Jézus, az Állhatatosság kegyelmi ajándékát kérem Tőled. Kérlek, add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy védelmezni tudjam Legszentebb Szavadat. Kérlek, szabadíts meg engem minden eddigi kétségtől. Kérlek Téged, áraszd el lelkemet jósággal, türelemmel és állhatatossággal. Segíts nekem, hogy méltóságteljes maradhassak, amikor Szent Nevedben sértegetnek engem. Tégy erőssé engem, és boríts be kegyelmeddel, amikor szembe kell néznem az előttem álló megpróbáltatásokkal, amint azon fáradozom, hogy segítsek Neked az emberiség megmentésében, hogy folytatni tudjam még akkor is, amikor fáradt vagyok, vagy amikor nincs hozzá elegendő erőm. Ámen.

Menjetek, drága Követőim, és tudjátok, hogy Szívem majd szétreped a szeretettől és az örömtől, mivel tanúja vagyok az Irántam való szereteteteknek, amikor válaszoltok Hívásomra.

Szeretlek benneteket. Drága Véremmel beborítalak titeket.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/kerlek-benneteket-imadkozzatok-keresztes-imahadjarat-92-imajat-az-allhatatossag-kegyelmeert

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

Jézus megkeresztelése

Történt pedig azokban a napokban, hogy eljött Jézus a galileai Názáretből, és megkeresztelte őt János a Jordánban.

10 És amikor jött ki a vízből, látta, hogy megnyílik a menny, és leszáll rá a Lélek, mint egy galamb;

11 a mennyből pedig hang hallatszott: “Te vagy az én szeretett Fiam, benned gyönyörködöm.”

 

 

 

Megjelent az Isten üdvözítő kegyelme

11 Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek,

12 és arra nevel minket, hogy megtagadva a hitetlenséget és a világi kívánságokat, józanul, igazságosan, és kegyesen éljünk a világban,

13 mivel várjuk a mi boldog reménységünket, a mi nagy Istenünk és üdvözítőnk, Jézus Krisztus dicsőségének megjelenését,

14 aki önmagát adta értünk, hogy megváltson minket minden gonoszságtól, és megtisztítson minket a maga népévé, amely jó cselekedetre törekszik.

 

 

 

De amikor megjelent a mi üdvözítő Istenünk jósága és emberszeretete,

nem az általunk véghezvitt igaz cselekedetekért, hanem az ő irgalmából üdvözített minket újjászülő és megújító fürdője a Szentlélek által,

akit kitöltött ránk gazdagon Jézus Krisztus, a mi Üdvözítőnk által,

hogy az ő kegyelméből megigazulva reménységünk szerint részesei legyünk az örök életnek.

 

 

 

Jézus megkeresztelése

13 Akkor eljött Jézus Galileából a Jordán mellé Jánoshoz, hogy keresztelje meg őt.

14 János azonban megpróbálta visszatartani őt, és ezt mondta: “Nekem volna szükségem arra, hogy megkeresztelj, és te jössz hozzám?”

15 Jézus így válaszolt: “Engedj most, mert az illik hozzánk, hogy így töltsünk be minden igazságot.” Akkor engedett neki.

16 Amikor pedig Jézus megkeresztelkedett, azonnal kijött a vízből, és íme, megnyílt a menny, és látta, hogy Isten Lelke galamb formájában aláereszkedik, és őreá száll.

17 És hang hallatszott a mennyből: “Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Mark+1%3A9-11%3B++++Titus+2%3A11-14%3B+3%3A4-7%3B+++++Matthew+3%3A13-17%3B++++Isaiah+35%3A1-10&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/06

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-01-06

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat