Hıristiyan Kiliselerinin bu Mesajların Gerçeğine uyanmaları için dua etmelisiniz

Gerçeği Kitap:

Meryem Ana: Önümüzdeki zamanlar tüm Hıristiyanlar için zorlayıcı olacak

4 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuklarım, Hıristiyan Kiliselerinin bu Mesajların Gerçeğine uyanmaları için dua etmelisiniz. Sayılarının gücü sayesinde, Oğlumun Öğretilerini desteklemeye devam edecekler.

O, benim değerli Oğlum, tüm takipçilerinin sadakatini istiyor. O’nun Kiliseleri arasında O’nun Kutsal Sözü’nün günlük ilanından sorumlu olanların her zaman O’na sadık kalmaları için dua etmelisiniz.

Oğlum İsa Mesih’in Adıyla sunulacak olan ve O’nun Kutsal Adıyla gelmeyen herhangi bir yeni doktrini dinlememenizi tavsiye etmeliyim.

Önümüzdeki zamanlar tüm Hristiyanlar için zorlu olacak. Tanrı’ya sadık kalmak istiyorsanız, büyük bir sabra ihtiyacınız olacak.

Kalbinizde Tanrı’dan olmadığını bileceğiniz yeni yasaları kabul etmeniz için diğer Hıristiyanlar tarafından size meydan okunduğunda, zorbalık yapıldığında ve zulme uğradığında, o zaman sizi İnancınıza sadık tutmak için bu Haçlı Seferi Duasını okumalısınız.

Haçlı Seferi Duası (91) Beni Dinime sadık kıl.

Ey Kurtuluşun Kutsanmış Annesi, ihtiyacım olduğunda, kötülükle karşılaştığımda beni koru.

Ruhumda hiçbir korku olmadan, güç ve cesaretle Tanrı Sözü’nü savunmama yardım et.

Mesih’in Öğretilerine sadık kalmam ve korkularımı, endişelerimi ve üzüntülerimi tamamen teslim edebilmem için dua edin.

Bana yardım et ki, Tanrı’nın düşmanları bu görevi neredeyse imkansız kılsa bile, Tanrı’nın Kutsal Sözü’nün Gerçeğini ilan etmek için bu ıssız yolda korkusuzca yürüyebileyim.

Ey Kutsanmış Anne, şefaatin aracılığıyla, zulüm sırasında tüm Hıristiyanların inancının her zaman güçlü kalmasını rica ediyorum. Amin.

Çocuklar, inancınız sürekli olarak sorgulandığında, aşağılandığında ve alay edildiğinde, Oğlumun sizinle birlikte acı çektiğini hatırlamalısınız. Bu ıstırap ve zulüm, O’nun sadece Gerçeği söylediği için sapkınlıkla suçlandığı zalim yargılaması sırasında olduğu gibidir.

Gerçek, konuşulduğu zaman tartışma, öfke ve bazen de şiddeti çeker. Bilin ki Oğlum, bu büyük zorluk dönemine dayanmanız için ihtiyacınız olan gücü size verecektir.

Çocuklar, çağrıma kulak verin. Sizi güçlü tutmak için sizin adınıza aracılık edeceğim ve Oğlum, Hıristiyan Kiliselerinde ve özellikle de Hıristiyan Kiliselerinde büyük bir ayrılığa neden olacak küfürlü yasaları kabul etmeye zorlanmaktan kaçınmanızı sağlamak için size özel lütuflar yağdıracak. Katolik kilisesi.

Hak yolundaki yolculuğunuzun her aşamasında sizi seviyor ve dualarımı sunuyorum.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/04/virgin-mary-the-times-ahead-will-be-challenging-for-all-christians/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/04/virgin-mary-the-times-ahead-will-be-challenging-for-all-christians/

 

 

Tanrı’da gerçek yaşam:

Paskalya tarihlerini birleştirin

İsa Mesih, senin için ne yapabilirim?

beni sev …. kalbiniz benim kokum olsun, evimi bir araya getirecek koku, doğudan ateşimi getirebilecek koku: “Amin, vaadinin yerine getirilmesini istiyor, dirilen Mesih kederle kapılarımızda. Onun gözleri …. çünkü O’nun ıstırabını, Haçını ve Çarmıha Gerilmesini ikiye katladık;

“Kutsal Olan kapımda, kardeşim, 11 öğrencilerine Göründüğü gibi, Bana şöyle diyor: ‘Selam sana; Baba Beni gönderdiği gibi, ben de sizi gönderiyorum. 12 şimdi gidip Kardeşinizle tanışın ve Paskalya tarihlerini birleştirin, o zaman size sevgi armağanı vereceğim ve görüşünüzü geri vereceğim; Kendi aptallığın içinde mahvolmanı istemiyorum; Gerçekten benim kederim iki katıdır; iniltim çifttir; şimdi git ve acımı hafiflet kardeşim, git ve Paskalya tarihlerini birleştirerek Beni yücelt;’”

Vassula, sonunda İki Yüreğimiz galip gelecek;

https://ww3-tlig-org.translate.goog/en/messages/892/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#10ret

 

https://ww3.tlig.org/en/messages/892/#10ret

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010423.cfm