A keresztény Egyházak felébredjenek ezen Üzenetek Igazságára

Igazság Könyve:

Szűz Mária: Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára nehéz lesz

  1. január 4. péntek, 12:30

 

Drága gyermekeim, imádkoznotok kell, hogy a keresztény Egyházak felébredjenek ezen Üzenetek Igazságára. Fiam Tanítása az ő nagy számuk erejének köszönhetően lesz továbbra is fenntartva.

Ő, az Én drága Fiam, minden Követője hűségére vágyik. Nektek imádkoznotok kell azért, hogy azok, akik az Ő Egyházában naponként felelnek Szent Szavának hirdetéséért, mindig hűségesek maradjanak Hozzá.

Arra kell buzdítanom benneteket, hogy ne hallgassatok semmiféle olyan új tanokra, amelyeket Fiam, Jézus Krisztus Nevében mutatnak majd be, de nem az Ő Szentséges Nevét képviselik.

Az elkövetkezendő idő minden Keresztény számára nehéz lesz. Komoly kitartásra lesz szükségetek, ha hűségesek akartok maradni Istenhez.

Amikor más Keresztények megtámadnak, megfenyegetnek és üldöznek majd benneteket, hogy új törvényeket fogadjatok el, amelyekről tudni fogjátok a szívetekben, hogy nem Istentől valók, akkor a Keresztes Imahadjárat ezen imáját kell imádkoznotok, hogy hűségesek maradhassatok Hitetekhez:

A Keresztes Imahadjárat 91. Imája: Engedd, hogy hűséges maradjak hitemhez

Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg engem a szükség órájában, amikor szembe kell néznem a gonosszal. Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát. Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat. Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton, Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellenségei szinte tejesen lehetetlenné teszik számomra ezt a feladatot. Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden keresztény hite mindenkor erős maradjon. Ámen.

Gyermekek, emlékeznetek kell arra, hogy amikor a hiteteket folyamatosan megtámadják, sértegetik és kigúnyolják, Fiam is együtt szenved veletek. Ez a szenvedés és üldöztetés éppen olyan, mint amilyet Ő is elszenvedett kegyetlen elítélése során, amikor is azért vádolták meg eretnekséggel, mert egyszerűen csak az Igazságot mondta.

A kimondott Igazság vitát, haragot és néha erőszakot von maga után. Tudnotok kell, hogy Fiam megadja majd nektek azt az erőt, amelyre szükségetek lesz, hogy kibírjátok a nagy nehézségek ezen idejét.

Hallgassatok, gyermekek, a hívásomra. Én közben fogok járni értetek, hogy erősek maradjatok; és Fiam különleges kegyelmekkel áraszt el majd benneteket, hogy képessé tegyen titeket az ellenállásra a megfélemlítéssel szemben, hogy ne fogadjátok el azokat az istenkáromló törvényeket, amelyek nagy szakadást fognak okozni a Keresztény Egyházakban, különösen a Katolikus Egyházban.

Szeretlek benneteket, és az Igazság útján való utazásotok minden szakaszában felajánlom imáimat értetek.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-azert-van-annyi-ember-nagy-fajdalomban-es-sotetsegben-mert-nem-hisznek-istenben

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

(EGYESÍTSÉTEK HÚSVÉT DÁTUMAIT! – 1994. december 7.)

Jézus Krisztus, mit tehetek érted?

Szeress engem! Szíved legyen az én illatom, amely egyesíti házamat! Légy olyan illat, mely arra készteti keleti hajtásomat, hogy így kiáltson:

“Az Amen azt akarja, hogy ígérete beteljesedjen. A feltámadt Krisztus áll ajtónk elõtt és szomorúan tekint ránk… mivel megkétszereztük szenvedését, keresztjét és keresztrefeszítését. A Szent Isten áll ajtóm elõtt. Bátyám 10 nekem is azt mondja, amit egykor tanítványainak, amikor megjelent közöttük: Béke legyen veletek! Amint engem küldött az Atya, úgy küldelek én is téged . 11 Menj most, keresd fel bátyádat, és egyesítsétek húsvét dátumait! Akkor megadom nektek a szeretet adományát és meggyógyítom látástokat. Nem akarom, hogy saját esztelenségetek miatt elpusztuljatok. Kétszeres az én szomorúságom. Kétszeres a sóhajom. Menj most és enyhítsd fájdalmamat, testvér! Menj és dicsõíts meg azzal, hogy egyesítitek húsvét dátumait.”


Vassula, végül a mi két Szívünk fog diadalt aratni.

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum892.html#9ret

 

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-01-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat