0407_two-suns_1

Baba Tanrı: Yakında yeni bir Işık, yeni bir güneş görülecek

KEHANET UYARISI “Bombalar Patlıyor” #zamanlar&mevsimler #kehanet #peygamberlik

PROPHETIC WARNING “The Bombs Are Going Off” Brace Yourself #times&seasons #prophecy #prophetic

https://www.youtube.com/watch?v=vPm1CiyUUwo

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Yakında yeni bir Işık, yeni bir güneş görülecek

27 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu tüm çocuklarım için büyük bir umut mesajıdır.

Önceden bildirildiği gibi, dünyanın döneceği zamanın değişme zamanı; gezegenler değişecek ve iklimler artık tahmin edilebilir olmayacak, size kalmış.

Düşmanlarıma karşı savaşı yönetirken, Büyük Gücüm şimdi yeryüzünde olduğu gibi Cennette de tezahür ediyor. Şeytan ve cinleri yeniliyor, ama korkunç bir savunma yapıyorlar. Onlarla birlikte, Çocuklarımı çarmıha germeye çalışırken, kalpleri siyasi ve dünyevi hırslarla dolu zavallı Çocuklarımı bir rol oynamaya emerler.

İnsan zayıftır. İnsan kolayca baştan çıkarılır. Yaradılışın başından beri Benim tarafımdan ortaya konulan Gerçeğe karşı körlüğü nedeniyle insan yalanlara inanır. Güç ve zevk vaatlerinin cazibesine kapıldığı için şeytanın kustuğunun yalanlarına inanır.

Çocuklarım, Krallığımın şanlı ve görkemli Işığını kabul etmelidir. Sen kızım, bu Işığı gördün ve onun ne kadar güçlü olduğunu biliyorsun. Tanrı’nın Gücünü ve onun sizi nasıl kuşattığını biliyorsunuz. My New Paradise ortaya çıktığında bunun nasıl olacağını hayal edebiliyor musunuz? Sen kızım, bu muhteşem ve parıldayan Işığın sadece küçük bir kısmını gördün.

Oğlumun Işığını kalplerinize kabul etmeniz önemlidir. O’nu sizi kurtarması ve Kutsal Kalbine alması için davet ettiğinizde, bu Işığı hissedeceksiniz.

Yeni Şafağın Işığı – Yeni Çağ – yavaş ama emin adımlarla dünyayı aydınlatacak. Yakında yeni bir Işık, yeni bir güneş görülecektir. Daha büyük olacak ve pek çok merakın sebebi olacak.

Bu Benim Gücümün ve Majestemin bir işaretidir. Bu bir mucize olacak ve insanın Yaratılışın sırrını tam olarak anlamadığını ispatlayacaktır.

Sadece ben, Evrenin Yaratıcısı olan Tanrı, her şeye hükmediyorum. Tüm bunlar olacak. Olabilecek her şey. Hiçbir insan, hiçbir bilim adamı bu en kutsal sırları çözemez, çünkü bu zamanda anlamak insana düşmez.

Yaratılışımın harikaları ve Gücümün gücü dünyaya gösterilecek. Hiç kimse, Şeytan’ın ve onun kötü takipçilerinin, her canlı için yarattığım harikaları size getirme gücüne sahip olduğuna inanma hatasına düşmesin. Çocuklarım, gözlerinizi örten örümcek ağlarını silmeniz için Gerçeği ortaya çıkaracağıma söz verdim.

Gerçeğin nihayet sizin tarafınızdan kabul edileceği Gün geldiğinde, size asla tasavvur edemeyeceğiniz en muhteşem zenginlikleri, lütufları ve bir hayatı vereceğim, çünkü bu hayal gücünüzün ötesindedir.

Bugün bu umut mesajını vermekten mutluluk duyuyorum. Umarım size çok mutluluk ve huzur getirir.

Sizi nihai mirasınıza götürme Sözüm, yakında gerçek olacak.

En Yüce Olan Sevgi dolu Babanız
Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/27/god-the-father-soon-a-new-light-a-new-sun-will-be-seen/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/27/god-the-father-soon-a-new-light-a-new-sun-will-be-seen/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/27

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122722.cfm