Bakire Meryem: Dünyaya bir Kurtarıcı getirdiğim gün, insanlığın kaderini değiştirdi

Gerçeği Kitap:

Bakire Meryem: Dünyaya bir Kurtarıcı getirdiğim gün, insanlığın kaderini değiştirdi

24 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, dünyaya bir Kurtarıcı getirdiğim gün, insanlığın kaderini değiştirdi.

Her anne gibi tutkuyla sevdiğim bu küçük çocuğu. Ama Babam tarafından bana verilen fazladan bir lütuf vardı. Korumanın lütfu buydu. Oğlumu başından beri farklı bir şekilde korudum. O’nun vaat edilen Mesih olduğunu biliyordum ve bu nedenle bana çok özel bir sorumluluk verilmişti, ancak bu sorumluluğun büyüklüğü hakkında hiçbir fikrim yoktu.

İnsan ırkını cehennem ateşinden kurtarmak için Tanrı tarafından gönderilen Kurtarıcı Oğlumun öldürüleceğini erkenden anlamam için verilmedi. Görevimin bu kısmı korkunç bir şok olarak geldi ve acım tarif edilemez, o kadar yoğundu ki.

Oğlum aracılığıyla, O’nun içinde ve O’nunla birlikte acı çektim. Bugün bile Oğlumun bugün dünyada Varlığına inanmamanın acısını ve kederini hissediyorum. Kurtuluşun Annesi olarak benim sorumluluğum, O’nun ruhları kurtarma planında Oğluma yardım etmektir.

Bu tufanın zamanıdır; bu sefer hızlı ve ani değişim için. Savaşlar patlak verirken ve büyük bir savaş küllerinden doğarken, Tanrı’nın Planı tüm milletler ve tüm ırklar arasında O’nun Huzurunu uyandırmak için hızını artıracaktır.

Çocuğum, bugün ağlarken en Kutsal Tespihi dua etmen için sana yalvarıyorum. Az önce tanık olduğunuz gözyaşlarım, Oğlumu kabul etmeyen ruhlar içindir. İsa Mesih’i Kurtarıcı olarak kabul ettiğini söyleyen ve O’na dua etmeyerek O’na hakaret eden Hristiyanlar, O’nu en çok üzenlerdir.

Ateizmin yayılması, yeryüzünü kasıp kavuran korkunç bir salgın gibidir. Tanrı unutulmamıştır, aksine O’nun Varlığı kasten yok sayılmaktadır. Yasaları ülkenizden yasaklandı. Kiliseleri onurlandırılmadı. Mukaddes kulları O’nun Mukaddes Sözünü ilan edemeyecek kadar çekingen ve cesaretsizdirler.

Dünya artık hem fiziksel hem de ruhsal olarak değişecek. Temizlik başladı. Savaş, kötü olanı takip edenler ile Tanrı’nın Kalıntı Kilisesi arasında verilecek.

Oğluma sadık olanlar, size çok ihtiyaç duyulan lütufları verebilmek için sizi sevgili Oğluma kutsayabilmem için her zaman beni, sevgili Kurtuluş Annenizi çağırmalıdır. İsa Mesih’in bir askeri olarak hazırlanmalısınız. Zırhınız güçlendirilmelidir, çünkü rolünüz bir haçlı olarak ve büyük zulüm ve adaletsizliğe karşı yürümek zorunda kalacaksınız.

Barış içinde gidin çocuklar ve değişiklikler başlarken her gün dua edin ki insanlığın kurtuluşu sağlanabilsin.

Her şey, biricik Oğlu İsa Mesih aracılığıyla Babamın Kutsal İradesine göre yapılacaktır. Benden yardım isteyen siz çocuklarım, uluslarınız için büyük bir koruma sağlanacaksınız.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

Bu mesaj, Hakikat Kitabı’nın üçüncü cildinin 197. sayfasında bulunabilir. “Meryem Ana, Dünya artık hem fiziksel hem de ruhsal olarak değişecek.”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/24/virgin-mary-the-day-i-brought-the-world-a-saviour-it-changed-the-destiny-of-humanity/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/24/virgin-mary-the-day-i-brought-the-world-a-saviour-it-changed-the-destiny-of-humanity/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/24

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122422.cfm