Yeryüzündeki Kilisem içindeki bu savaş şiddetli olacak.

Gerçeği Kitap:

Aile birimi ve onun yok edilmesi her şeyin temelinde olacaktır.

23 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, benim o mukaddes kullarımdan pek çoğu korkunç bir imtihanla karşı karşıya kalacaklar. Bu, onları iki ayrı yoldan birini seçmeye ikna edecek olan yol olacaktır. Hangi yolu seçmesi gerektiği, herkesin kendi özgür iradesine bağlı olacaktır. Çünkü iğrençlik yakında kendini gösterecek.

Pek çok mukaddes kulum olup bitenden hemen haberdar olmayacak. Ancak yüksek makamlardan kendilerine verilen mektupları okuduklarında zorluk çekeceklerdir.

Kutsal Kitap Armağanı aracılığıyla insana verilen Kutsal Sözümü destekleyenlere meydan okunacak ve değişiklikleri kabul etmeye teşvik edilecekler. Bu düzeltmeler kendilerine verilecek ve onları yutmaları, Hak olarak kabul etmeleri beklenecektir. Tek bir şeye tekabül ediyorlar.Benim o kutsal kutsal hizmetkarlarımı günaha hoşgörüyü kabul etmeye teşvik edecekler.

Onlara Tanrı’nın her zaman merhametli bir Tanrı olduğu ve herkesi sevdiği söylenecek. Evet bu kısım doğrudur. Ama sonra, Benim Gözümde iğrenç olan yasalara göz yummaları talimatı verilecek. Aile birimi ve onun yok edilmesi her şeyin temelinde olacaktır.

Diğerlerinden, Ayin ve Kutsal Eucharist’imin Varlığının yerini alacak yeni bir tür töreni kabul etmeleri istenecek.

Tüm Hıristiyanları ve diğer dinleri birleştirmek için kapsamlı bir hareket olarak kabul edilecektir. Bu, sonun başlangıcı olacaktır.

Günlük Ayin Kurbanlarının kesildiği gün, Müjdeci Yahya’ya önceden bildirildiği gibi, ortaya çıkacak tüm olayların başlangıcı olacak. Canavarın yükseliş zamanı olacak ve etkisi büyük olacak. Birçok rahibin kalbini ve ruhunu kazanacak. Amacı, tüm Ayinleri durdurmak ve Kutsal Efkaristiya’ya saygısızlık etmektir.

Bunu zaten birçok Katolik Kilisesi’nde düzenlenen siyah ayinler aracılığıyla yapıyor. Sadakatsiz hizmetkarların özü, Kiliseme karşı komplo kurmaktır ve birçok kişiyi yanıltacaklar.

Uyanık ol. Gözlerinizi açın ve bu alçakça ve kötü plana karşı koymak için ihtiyaç duyacağınız gücü benden isteyin.

Yeryüzündeki Kilisem içindeki bu savaş şiddetli olacak. Rahibe karşı rahip. Bishop, Bishop’a karşı. Kardinal, Kardinal’e karşı.

Bilinsin ki, içinizden Beni tanıyan, Beni seven mukaddes kullarım, size önderlik edeceğim. Sana rehberlik edeceğim. Tanrı’nın bu düşmanlarıyla başa çıkman için sana güç vereceğim. Yalnız değilsiniz.

Benim Kutsal Adım adına size verilen veya sunulan yalanları asla dinlememelisiniz. Kalbinizdeki Gerçeği sadece siz bilirsiniz. Kalbini Dinle. Size Tanrı’nın Yasası olduğu söylenen her şeye sadık kalın.

Öğretilerime aykırı görünen herhangi bir şey size sunulursa, o zaman arkanızı dönmelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/23/the-family-unit-and-the-destruction-of-it-will-be-at-the-root-of-everything/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/23/the-family-unit-and-the-destruction-of-it-will-be-at-the-root-of-everything/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/23

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122322.cfm