Merhamet Elimi reddetme. Sizi kucaklamama izin verin.

Gerçeği Kitap:

Şeytan Benim Hükümdarlığım sırasında bağlı olacak ve artık Tanrı’nın çocuklarını aldatmayacak

19 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünya bilmeli ki Barış Çağı, Yeni Göklere ve Yeni Dünyaya Hükümdarlık yapacağım Sözümün doruk noktası olacak. Bu Manevi bir Hükümdarlık olacak ve Benim Kilisem, Yeni Kudüs barış içinde olacak ve Sözüm tüm uluslar arasında duyulacak.

Şeytan Benim Hükümdarlığım sırasında bağlı olacak ve artık Tanrı’nın çocuklarını kandıramayacak. Bu Saltanat, sembolik bir saltanat olmayacak, Hayat Ağacı’nın Sevgi ve Barışı soluyacağı, böylece Yeni Cennetimin tadını çıkarmak için kutsanmış olanların Şeytan kısa bir süre için de olsa serbest bırakılacağı zaman bile ölmeyecek. bu sürenin sonunda.

Planım, Babamın İradesine göredir ve hiç kimsenin Tanrı’nın İradesini inkar etme hakkı yoktur.

Hiç şüpheniz olmasın, Babamın Kitabında yer alan Tanrı Sözü’nü kabul etmelisiniz çünkü kabul etmezseniz, zamanın başlangıcından beri insana verilen kehanetlere göre aldatılacaksınız.

Sadece Benim Yolumu takip et. Sözlerimi Kabul Et. Benden şüphe etme, çünkü Bana hakaret edeceksin. Ya Beni Kurtarıcınız olarak kabul edin ve Bana tamamen güvenin ya da hiç güvenmeyin.

Benim Sözüm Gerçektir. Gerçek, yaşayan her ruh tarafından kabul edildiğinde, özgürlüğün ve Yeni Cennetimin Kapılarının anahtarı olacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/19/satan-will-be-bound-during-my-reign-and-will-no-longer-deceive-gods-children-2/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/19/satan-will-be-bound-during-my-reign-and-will-no-longer-deceive-gods-children-2/

 

 

 

 

Senin için öldüm. Bu yüzden şimdi bana güvenmelisin.

19 Aralık 2012sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, seni uyarmalıyım ki sana ve bu zamanda sana verilen Sözüme karşı eleştiriler artacak.

Dikkatinizin dağılmasına veya şüphelerin size verdiğim her bir Sözü anlatmaktan sizi alıkoymasına izin vermemelisiniz. İnsan, Musa’nın gününden beri aktarılan kehanetlerden asla şüphe duymamalıdır. Hiçbir kehanet gerçek dışı şeyler içermez.

Şimdi, şimdiye kadar sizden sakladığım insanlık için sırlarımı ve planlarımı dünyaya açıklarken, yüz çevirmeyin. Çünkü şimdi size daha gelecek olan birçok şeyi sunuyorum ki, benim Muhteşem Dönüşüm için hazırlık yapmaktan geri kalmamanız için öğrencilerim tarafından bilgilendirilmeniz gerekir.

Getirdiğim sonsuz yaşam armağanını kimse inkar etmesin. Aranızda, Cennet ve Dünyanın bir olacağı Yeni Çağa girme şansına sahip olanlar, Gerçeğin Yolunu takip etmelidir.

Şimdi, Kurtarıcınız olan Bana olan inancınızın gerçekten sorgulanma ve test edilme zamanıdır. Yakında Mesajlarımı reddetmeniz için zorbalığa uğrayacaksınız. Sizi Sözümü reddetmeye ve Gerçeği sapkınlık olarak ilan etmeye zorlamak için her türlü çaba gösterilecektir.

Şimdi aklınızı Doğumum’a çevirin. Ruhlarını nasıl hazırlayacaklarını öğrensinler diye Öğretilere insanlığı verdim. Ruhları kurtarmak için Çarmıhtaki Ölümüm tarafından yapılan Kurban’a.

Senin için öldüm. Bu yüzden artık Bana güvenmelisin.

Ben, yürümeniz gereken yolda parlayan Işık’ım. Bu yolun her iki yanında, kötü ruhlar sizi çekecek, size eziyet edecek, geldiğiniz yoldan geri dönüp karanlığa doğru yürümenizi sağlamaya çalışacak. Bunu, bu Mesajlara olan bağlılığınız nedeniyle sizi ayıracak olan diğerlerinin sataşmaları aracılığıyla yapacaklardır.

Sessiz meditasyonda kalmalı, Sözümü okumalı ve Varlığımı hissetmelisin. Kutsal Ruhumun kalbinizi sakinleştirmesine izin verin ve Sevgimin sizi sarmaladığını hissedin. Bu Görev nedeniyle acınız yoğunlaştıkça, Benimle, İsa’nız ile tam bir birlik içinde olduğunuzu bilin.

Asla pes etme. Merhamet Elimi reddetme. Sizi ödüllendirmeye geldiğim güne kadar benimle bu yolculuğa devam etmeniz için gereken cesareti size verebilmem için sizi kucaklamama izin verin.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/19/i-died-for-you-because-of-this-you-must-trust-me-now/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/19/i-died-for-you-because-of-this-you-must-trust-me-now/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/19

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121922.cfm