Uyarı, İkinci Gelişime hazırlık olarak Tanrı’nın çocuklarını arındıracak

Gerçeği Kitap:

Uyarı, İkinci Gelişime hazırlık olarak Tanrı’nın çocuklarını arındıracak

8 Aralık 2012baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Babam dünyayı Benim İlk Gelişim için hazırladığı gibi, şimdi çocuklarını da Benim İkinci Gelişim için hazırlıyor.

Ben doğduğumda tüm Cennet sevindi, çünkü insanlığı ebedi lanetten kurtarmak için gönderildiğimi biliyorlardı. Şimdi tüm meleklerin ve tüm azizlerin Hiyerarşisi seviniyor, çünkü dünyayı Beni, İnsanoğlu İsa Mesih’i bir kez daha karşılamaya hazırlamak için hazırlıklar devam ediyor.

Tarihleri ​​sadece Babam biliyor, ancak bunun Uyarı gerçekleştikten çok kısa bir süre sonra gerçekleşeceğini size söyleyebilirim.

Bu, Babamın sabırla beklediği zamandır. Sonunda, yeryüzünde çocuklarına eziyet ederek yürüyen canavarı ve iblislerini uçuruma atabilir.

Uyarı, İkinci Gelişime hazırlık olarak Tanrı’nın çocuklarını arındıracaktır.

Bu gereklidir, çünkü bu, birçok insanın şimdi günahları için bağışlanma dileyeceği anlamına gelecektir; kim başka türlü yapmazdı.

Depremler, fırtınalar, seller ve mevsimsel olmayan hava, dünyayı zehirden arındırmak için birleşecek. Göklerin ve Yerin birleşeceği Yeni Cennet’e hazır olarak kara, deniz ve hava da arınacaktır.

Her şey, Babamın İlahi Planlarına göre özenle organize edilmiştir. Yerde ve Göklerde Babamın Krallığını yöneten İlahi Kanunların adamları arasında çok az şey bilinmektedir.

Peygamberler ve Benim Öğretilerim aracılığıyla size çok şey öğretildi. Yine de sizin için pek çok şey bir sır olarak kalıyor. Sırlar size ifşa edildiğinde, zamanla, insan ıstırabının nedenini anlayacaksınız.

Allah’ın bilginlerinden birçoğunuz elimden geldiğince benim koyduğum Kanunlara bağlı kalırsınız.

O zaman bilin ki, Tanrı’nın çocuklarına olan Sevgisi, herhangi bir teolojik akıl yürütmeyi aşar.

Aynı şey, sevgili İsa’ları Benim için nedenini analiz etmeden gerçek bir sevgi hisseden basit ruh için de geçerlidir.

Bana güvenerek ve Sevgimin Merhametli ve Sabırlı olduğunu kabul ederek, o zaman bil ki, Babamın Verdiği Sözleri yerine getireceğim.

O’nun İlahi İradesi sonunda yapılacaktır. Sadece O’nun İradesi çocukları arasında barışı sağlayabilir. Bu, O’nun tüm yarattıklarının O’nu sevmesi, O’nun Sevgisini ve O’nun çocuklarına yağdırmak istediği Armağanları kabul etmesinin tezahürü olacaktır.

Dünya, Babamın yarattığı harikaların sadece bir kısmını gördü.

Çocukları, onları bekleyen Krallığın Gerçek Zaferine henüz tanık olmadılar.

Şeytan tarafından yönetilen düşmüş meleklerin dünyaya verdiği nefretin neden olduğu çok acı ve ıstıraptan sonra, şimdi her şey çözülecek.

Son savaş, kötülüğün yok edilmesinin nihayet tamamlandığını görecek.

Uyarı, mümkün olduğu kadar çok çocuğunun Yeni Krallığıma girmesini sağlamak için Babam tarafından izin verilen bir Mucizedir.

Son kırk yılda yanlış yönlendirilmiş kutsal hizmetkarlar tarafından yayılan irtidat ve doktrin hataları nedeniyle, insanlığı hızlı bir şekilde birleştirmenin tek yolu budur.

Şu anda dünya nüfusunun büyüklüğü, bu Vicdan Aydınlanma Mucizesi ile milyarların kurtarılabileceği anlamına geliyor .

Zaman şimdi Büyük Sıkıntıya girerken, Tanrı Kuzusu I, dünyaya John’a verilen Mühürlerin içeriğinin gerçek anlamını açıklayacağım.

Hakikat Kitabı, şimdiye kadar Babamın Kitabı aracılığıyla insanlığa verilmiş olan Tanrı’nın Sözüdür. Birçoklarının unuttuğu gibi, Tanrı’nın çocuklarına Gerçeği hatırlatır.

Aynı zamanda Daniel’e verilen ahir zamanların bazı sırlarını da açığa çıkaracak, böylece hepiniz Yeni Cennet’e kendi özgür iradenizle girmeye hazır olacaksınız.

Şu anda size verildiği gibi Hakikati reddetmeyin, çünkü bu, hasta bir adamın bir hastalığın tedavisini reddetmesine benzer. Gerçek olmadan, Yeni Cennetime girmek için kötü hazırlanacaksınız.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/12/08/the-warning-will-purify-gods-children-in-preparation-for-my-second-coming/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/08/the-warning-will-purify-gods-children-in-preparation-for-my-second-coming/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/08

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120822.cfm